SANANDA (IISUS) – Apel Urgent adresat Lucratorilor în Lumină

” AVEM NEVOIE DE VOI ACUM !!!   Avem nevoie de puterea inimii voastre bune de partea Luminii. Alăturați-vă noua acum, pentru eradicarea acestor sisteme de credinta adânc înrădăcinate ce dau putere Matricei întunecate și Cabalei „

Dragi prieteni,

Având în vedere că universul este holografic sau cel puțin așa susține spiritualitatea și mai nou și știința, pe lângă cei care au proiectat Matrix-ul și noi suntem practic creatorii  matricii și realități  experimentale în care trăim.

În ultimul timp așa cum știți s-a întețit lupta cu Cabala întunecată pentru a renunța la a mai ține planeta în dominație și sclavie prin sistemele financiare, sociale, juridice și politice care se întrepătrund și sunt strâns controlate de numărul mic de lideri ai ei, prin promovarea fricii prin intermediul frecvențelor, mass-mediei, care mețin gândurile și sentimentele omenirii in captivitate .. etc

De aceia s-a făcut tot mai des apel la noi cei mulți care menținem această matrice prin aceste credințe limitative care sunt interconectate și întrețesute în rețeaua care alcatuieste materialul Matricei și oferă sprijinul  energetic pentru susținerea structurilor Matricei prin utilizarea fortei vitale umane, pentru a ne schimba atitudinea comportamentală ieșind din toate aceste credințe și trucuri ale Cabalei prin conștientizarea lor ridicând astfel coeficientul de Lumină, care să modifice sau să dizolve vechea Matrice întunecata și să stabilescă o nouă grila cristalină și o nouă realitate îmbunătățită  prin reconfigurarea unor noi  sisteme la nivel planetar,  financiare, sociale, juridice, politice .. etc ..  de data asta îmbunătățite și în slujba oamenilor.

Dacă nu aveți încredere în mesajele channell și aveți unele dubii atât asupra Celui care îl transmite sau a capacității mediului de a-l prelua corect știind că la interfețe apar distorsiuni care pot perturba mesajul acesta având de regulă cel mult acuratețe de 80 % , vă pot spune că la urma urmei important este Apelul de ajutor și sfaturile date și nu neapărat cine îl transmite (multe alte entități celeste transmițând mesaje asemănătoare) sau dacă acuratețea lui este maximă .

Chiar și de la nivel terestru prin diverși lideri cum e și  Cobra liderul Miscării de Rezistență organizatie care actionează pentru dejucarea planurilor malefice ale Cabalei și care este în legatură si actioneaza la unison cu fortele civilizatiilor ET benefice care ne supraveghează s-au făcut unele apeluri asemănătoare pentru conștientizarea credințelor limitative și a programelor malefice ale Cabalei ducând astfel la ridicarea coeficientul de Lumină pe Pământ și modificarea graduală a Matricei.

The New Earth Times – Editia 29

APEL URGENT adresat Lucratorilor in Lumina din partea lui Sananda

Articol preluat de pe: http://mesagerulluimihail.blogspot.co.at/

Iisus cu miei si porumbel_giftDragi Frați și Surori ai Luminii, sunt eu, Sananda. Ma prezint voua, dupa lungi negocieri, cu cei care încearca să controleze planeta. Am fost însoțit de Arhanghelul Mihail, St. Germain și Kwan Yin și am fost susținuti de Ashtar, Mama și Tatăl și mulți alții din Compania Cerului, in functie de întâlnirile realizate non-stop din a 3-a dimensiune. Voi explica.

S-a ajuns la capătul drumului, pentru cabala de pe Planeta Pământ.     După cum s-a profețit acum mult timp în  urmă  de  către  Mama  și  Tatăl,         clik pe imagine pentru animație                             experimentul  cu întunericul a ajuns la                                                                                    capat.                                                   Celor care au proiectat Matrix-ul și toate programele complicate care l-au sustinut, le-au trebuit doar o zi să demisioneze, sa renunțe la puterea lor și sa revina la Lumina.

Mulți au înțeles greșit aceasta profetie și au numit-o Sfârșitul Lumii  21 decembrie 2012. Ei credeau că înseamna distrugerea la nivel mondial, catastrofă, durere și suferință. Cel puțin, aceasta este viziunea pe care cabala dorea sa vi-o inchipuiti, deoarece aceasta sperau să creeze – o planetă complet înrobita de frică, supunere și lipsă de speranță.

Deși scopul lor de a realiza o planeta sclava a fost în mare măsură atins, planurile lor finale nu vor fi îndeplinite. Lumina a rasarit din nou pe iubita Terra, iar noi vom fi acolo cu voi, să declaram acest lucru. Aceia dintre noi care au rămas în dimensiunile superioare in ultimii cativa ani, au făcut un efort deosebit sub îndrumarea plina de iubire a Mamei/Tatălui.

Am coborât ore in sir, sau în cazul meu, chiar zile intregi pentru efectuarea negocierilor din 3D. A fost necesara aparitia liderilor Cabalei pentru ca ei să creadă ca vorbim serios, cand ne referim la afaceri. Pot să vă spun că au fost uimiti să mă vadă materializat în fața ochilor lor, din moment ce majoritatea dintre ei negau cu vehementa existența tuturor Ființelor de Lumină și chiar refuzau să creadă in existenta unor dimensiuni mai mari de 4 D, deoarece credeau in dominatia lor suprema.

Acum ma odihnesc în 5D cu ceilalți, unde primim vindecare din partea echipelor noastre Arcturiene, care lucrează atât de strâns cu noi acum. Ei sunt conștienți de energia necesara pentru ca noi sa devenim vizibili pentru lungi perioade de timp și ne refac cu ajutorul tehnicilor lor, în timp ce Mama/Tatăl ne îmbrățișeaza și ne restabilesc energia. Ați simțit *suflarea*, atunci când Ei vin si toarna Dulceata Iubirii deasupra voastra a tuturor,nu-i așa? In acest mod ne susțin, pe masura ce inaintam în eforturile noastre intens concentrate și detaliate de a aduce cabala pe linie, datorita contractelor ce le impun acest lucru.

Lucram pas cu pas, pentru Binele Suprem al tuturor. Consiliile supravegheaza și evalueaza fiecare mișcare. Federatia Galactica a Luminii mentine securitatea sub strânsa supraveghere și noi toți de pe teren suntem acum protejati de Legiunile de Ingeri, de sub comanda Arhanghelului Mihail si a lui Christine. Ei lucreaza non-stop pentru stabilizarea tuturor sistemelor de pe planetă și pentru acordarea protecției absolute Lucratorilor in Lumina, care lucrează cu noi. Știu că pot oferi asistență tuturor, dar ajutorul lor crește atunci când le solicitati acest lucru in mod conștient, așa încât vă rugăm sa faceti acest lucru, voi toți Lucratorii in Lumina care ne ajutati acum, în acest proces foarte complicat de dezmembrare a Matricei.

La fel ca un castel de carti, sistemele care au rulat pe Pământ sunt acum gata să se prabuseasca. Sistemele financiare, sociale, juridice și politice se intrepatrund și sunt strâns controlate de numărul mic de lideri ai Cabalei întunecate. Sinele lor superioare mentorii și profesorii lor, Anunnaki și Reptilienii s-au retras cu totii și aproape toti au fost de acord să vină in Lumina. Aceasta înseamnă că au plecat la Mama și Tatăl pentru finalizarea revizuirii vieților lor și să reînceapa din nou ca suflete noi, sau să fie complet reînnoiti sa inceapa lucrul cu noi ca aliați și prieteni ai Terrei și Înălțarii ei. Deci, vedeți, toti s-au retras din proiectele întunericului, cu excepția acelor oameni duri și extrem de deteriorati care sunt incarnati aici acum.

Acest lucru a creat sfarsitul jocului, in care suntem acum angrenati. Nu mai există niciun suport interplanetar – nici o intervenție posibila a niciunei forțe din exterior. Pământul este în carantină totala, protejat de Comandamentul Ashtar de orice interferență. Deși poate ca nu e evident pentru public, acest lucru este un pas enorm spre încheierea tuturor întreprinderilor întunecate de pe planetă. Vedeti voi, cabala 3D nu are nici o putere reală, fără sustinatorii și fără experții lor tehnologici care-i plaseaza pe primul loc, în afaceri.

Am închis toate lacunele, am taiat toate caile de aprovizionare, am deferit toti autorii activităților infracționale si criminale de pe Pământ, tribunalelor noastre, unde acestia sunt trași la răspundere pentru participarea lor de mii de ani la suferința și suprimarea omenirii pe Pământ . Regretăm că aceste proceduri nu pot fi încă făcute publice după scurta mea descriere aici, dar eu vă asigur, că în curând veti fi informați cu privire la progresele care le-am făcut și veți fi beneficiarii tuturor eforturilor noastre și …

AVEM NEVOIE DE VOI ACUM !!!

După ce am pus totul cap la cap, împreună cu Kathryn pentru a crea această parte a mesajului, Mama și Tatăl au venit la noi, doar pentru a ne spune, *Dragă Sananda și Kathryn, acesta este cel mai important mesaj livrat vreodată dragilor nostri copii ai Pământului. Vă rugăm să il prezentati prin cei mai puternici si clari termeni, posibil. Ei trebuie să înțeleagă atât urgența cat și marele potențial al acestui moment istoric. Straduiti-va cat mai bine, Dragi copii.*

Fac apel la voi, Frați și Surori. Împreună vom Crea această nouă zi. Ajutati-mă sa trimit acest mesaj tuturor Lucratorilor in Lumina și sa le deschid mintea, sa vada marele triumf care este posibil în acest moment. Mâine, sâmbătă 5 septembrie, eu Sananda, ma voi reintoarce in Matrice – camerele de consiliu și in camerele din spate ale Cabalei, pentru a-mi relua eforturile de a-i convinge că trucurile lor de hipnoza ieftine, nu mai mețin gândurile și sentimentele omenirii in captivitate. Ajutati-mă să le aratam, prin Lumina emisa de voi toti, (și pe care ei o monitorizeaza în mod constant cu tehnologiile lor) că toate eforturile lor de promovare a fricii prin intermediul frecvențelor sonore, mass-media și steagurilor false din întreaga lume, nu au dat roade.

Demonstratia voastra de creștere a Luminii, este cea mai puternică dovada, pe care o am in argumentatia mea *diplomatica*, cum că eforturile lor sunt zadarnice. Ei vor pleca în liniste numai dacă sunt absolut convinsi că bufoneria s-a incheiat – puterea lor este iluzorie, nefondata și omenirea nu mai este înrobita de trucurile lor usoare. S-a incheiat.

Va datorez o explicație cu privire la metodele noastre diplomatice. Noi cei din Compania Cerului am considerat absolut necesar ca acest final pacifist al stapanirii lor, sa fie realizat printr-o înțelegere atent negociata, nu prin violență. Vă cer să aveti încredere în noi, în acest sens. Nu există loc pentru răzbunare sau dreptate justitiara, gen: *ochi pentru ochi/dinte pentru dinte*, in care Universuri întregi sa fie puse in pericol. O pace negociata in termeni clari, a fost întotdeauna singurul mijloc de stabilire a păcii cu adevărat. Aceasta este Misiunea noastră și ne-am propus să o realizam imediat.

Tocmai vi-am descris sarcina noastră – a partii dimensional superioare – a acestei Co-creații. Noi, voi și eu, Dragi Lucratori in Lumina, am ajuns in acest punct, in decursul multor ani de eforturi, de ambele părți ale voalului. Acum există o cale de ieșire, o dată pentru totdeauna, CHIAR ACUM. Depindem de voi pentru succesul său. Vă rugăm SA ACTIONATI IMPREUNA CU NOI, ACUM!

Aceasta este Matricea pe care Trebuie să o Destramați din Interior spre Exterior

Iata-ne listand unele dintre cele mai importante idei și acțiuni care au fost create de către constructorii Matricei. Aceste convingeri ne leaga pe noi toți si această realitate 3D, de trecutul nostru întunecat și de căile pe care le-am trăit de mii de ani. Ele servesc energizarii și susținerii Matricei in sine. Acceptarea acestor idei și a acțiunilor pe care le încurajează va face un susținător – un avocat involuntar – al Matricei întunecate și suferinței pe care a adus-o pe Pământ.

Avem nevoie de puterea inimii voastre bune de partea Luminii. Alăturați-vă noua acum, pentru eradicarea acestor sisteme de credinta adânc înrădăcinate ce dau putere Matricei întunecate și cabalei, care beneficiaza in mod direct, din toate acestea. Aceasta nu este o listă definitivă dar va starni recunoaștere din partea tuturor. Începeti cu credințele descrise mai jos. Alegeti-le pe cele care descriu cel mai bine elementele propriilor îndoieli și temeri.

1. Trebuie să mă protejez pe mine și familia mea mai intai de toate. Mă tem pentru siguranța lor și pentru viitorul nostru. O serie de amenințări teroriste și dezastre globale, iminenta pierdere a locului de muncă și neputinta plătii chiriei mele, sunt o amenințare reală și constantă. Trebuie să-mi umplu camara cu alimente și apă și sa nu fac cunoscut nimanui altcuiva ca detin aceste lucruri. (Această invitație la paranoia și frica sunt fundamentul pentru menținerea sclaviei datoriilor și a temerilor corvarsitoare care rezultă, in loc sa stabiliti utilitatea resurselor dupa adevarata dorința a inima voastre.)

2. Este prudent, înțelept și matur să te pregătesti întotdeauna pentru ce este mai rău. Sa crezi în bunătate este o prostie, nesăbuinta și iresponsabilitate – o persoana prea vesela sau optimista. (Aceasta credinta garantează întotdeauna ca ce este mai rău se va întâmpla. Este credinta energetica fundamentala a Matricei.)

3. Colectivul nu este de încredere. In mod natural suntem agresivi si acaparatori. Ne este destinat să fim dominanti și sa folosim resursele planetei dupa cum dorim, chiar dacă acesta este un mod distructiv. (Acest lucru este conceput pentru a nega afinitatea noastra naturala de cooperare și dragoste pentru semenii noștri și dragostea noastră fata de Mama Pământ.)

4. Aceasta este Realitatea adevarata – cea pe care o pot vedea și atinge. Aceasta este realitatea științifica și practica care contează. Aceasta este cu ceea ce dorim sa avem de-a face. Dacă nu înțelegeți că aberati. Suferința este doar o parte din viață. Întunericul si răul vor fi întotdeauna aici. (Este programare pură să credeti că este responsabilitatea voastra să va concentrati pe negativitate in primul rand. Ne indeparteaza de ceea ce este de fapt important si ne sunt utilizate abilitatile creative în mod constant sa construim ceea ce nu ne dorim cu adevarat, in locul a ceea ce dorim de fapt.)

5. Sunteti un membru și cetățean responsabil al comunității, dacă lucrati peste program la nesfârșit in lupta pentru succes, mai degrabă decât sa petreceti timpul cu cei dragi și sa faceti ce va place. Cu cat mai multe ore lucrati peste program, cu atat mai mult vă demonstrati seriozitatea și valoarea. Trandavia duce la sărăcie, dependență și lipsuri, etc. (Aceasta este atitudinea unui candidat de vis al Matricei. Ati alimenta cuferele corporative insațiabile cu sângele și sudoarea fruntii voastre. Aceasta este spalarea pe creier, care face ca sclavia datoriilor sa functioneze.)

6. Am dreptul sa fac ce doresc. Ar trebui să fac ceea ce imi este benefic. Am dreptul să fiu eu însumi. Eu sunt cel care știe ce este mai bine pentru mine. Dacă am o problemă, o rezolv singur. (Acest ultim sistem de credință, egoist și arogant, neagă Constiinta Unitatii, care specifica sa-ti iubesti cu adevărat aproapele ca pe tine însuți. A fost doar o strategie de genul divide și cucereste, conceputa pentru a descuraja cooperarea de toate tipurile. Ii face pe oameni sa creada că sunt independenti, atunci când acestia creeaza de fapt o societate de persoane izolate, ceea ce-i face mai ușor de controlat.)

7. A fi *spiritual* este un lux frumos. Voi medita mai târziu si ma voi conecta cu Dumnezeu, îndată ce-mi dau seama cum. Flacăra mea Geamăna imi amenință căsătoria. Sinele meu Superior nu vorbește cu mine. Nu sunt inzestrat cu *daruri* speciale pentru a vedea lucrurile dincolo de această realitate. Sunt prea ocupat cu *Viața* mea. Nu pot discuta despre toate acestea cu nimeni din cei cunoscuti. (Crezand că sunteti complet separati de Dumnezeu și de Compania Cerului va lasa cu sentimentul singuratatii, pentru inca o viață mizerabilă pe aceasta planeta singuratica. Este exact sistemul de credinta care duce spre depresie, singurătate și alienare, mai degrabă decât spre bucurie și libertate.

Renuntati la ele Acum

Toate aceste credințe de mai sus sunt interconectate, întrețesute în rețeaua care alcatuieste materialul Matricei. Ele oferă liantul energetic obligatoriu – utilizarea fortei de viata umane, pentru susținerea structurilor Matricei. Când va angajati în aceste convingeri, cu toții devenim si mai ferm ancorati in Matrice, la nesfarsit.

Acum, vă rog să fiti si mai obiectivi, imparțiali și echidistanti decât ați fost vreodată înainte.
Mai presus de toate, nu cadeti în capcana de a încerca să va aparati convingerile pe care le aveti. Amintiți-vă – au fost ideile altcuiva, înainte sa fie ale voastre. Sunteți liberi să le lăsati în urmă, dacă doriți. Sunt doar niste idei. Ele nu ocupa loc si spatiu. Ideile sunt ușor de schimbat. În orice moment, putem înlocui teama cu Iubirea. Doar inima voastra știe Adevărul. Numai inima voastra poate iubi. Adevărul și Iubirea ne vor elibera pe toti.

Iată ce puteți face pentru a demonta Matricea:

Stiți că realitatea voastră interioară, o creează pe cea exterioară. Gândurile și sentimentele voastre sunt instrumente puternice ale Creației. Acesta este motivul pentru care v-am încurajat să vă cunoasteti pe voi si cele mai profunde sentimente si gânduri ale voastre, deoarece acestea sunt elementele care merg în Viziunea pe care o creați. Știti că aveti acum votul decisiv în ceea ce priveste momentul final, oricare ar fi el, atunci când vom recupera Planeta noastră iubita de partea Luminii. Creati ceea ce vizualizati. Noi cei din Compania Cerului nu putem și nu vom lupta împotriva voinței voastre – indiferent dacă sunteti conștienți de ceea ce doriti sau nu. Fiti conștienti.

1. Încetati orice cearta. Angajarea în argumentari demonstreaza devotamentul față de Matrice. Renuntati la certurile cu alți Lucratori ai Luminii, vecinii, ideologii, credinte, chiar daca aveti dreptate. Prin continuarea unui schimb de sentimente negative stabilim bazele si mijlocim vechiului sistem, împotriva caruia spunem ca luptăm.

2. Fiti relaxati orice s-ar intampla. Fiți conștienți de faptul că sentimentele de anxietate și stres sunt răspunsurile la frica creata de cabala. Nu este normal, natural sau acceptabil. Stresul provine din frica. Refuzati sa cedati in fata temerilor, pentru că ele conduc la acțiuni iraționale. În schimb, utilizati-va de conștiința voastra sa rămâneti in calmitate, plini de umor și flexibilitate. Acest lucru ridică coeficientul de Lumină, care se dizolvă literalmente Matricea întunecata și stabilește grila cristalină.

3. Odata pentru totdeauna, luati hotarari conștiente atat in gândire cat și in simțire. Dacă fiecare persoană care citește acest articol, face acest lucru, vom triumfa cu usurinta, într-un val urias de bucurie și celebrare.

4. Urmati-va ghidarea interioara în orice moment. Imbratisati atitudinea care va bine dispune în orice clipa în mijlocul vieții, pentru a va adapta dorinței constante și ocazionale de a privi sincer în voi, indiferent de ceea ce se întâmplă în mediul vostru. Începeți prin a fi pur și simplu sinceri cu voi însiva, in privinta starii voastre.

5. Recunoasteti adevărul în interiorul vostru, secunda de secunda. Raportarea interioara sincera, va crea suficienta inaltare, pentru a va elibera. Nu trebuie să va mintiti singuri pentru a vă împiedica sa luati măsuri in ceea ce priveste periclitarea vieții de sclav al datoriilor.Cel puțin, începeti să acceptati adevărul in INTERIOR, pe care sa va bazati in mod constant clipa de clipa. Acest lucru va destrama matricea.

Dacă noi toți facem acest lucru acum, în acest moment de cumpănă, ar taia legatura de colectiv. Spuneti-va voua adevărul. Raportati adevarul, interiorului vostru, clipa de clipa: *Oh, eu chiar doream a doua portie de desert.* *Oooh, a fost foarte nepoliticos din partea mamei mele să spuna asta.* *Wow, eu chiar nu sunt de acord cu acest comentariu rasist.* *Nu, nu vreau să rămân la locul de muncă, pentru inca 2 ore.* *Ouch, într-adevăr doare atunci când ei spun că nu arat bine. Da, eu chiar ma supăr atunci când ma acuză de egoism. * Raportarea la nivel interior, este locul cu care sa începeti. Începeti de aici și veti descoperi ce este cu adevărat Adevărul.

6. Apelati la Compania Cerului IN ORICE IMPREJURARE. Fiti dispusi să răspundeti in mod intuitiv la orice ghidare pe care o primiți. Vi se garanteaza primirea ajutorului. Fiti sinceri în convorbirile cu ghizii vostri, Ajutoare binevoitoare și iubitoare. Aceasta înseamnă că trebuie să acționati pe baza intuitiei voastre, când vi se solicită acest lucru. Cultivati o atitudine de recunoștință și încredere în dragostea lor nelimitata pentru noi și generozitatea lor degajata. Asa sunt ei și sunt nerabdatori sa ne ajute acum.

7. Radeti des și cu usurinta. Râdeti nu pentru a va diminua sau inalta, ci pentru a aprecia o perspectivă mai largă a vieții. Umorul de buna calitate este o calitate a 5D și aduce cu el bunătate, răbdare, înțelegere și har.
Pe măsură ce va adaptati acestor strategii puternice și spuneti Adevărul despre lucrurile dificile și provocatoare, vorbiti despre ele, de pe poziția voastră iubitoare, neutra. Respirați conștient în mijlocul circumstanțelor extreme. Creați-va Pilonul de Lumina și rămâneti în interiorul sau vii si nevatamati, cu ochii deschiși și conștientizarea pornita la maxim. Rămâneți centrati și obiectivi și refuzati să fiti orice altceva, in afara de, calm, ingaduitor și echilibrat.

Imbolnaviti Matricea

Alegeti chiar si una dintre sugestiile de mai sus și axati-va pe ea 1,000% și va veti elibera din Matrice. Nu trebuie să va ocupati de toate. Alegeti una și cosmetizati-o. Dacă veți face acest lucru, ne eliberam. De exemplu, dacă vă decideți, *Voi fi bun în fiecare clipa. Voi râde sincer, în special de mine*, credințele care stopeaza victoria finală vor fi dizolvate. Întunericul care a creat anxietatea și discordia va dispărea în energia Luminii.

Când vom da drumul Matricei, cabala nu va mai putea sa ne tinteasca cu armele sau frecvențele lor atroce. Am fost ca rațele dintr-un vechi parc de distractii ce trebuie impuscate, intotdeauna expunandu-ne spre a fi doborati, din nou și din nou. Cabala erau trăgătorii/tintasii. Am garantat că acest joc sadic va continua prin acceptarea că cel mai bun lucru pe care il putem face, este să evitam riscul de a fi împușcat în această rundă, în timp ce celelalte rațe sunt doborate în jurul nostru. Rupeti lanțurile care va rețin in cercul vicios interminabil de mizerie și celelalte rațe se vor elibera de asemenea. Apoi, nu numai că nu vom mai suntem împușcati cu toții – ajungem să ne bucuram de prosperitatea și bucuria dupa care am tânjit atât.

Vedeti voi, disperarea, lipsa sperantei si neîncrederea reprezinta axa de sustinere a Matricei. Indepartati axa și întreaga structură se va prabusi de la sine. Lumina va inunda si va domina ziua, la fel cum o face în dimensiunile superioare. Acest lucru va stabili tonul Ascensiunii voastre ce urmeaza și propria voastra parte din Paradisul Noii Ere de Aur, la a carei creare, ajutati.

Împreună putem pune capăt erei stapanirii întunericului, lăsând-o în urmă. Alăturați-vă inima și voința voastra cu a mea pe masura ce ducem la implinire voința Mamei/Tatălui Dumnezeu, care au decretat că vom primi tot ajutorul posibil pentru crearea pacii și prosperitatii infinite pe planeta noastră iubita. Fiecare dintre noi are o Misiune de realizat în zilele următoare. Fiecare ne-am ales cu grija, partea noastra din acest mare proiect. Acum este sansa noastra sa stralucim.

Există trei flote angelice care însoțesc această transmisie. Ei se asigura în numele vostru și al umanitatii, ca fiecare efort pe care-l realizati, va fi dus la îndeplinire în fiecare dimensiune. Ei așteaptă cu nerăbdare indeplinirea misiunii voastre.
Eu sunt Sananda al vostru, cel pe care il stiti ca Iisus și ma dedic trup și suflet acestei misiuni prețioase și sacre – pentru eliberarea tuturor de pe planeta Pământ, acum și pentru totdeauna.

Transcris de Dr. Kathryn E. May,
New York, 04-09-2015

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți … și nu uitați … fiți lumină ca să răspândiți lumină !                                                                                                                                                                                                                                     Costi
Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.