Meditația lui Tony Agpaoa și fraza miraculoasă a lui Charles Haanel

Dragii mei ,

La Multi Ani ! în noul an 2014  .. “ cu sănătate că-i mai bună decât toate”…  să vă dea Domnul tot ce doriți .. ca  toate visele și dorințele .. știți voi cele 100 de dorințe împletite în vise ..  să vi se împlinească … iar  lumina și iubirea Lui să se reverse în inimile noastre a tuturor copiilor Lui și peste întreaga creație aducand grația și binecuvântarea Sa pentru acest nou an.

Și pentru că toate urările de an nou și nu numai de regula au și specificația să aducă și sănătate .. conform zicalei  “sănătate că-i mai bună decât toate” și așa și este fiind ca și iubirea “dacă sănătate/iubire  nu e nimic nu e ”.. vă propun ca înainte de a continua călătoriile noastre .. să  zăbovim un pic asupra unei sinteze de conduită în  spiritul ordinii și legilor divine legată fiind și de starea de  sănătate  .. căci sănătatea perfectă există doar acolo unde  energia curge în același sens cu fluxul  energetic divin .. un flux al atributelor divine .. iubire, armonie .. etc .. orice altceva contrar cum ar fi ura, dizarmonia .. etc ducând la distorsiuni în câmpurile de energie și implicit la boală ..

MEDITAȚIA   LUI  TONY  AGPAOA

tony_agpaoaMeditația lui Tony Agpaoa pe care doresc sa v-o prezint astazi și care e bine dacă puteți să o faceți zilnic .. este o astfel de sinteză punând accent atât pe partea de conduită în  spiritul ordinii și legilor divine cât și pe partea de sănătate .. Tony Agpaoa fiind recunoscut ca fiind un mare vindecător numit și  “chirurgul cu mâinile goale” .. dar este cunoscut  și prin această celebră  meditație care este după parerea mea  una dintre cele mai complete și complexe meditații-rugăciune ..  in ea filipinezul reusind să sintetizeze mai toată învățătura .. pe care trebuie să o știe un ascendent într-ale spiritualului punând accent așa cum am spus și pe partea de sănătate.

Am înregistrat  această meditație având ca fond sonor muzica mea de pe albumul Noul Pământ  .. http://www.corus-music.com/albume.php#noulpamant  și pe care v-o dăruiesc cu mare drag .. să vă fie de folos în noul an 2014 și nu numai.

Meditația lui Tony Agpaoa

 

Câteva cuvinte despre Tony Agpaoa 

Tony 2Dintre toţi “chirurgii psihici” sau “chirurgii cu mâinile goale”, vindecătorul filipinez Tony Agpaoa (născut în 1939) este, cu siguranţă, cel mai celebru. Până în 1975, el accepta bucuros ca medici occidentali, reporteri şi producători de televiziune să-l observe şi să-l filmeze în plină acţiune.

Tony 0Unul dintre ziariştii prezenţi îl întreabă unde a studiat medicina şi ce diplome are. “Nu am nici o formaţie medicală şi nici o diplomă! — răspunde el prompt. Dacă am dobândit anumite cunoştinţe de anatomie şi de fiziologie, asta o datorez pacienţilor şi medicilor cu care am discutat. Dar cunoştinţele acestea nu mă ajută deloc când operez… Mâinile mele ştiu şi acţionează singure. Mi s-a întâmplat, totuşi, să trebuiască să intru în transă totală. Acum nu mai este necesar. Totul se petrece ca şi cum mâinile mele ar fi deconectate de creier, iar eu le privesc cum acţionează, precum un spectator.”O astfel de declaraţie îi miră pe cei care i-au văzut la lucru pe vindecătorii brazilieni Arigo sau Edivaldo. Aceştia din urmă erau în întregime posedaţi de “ghidul” lor. Într-o asemenea măsură încât, o dată lucrul terminat, ei afirmau că nu-şi mai amintesc nimic.

Un alt reporter vrea să ştie cum îşi stabileşte diagnosticul Tony Agpaoa. Acesta răspunde:“O să vă dezamăgesc din nou. Acest lucru nu-l pot explica aşa cum ar face-o un medic, deoarece eu nu percep starea bolnavului meu după date ştiinţifice, ci după aura pe care o degajă şi după culoarea pe care o iau mâinile mele când le apropii de corpul său. Dacă acestea iau o culoare care bate în galben, înseamnă că pot să intervin fără să cauzez un prejudiciu bolnavului. Dacă ele se colorează în roz-portocaliu, prefer să amân operaţia pentru altă dată şi, până atunci, prescriu pacientului fie un tratament magnetic care îi va ameliora starea, fie un regim pe bază de produse naturale ca să-l pregătesc pentru o intervenţie ulterioară. Când o culoare bătând spre roşu îmi apare în timpul operaţiei, înseamnă că trebuie să termin cât mai repede, căci roşul mă avertizează că bolnavul este în primejdie. Fireşte, numai eu pot să percep această aură. Dumneavoastră nu vedeţi decât culoarea roşiatică provocată de sângele pe jumătate dematerializat, de pe mâini.”…  mai multe amanunte despre el  pe:   http://blog.jorjette.ro/vindecatorul-tony-agpaoa/

Mesaj de la spiritul marelui vindecător filipinez

mesaj preluat de Nina Petre în anul 1996 .. material preluat de pe:   http://www.spiritus.ro/TERAPII/spiritul_lui_antonio_agpaoa.htm

„Eu, Antonio Agpaoa, supranumit de unii, pe scurt şi foarte simplu, Tony, doresc să transmit lumii întregi de pe Pământ, prin acest medium de excepţie, tot ceea ce ascund în sufletul meu nemărginit şi nemuritor, lucruri demne de a fi încredinţate hârtiei.

În ultima mea viaţă de pe Pământ (dar nu şi ultima în Cosmos) am fost un om deosebit de modest, harnic până la limita devotamentului pentru semenii mei, bun la suflet ca miezul de cocos şi dăruit de Cel de Sus cu ce putea fi mai de preţ pentru o fiinţă omenească: harul tămăduirii. Am ascuns multe lucruri semenilor mei, din dorinţa de a le feri curiozitatea de ceea ce ar fi fost prea periculos pentru ei: ştiinţa vindecării, nepusă la îndemâna oricui. Nu am fost un încrezut, aşa cum m-au crezut mulţi. Nu am fost un şarlatan, speculant al ştiinţelor oculte, după cum am fost acuzat adeseori de către cei care nu au reuşit sau nu au dorit să mă înţeleagă. Pentru mine, viaţa a însemnat un lanţ preţios, înzestrat cu nestemata cunoaşterii de sine şi de oameni. Am fost atât de înzestrat cu calităţi naturale de vindecător, încât adeseori mă temeam că, din dorinţa de autodepăşire, voi deveni un monstru de energie care, într-o clipă de neatenţie, ar fi putut distruge omenirea cu forţa minţii.

Mulţi au încercat să mă atragă în luptele lor oculte, nevăzute, dar simţite de mulţi în bietele lor vieţi. Magi renumiţi în zona mea de viaţă şi acţiune sau veniţi de peste tot, aş putea spune de aiurea, au dorit şi mi-au propus cu insistenţă, adeseori cu ameninţări care s-au dovedit deşarte, să mă unesc cu ei sau cu grupurile lor, pentru a câştiga averi întregi, prin escrocarea naivilor dornici de exotism. Deşi adeseori am afirmat că sunt călăuzit numai de Dumnezeu, ferindu-mă de lumea înşelătoare şi controversată a fiinţelor nevăzute supranumite „spirite” sau „entităţi sumare”, influenţa lor, binefăcătoare adeseori şi răuvoitoare uneori, am simţit-o din plin de-a lungul întregii mele vieţi. S-au petrecut lucruri în existenţa mea despre care am refuzat cu îndârjire să vorbesc. Nici nu m-au interesat prea mult practicile de magie neagră, atât de răspândite în arhipelagul indonezian. Viaţa oamenilor de la tropice este strâns legată de lumea spiritelor. Fără ele, lumea Pacificului şi-ar pierde misterul şi atracţia exotică pentru turişti. Despre această viaţă plină de pericole şi mister doresc să mă exprim în cele ce urmează.

Vindecările mele, considerate de unii miraculoase, au fost rezultatul strădaniilor mele de a-mi folosi harul dumnezeiesc primit de Sus pentru îmbunarea răului din trupurile oamenilor. Am fost văzut, ascultat, copiat, imitat, mediatizat peste măsură. Cei care au dorit să înveţe ceva bun de la mine şi au avut îngăduinţa Celui de Sus au reuşit să devină vindecători de valoare, renumiţi în toată lumea. Unii au stat în jurul meu pentru a-mi fura puterea de a trata oamenii cu tăria minţii mele, invidioşi de moarte pentru ceea ce ştiam să fac, spre deosebire de ei. M-au atacat în toate felurile posibile, pe văzute şi nevăzute, dornici să mă răpună fără a lăsa urme. Ştiam tot ce puneau la cale pentru distrugerea mea. Seara sau noaptea târziu, când mă străduiam să meditez, pentru a-mi alunga cumplita oboseală ce-mi împresura trupul şi mintea, prea periculoasă pentru a o lăsa să mă copleşească, vedeam cu ochii minţii mele neastâmpărate filmul tuturor întâmplărilor zilei ce abia se încheiase. Aveam secretele mele, nemărturisite nimănui, din dorinţa de a-mi proteja familia şi pacienţii de lumea nevăzută şi duşmănoasă care îmi era veşnic potrivnică. Am cunoscut din plin puterea unora de a-mi face rău. Daca aş fi trăit într-o altă zonă geografică, mai puţin bântuită de setea de răzbunare şi dorinţa de a face rău pe nevăzute, cred că aş fi trăit cel puţin 100 de ani. Mulţi au afirmat că am murit prea devreme din cauza suprasolicitării muncii mele de vindecător sau din cauza imprudenţei cu care lucram pe pacienţi. Cauza morţii mele a fost mult discutată, ajungându-se în final la o concluzie naivă, general acceptată: sacrificiul nebun cu care mă dăruiam muncii mele. Acesta nu este adevărul morţii mele.

Neavând linişte în lumea în care mă aflu acum, am căutat ani la rândul o fiinţă capabilă să-mi preia gândurile, obţinând astfel uimitoarele memorii ale lui Agpaoa post-mortem. Sper ca acest mesaj să străbată Pământul în toate părţile şi să ajungă în mâinile urmaşilor mei, fiinţele dragi care mi-au deplâns plecarea zile şi nopţi la rând. Fiţi binecuvântaţi cu toţii, voi ce ce m-aţi iubit cu adevărat!”

CHARLES HAANEL – O FRAZĂ MIRACULOASĂ

Daca nu aveți timp să faceți acestă frumoasă și completa meditatie a lui Tony Agpaoa, Charles Haanel  autorul cărții Sistemul Maestrului/Cheia Universală ne sfătuieste ca în fiecare seară înainte de a adormi și dimineața sau oricand avem timp .. să rostim această frază scurtă dar cu efecte benefice în timp .. chiar miraculoase ..

” Sunt sănătos, perfect, tare, puternic, iubitor, armonios și fericit” 

Puteți să o rostiți fie în gand fie cu voce tare că și cuvintele practic tot gânduri sunt  .. sau mai bine zis la baza lor stă tot gândul .. ca de fapt și la baza oricărei acțiuni .. gândul este motorul oricărei acțiuni și creații .. în cazul Marii Creații este gândul Tatalui.

Ideia acestei fraze miraculose este ca mintea conștientă o transmite mai departe minții subconștiente care nu este o minte care rationalizează .. ea ne crede intotdeauna pe cuvant si daca ii cerem ceva cu siguranta vom primi ceea ce i-am cerut … dar atentie ! .. ceea ce cerem trebuie sa fie in acord cu legile divine  .. pentru că mintea subconștientă are ca centru plexul solar care este mai departe legătura cu Mintea Universală .

Deci pentru a vi se indeplini cererile inclusiv cele de sănătate ele trebuie să curgă odată cu fluxul divin al iubirii  .. deci nu faceti rău și nu ganditi negativ .. că boala venine prin așa zisul “păcat”  generat de gânduri  distructive ..  acesta fiind de regulă abateri de la conduita în spiritul legilor universal divine .. Dumnezeu nefiind „rău” așa cum greșit de multe ori se spune “m-a bătut sau m-a pedepsit Dumnezeu ”.. atâta timp cât Dumnezeu este iubire nu poate fi decat bun .. de fapt notiunile de bun si rau apar doar în dualitate .. Charles Hannel spune .. Mintea Universală nu este nici bună nici rea. Ea pur și simplu este .. iar  binele și răul nu reprezintă entități ci simple cuvinte pe care de regulă le folosim pentru a indica rezultatul acțiunilor noastre.

Deci .. calitatea vieții depinde de gândurile pe care le aveți  .. iar cuvintele sunt ganduri .. deci atenție la ele .. gândul la baza căruia există un principiu pozitiv contine vitalitate si implicit viata .. fiind în acord cu fluxul energetic divin si legile divine .. iubirea este cea care conferă vitalitate gândurilor .. deci gândiți în sens pozitiv, în sensul iubirii și deci în acord cu legile divine .. pentru că așa cum spune Haanel și nu numai el .. Omul doarme așa cum își așterne sau altfel spus viața îi oferă exact destinul pe care si l-a făurit .

Până la o nouă revedere vă îmbrățișez cu mult drag,

Pace și lumină pentru toți ! 

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

6 comentarii la „Meditația lui Tony Agpaoa și fraza miraculoasă a lui Charles Haanel

   • Buna ziua,
    Dimineata imi spun/scriu: sunt completa, perfecta, puternica, iubitoare, armonioasa, fericita, implinita, sanatoasa, frumoasa, inteligenta, creativa.
    Primele sapte le dedic, cu un suras, chakrelor incepand de jos in sus; completa – corespunde chakrei radacina……implinita – corespunde chakrei coroanei.
    Va rog, daca se poate, sa-mi dati o adresa de unde pot descarca meditatia.
    Multumesc

    • Interesanta abordarea ta pe chakre .. cat despre cele adaugate de tine nu stiu ce sa zic .. frumoasa fraza ta desi Haanel ne sfatuieste sa nu modificam fraza .. dar sigur si eu mai adaug diverse dar le fac intr-o fraza separata.

     Pentru a descarca meditatia .. scrie-mi un e-mail pe adresa mea [email protected] si am sa ti-o trimit.

     Costi

     • Buna ziua,
      Nu citisem cartea lui Haanel. Afirmatia respectiva am adoptat-o dintr-o carte de psihologie, scrisa de o dna psiholog frantuzoaica. Raportarea la chakre am simtit-o, intuit-o si folosit-o. Intre timp am inceput sa citesc si cartea lui Haanel si spune dumnealui: Schimbarea perspectivei sau a accentului, folosirea unui limbaj nou, noile interpretãri, abordarea unui punct de vedere nefamiliar– nu reprezintã, asa cum cred unii, o separare de adevãr, ci dimpotrivã,
      ele reprezintã cea mai bunã dovadã cã adevãrul este înteles într-o luminã nouã, din perspectiva unei noi relatii cu nevoile
      umane, devenind astfel mai bine înteles la modul general.
      Adresa de e-mail pe care am folosit-o sa pot comenta, este pe bune.
      Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.