Bine ati venit !

Hello prieteni ! – Bine ati venit pe situl – lumina pentru toti – Veniti de luati Lumina !

Dragii mei dragi ……. pentru ca sunt o fire mai vesela , va pot spune ca  daca s-ar putea, v-as canta .. live fireste .. un mars de primire .. para pa pa pa pa … haha .. dar va puteti imagina asta  si deci in ritmul muzicii  va spun  ..  Bine ati venit pe situl meu – Lumina pentru toti …  sunt onorat sa fiu gazda dumneavoastra,  va imbratisez cu mult drag  si  va primesc cu bucurie in casa sufletului meu –  fiti deci bineveniti ! si Dumnezeu sa  binecuvinteze si sa  ne lumineze  in tot ceea ce vom intreprinde pe acest sit, care sper a fi unul interactiv  prin cooperarea voastra  .. si care conform calatoriei noastre magice pe care vrem sa o intreprindem impreuna (vezi CALATORIA  MAGICA) ..  va fi axat oarecum pe domenii cum ar fi : Spiritualitate, Dezvoltare Personala  dar si Muzica (diverse inregistrari .. melodii, meditatii, lectii audio.. etc ) precum si Diverse  .. prin diverse  puteand fi orice .. orice informatie  pentru ca orice cunoastere la urma urmei este lumina .. lumina venind in primul rand prin cunoastere.

Categoric ca accesul la lumina  nu vine doar prin cunoastere ci el este facilitat  si de o traire curata si frumoasa  in comuniune cu Dumnuzeu  si in compania tuturor prin unitate si cooperare, deci de a te desavarsi ca om ajungand la excelenta umana, de a asculta o muzica frumoasa si calda care sa te faca sa vibrezi pozitiv, de intoarcerea in natura si imbratisarea cu ingerii Mamei Pamant .. aerul, apa, soarele,  care ne indeparteaza de boli si medicamente,  lumina fiind cel mai ieftin si eficace medicament .. deci pe scurt  trebuie sa invatam sa ne bucuram de viata,  sa iubim , sa fim in armonie si pace cu noi insine si cu totul, sa radem,  sa cantam .. etc  ..  deci ..  va propun sa incercam sa descoperim impreuna frumusetea vietii pe aceasta minunata planeta  ramasa un pic in urma si  sa punem astfel  umarul  impreuna la ridicarea ei intr-un viitor  cat mai apropiat alaturi de celelalte planete  in Adevar si Lumina.

Unele din materialele pe care le voi posta pe acest sit  .. probabil cel mult 1-2 materiale pe saptamana  .. vor fi si preluate din diverse surse si voi preciza acest lucru, ..  dar unele vor fi scrise si de mine  din experienta mea, din  ceea ce am citit si invatat in domeniul Spiritual pe parcursul mai multor ani , .. din ceea ce am invatat si in domeniul Dezvoltarii Personale  avand si un certificat NLP-PRACTITIONER ARONLP, .. iar cu Muzica pe langa ce vom asculta .. putem discuta, pentru cei care sunt interesati .. si despre mici tehnici de inregistrare intr-un mic studio de apartament cum e cel al meu .. si deci va pot aduce lumina cat de cat si in acest domeniu .. precum si in multe altele  pe care le putem aborda la capitolul Diverse.

Precizare: oricine intra pe acest sit poate folosi materialele scrise si poastate de mine specificand fireste sursa lor de provenienta.

Va multumesc inca odata ca ati intrat pe situl meu – Lumina pentru toti …  sa dea bunul Dumnezu ca in aceasta zi de 23 iunie 2013 in care sarbatorim Pogorarea Sf. Duh .. lumina Lui  Dumnezeu  si Sf Duh sa se reverse in si prin fiecare din noi si sa fie  .. ” Pace si lumina pentru toti ! „… si asa este.

Va imbratisez cu mult drag ,

Costi alias CoRus

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter