DESPRE CONSTANTIN RUSU

Salut  sunt Costi … sau cel puțin așa îmi spun prietenii .. dar unii, cei drept mai rar,  îmi mai spun și CoRus de la inițialele mele Co de la Constantin și Rus de la Rusu  .. nume de artist hobbyst anonim prin faptul că  mai cânt și eu din când în când .. unii zic că zdrăngănesc .. haha ..  la chitară  în camera mea pe care îmi place să o numesc și micul meu studio, exasperând uneori familia .. haha .. atunci cand nu folosesc caștile.

Costi1Studioul CoRus 2            În rest sunt un om obișnuit ca oricare altul … am 60 de ani , căsatorit, doi copii, iar de peste 5 ani sunt și  bunicuț, … precizez că nu lucrez în domeniul muzicii ci sunt inginer de profesie și lucrez într-un institut în domeniul cercetării … dar mai multe despre mine și muzica mea pe www.corus-music.com

Chiar daca îi mai deranjez uneori  pe ai mei, îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru faptul că m-a înzestrat cu acest har, muzica  fiind una  dintre cele mai frumoase expresii ale lui Dumnezeu și care de multe ori dacă  este adecvată poate relaxa sau liniști atât fizicul cât și psihicul  … putând fi asemuită unei meditații, rugăciuni  sau dialog  cu Dumnezeu .. iar prin ce am compus și înregistrat mă bucur că mi-am încântat de multe ori ascultătorii înspecial prietenii, printre care sper să vă numărați și voi.

Diploma ARO NLPȘi pentru că este bine sa daruiești mai mult decât primești .. asta pentru a exista în cămara sufletului întotdeauna un loc liber unde să poți primi … sau măcar să respecți un echilibru între a primi și a dărui .. aș vrea ca pe langă muzică să mai împărtășesc cu voi și unele cunoștinte acumulate de mine în domeniul Spiritual și al Dezvoltării personale … din ce am citit  sau am învățat și eu de la alții  .. și cu această ocazie să  dăruiesc și eu mai departe din cunoștințele acumulate.

Moastele În ceea ce privește aparteneța religioasă … sunt creștin ortodox și membru în Consiliul Parohial al Bisericii Podeanu unde există o particică din moaștele Sf Apostol Simon Zilotul unul din cei 12 apostoli .. la nunta căruia Mântuitorul Iisus Hristos a săvârșit minunea transformării apei în vin, ..  vă invit cu această ocazie să  vizitați frumoasa biserică de pe str. Dornei, sect 1, București.

Moaștele Sf. Apostol Simon Zilotul

Aș vrea să fac în final o precizare  importantă si anume … EU NU SUNT un  MAESTRU sau un GHID sau trimisul lui Hristos pe Pământ sau mai știu eu cine …  că nu sunt nici una din ele ..  ci și eu, ca și voi și ca mulți alții,  sunt doar un simplu călător pe „drumul” ascendent având ca destinație viitoare întorsul acasă … și  ca finală paradisul .. dacă Domnul vrea.

Și cam atât despre … Costi alias CoRus

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter