Filmul de weekend – Black Projects – Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele

Frați români … mai întâi de toate …  La Mulți Ani !  de  „Ziua Unirii „.

La 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza a fost desemnat domnitor în Țara Românească, după ce el a mai fost ales domnitor și în Moldova, pe 5 ianuarie în același an. Aceast eveniment mai este numit și “Mica Unire” și este considerat primul pas în “înfaptuirea statului national român unitar”.

unire-si-prietenie_5e820643cefb32

La Filmul de weekend .. vă prezint două filme făcute de Esoteric Golden Spirit  (E.G.S) de o calitae  bună zic eu .. atât a imaginii HD și graficii cât și a conținutului .. precum  și o replică a celor de la  E.G.S  la un comentariu făcut  de Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda) asupra filmului – Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele .

Primul film  –  Black Projects și tehnologia energiei libere

Este un film  despre  Proiectele Negre .. adică proiecte nescoase la lumină – ținute secrete .. un film foarte bine documentat și care prezintă multe din aceste invenții din domeniul energiei de punct zero .. cum au luat naștere, cum s-a încercat mușamalizarea lor, de către cine .. etc .. și prezintă firește și tehnologia Keshe mai în detaliu și foarte explicativ.

http://youtu.be/LflHZyBJAHE

Al doilea film  –  Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele 

Este un film din domeniul  .. hai sa-i zicem mai speculativ ..  și care  a stârnit valuri atât pe plan local cât și internațional prin comentariul lui Tolec referitor la acest film ..  urmat apoi și de replica celor de la E.G.S. .. și care vehiculează informații provenite prin surse canneling  autohtone informații provenite de la civilizația siriusiană  .. dezbătând un subiect și o ipoteză interesantă legată de trecerea cometei ISON care se pare ascundea o navă extraterestră și despre un posibil EVENIMENT FLASH – un puls/flash energetic care va influența viața spirituală pe întrega planetă și care va urma să aiba loc în curând .. subiect de altfel dezbătut și pe plan internațional de unele voci considerati lideri sau purtători de cuvânt  a diverse confederații și civilizații extraterestre cum ar fi Cobra liderul Mișcării de Rezistență sau Tolec așa cum am spus reprezentantul Consiliului Andromeda.

http://youtu.be/nYXZCz_2Rcg

http://youtu.be/P2kG0do44lA

Mai multe amănunte despre acest posibil EVENIMENT   Flash energetic pe:

http://daniilgaucan.wordpress.com/2013/05/15/cobra-sunteti-gata-pentru-eveniment-noi-confirmari/

Până la o nouă revedere vă îmbrățișez cu mult drag,

Pace și lumină pentru toți ! 

Costi 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.