2014 – Anul în care noua tehnologie Keshe va schimba cursul umanității

KesheFundația Keshe este o societate non-profit  condusă de iranianul Dr. Mehran Tavakoli Keshe care a studiat energia nucleară la Londra.

În ultimii 40 de ani a făcut o serie de cecetări  în domeniul câmpurilor magnetice și a structurilor plasmatice vizând sisteme revoluționare tehnologice cum ar fi : alimentarea cu energie elctrică nepoluantă, tehnologii ale transportului aerian și spațial bazat pe sisteme antigravitaționale și magnetice, a purificării mediului , a sănătații  precum și multe altele .. aceste cercetări finalizându-se în jurul anului 2005 cu patente înregistrate pentru peste 300 de aplicații .

Dar cea mai uluitoare veste dată recent de acestă fundație este că ea dorește să prezinte întregii lumi tuturor țărilor fără discriminare aceste descoperiri și patente care vor fi oferite gratuit pentru a fi implementate .. pentru a putea transforma radical viața pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt de câtiva ani .. lăsând de fapt la latitudinea țărilor viteza de implementare a tehnologiilor, pentru a nu apărea perturbări funcționale în societate .

Teoria lui Keshe pe scurt ar fi cam următoarea :

Când câmpurile magnetice au forțe egale interacționând .. ele se pot combina într-un câmp sferic mai mare și dinamic, într-un pachet sferic … iar pe măsură ce aceste pachete sferice interacționează între ele crează la rândul lor un câmp magnetic și gravitațional.

Model keshe materie- antim- materie neagraFiecare componentă magnetică conține componente plasmatice ale celor 3 tipuri de materie (materie, antimaterie și materie întunecată) și din interacțiunea lor rezultă  o stare plasmatică fundamentală numită Neutron care la rândul lui se descompune în protoni și electroni sub formă de lumină și energie .. energie care poate fi controlată în diversele stări ale materiei, solidă, lichidă, gazoasă.

Deci ca aplicații principale în viața de zi cu zi ar fi :

În domeniul energiei … baterii și generatoare plasmatice individuale până la 10 kW care nu au nevoie de combustibil și care produc ieftin și ecologic energie .. un astfel de generator putând sustine o gospodărie întreagă .. susține de exemplu consumul a 100 de becuri de 100 W;

În domeniul transporturilor .. reactoare plasmatice cu câmpuri magnetice duble care pot genera importante câmpuri magnetice și de gravitație care pot face să leviteze și să propulseze vehicule, avioane, nave.. etc .. făcând posibile și călătorii în afara spațiului .. cu viteze incredibile;

În domeniul alimentelor și depoluării mediului .. se pare că vor putea replica chiar și hrana fară a mai fi nevoie de terenurile agricole și pot decontamina emisiile nucleare sau chimice curățând astfel atmosfera de CO2 în timp ce vor crea apă potabilă pură;

În domeniul medical .. și celulele umane sunt făcute dintr-o combinație plasmatică a câmpurilor magnetice care formează structura atomilor ..  iar această tehnologie poate lucra pe această structură plasmatică producând vindecarea prin regenerarea stării inițiale.

.. și multe altele .. așa cum am spus fiind peste 300 de aplicații patentate ..

Dar mai multe informații puteți afla accesand :

– conferința lui Keshe din dec 2012

http://www.youtube.com/watch?v=wjHKy6Hmxwo

– alte materiale de pe alte bloguri cu aceiași tematică

http://dincolo-de-limite.blogspot.ro/2012/07/fundatia-kesha-energie-libera-in-curand.html

http://caleaspretine.wordpress.com/2014/01/19/anul-2014-un-an-de-mari-schimbari-pentru-umanitate/

Keshe oferă așa cum am spus gratuit această tehnologie tuturor statelor care doresc să o implementeze .. deja au aderat țări precum Iranul (Keshe fiind Iranian), Japonia, China, Italia, Bulgaria …etc ..  USA ați văzut că nu se numară printre ele că nu dorește implementarea acestor tehnologii a lui Keshe .. ei au unele a lui Tesla pe care vor să le scoată pe piață …

Cât despre România care lipsește și ea din lista statelor care deja au aderat .. ați văzut ce tehnologii importă .. tehnologii americane poluante … folosite la cianurarea si extragerea  Au de la Roșia Montană și extragerea gazelor de șist .. dar se pare că după vizita lui Ponta în China și Rusia s-ar putea ca și România  în viitorul apropiat .. să se îndrepte spre aceste tehnologii de energie liberă care vor transforma radical omenirea mergand de la eradicarea foametei și a bolilor la zboruri interplanetare .. Iranul anuntând că în 2016 cu ajutorul noii tehnologii va trimite oameni în spațiu pe lună în scop turistic ..

http://www.lovendal.ro/wp52/iranul-pretinde-ca-poate-calatori-cu-o-viteza-mai-mare-decat-cea-a-luminii-si-ca-in-2016-va-trimite-pe-luna-1-000-de-turisti/

Dragi prieteni .. se pare că dacă vor fi implementate aceste tehnologii și asta depinde și de noi prin opinia pe care o putem avea față de conducătorii nostri .. ne așteptă vremuri mărețe .. citisem cîndva într-o profeție creștină că salvarea lumii  va veni printr-o persoană a cărei religie nu este una creștină .. oare profeția să fi făcut referire la iranianul Keshe ?.

Până la o nouă revedere vă îmbrățișez cu mult drag,

Pace și lumină pentru toți ! 

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

4 comentarii la „2014 – Anul în care noua tehnologie Keshe va schimba cursul umanității

  1. Sa nadajdium ca vor fi implementate si la noi. Cum sa reusim si la noi? oare poate fi implementata si la nivel individual?
    Poate puterea exemplului va fi motor.
    Toate bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.