Muzică și terapie – Pancreas – Rinichi – Frecvențe fundamentale și stimulator-vindecătoare

La Multi Ani ! dragi cercetători și proiectanți din România

Începând cu 1994, în fiecare an, la 19 noiembrie, România serbează „Ziua cercetătorului şi proiectantului din România”. Aniversarea a fost decisă prin Hotărârea de Guvern nr.764, în semn de omagiu faţă de activitatea savantului american de origine română George Emil Palade (1912-2008), laureat al Premiului Nobel pentru Medicină pe anul 1974.

Și pentru că tot am vorbit de cercetători .. dragi prieteni vă propun astăzi să facem cât de cât lumină asupra unui domeniu cercetat în ultimii ani, deci se poate spune un domeniu mai nou, deși el e vechi de cand lumea și anume domeniul frecvențelor stimulator – vindecătoare și a muzicii asa zis terapeutice.

Cimatica – structura şi dinamica undelor și vibratiilor

Cimatica este o știință care se ocupa la început cu studiul sunetului asupra materiei
studiind relația dintre câmpuri, vibrații, unde și materie.

Se pare că “părintele acusticii” este fizicianul german Ernst Chladni care la începutul secolului 18, acoperind niste plăcuțe cu straturi subtiri de nisip pe care le-a făcut să vibreze cu ajutorul sunetelor a observat că modelul de răspuns la stimulii acustici este variabil funcție de frecvența de vibrație și amplitudine.

Continuatoruul cercetărilor lui a fost Hans Jenny (1904-1972), medic elvetian, artist și cercetător care la  aproape trei sute de ani diferență în 1967, publică lucrarea Cimatica – structura şi dinamica undelor și vibrațiilor.

Timp de 14 ani el a condus experimente în care nisipul fin pus pe niste tăblite, sau lichidul din vase,  era transformat în opere de artă atunci când era expus la sunete de anumite frecvențe și intensități.

El a descoperit că, odată cu creșterea frecvenței, creștea și complexitatea modelelor iar numărul elementelor devenea mai mare. Pe de altă parte, odata cu creșterea amplitudinii, miscările deveneau mult mai rapide și turbulente și puteau crea chiar și mici erupții aruncând materialul în aer.

Modele in nisip

 

 

 

 

 

 

                În cercetările sale cu apa , Leny a observat un fenomen interesant care a apărut atunci când a luat o placă vibratorie acoperită cu lichid și a înclinat-o. Lichidul nu a părut a fi influențat de forța gravitațională și nu a picat de pe placă, ci a rămas acolo și a construit noi forme ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă totuși oscilația era oprită, lichidul începea să curgă, dar daca această oprire era foarte scurtă, la repornirea vibrațiilor, lichidul putea fi adus înapoi pe placa. Conform lui Jenny, acesta era un exemplu de efect antigravitațional creat prin vibrații.

În cercetarea sa cu tonoscopul, Jenny a observat ca atunci cand vocale ale limbilor străvechi din ivrită și sanscrită erau pronunțate, nisipul lua forma simbolului scris al acestor vocale, în timp ce limbile moderne nu au generat același rezultat! Oare știau vechii evrei și indieni acest lucru și oare există ceva în conceptul de “limbă sacră” ? Ce calități au aceste “limbi sacre” printre care tibetana, egipteana și chineza? Au ele puterea de a influența și de a transforma realitatea fizică pentru a crea lucruri prin puterea lor inerenta sau prin recitarea sau cântarea textelor sacre să se vindece o persoană bolnavă ?

Deci în cercetările sale  Dr. Hans Jenny și-a dat seama că putem vindeca trupul cu ajutorul sunetului folosind diferite frecvențe,   dar  cel care a împins cimatica un pic mai departe în acest domeniu al vindecărilor a fost Sir Peter Guy Manners .

El a pornit de la premisa că fiecare formă având o densitate, formă, culoare unică, rezonează într-un anumit spectru de frecvențe. Mai mult, el a creat o bază de date cu frecvențele pe care rezonează țesuturile sănătoase și le-a comparat cu frecvențele pe care rezonează țesuturile bolnave sau care funcționeaza prost.

El a constatat că atunci când organismul este sănătos, aceste frecvențe sunt staționare și constante, dar orice disfuncție sau boală rupe armonia corpului și, în zona afectată, se generează o frecvență rezonantă variabilă și discordant crescătoare .

Deci ca o concluzie, prin procesul numit rezonanță simpatică, dacă unui țesut bolnav i se aplică o undă sonoră având frecvența țesutului sănătos, atunci el va rezona din nou pe frecvența corectă.

Frecvențe fundamentale – Scala armonică  

Deci așa cum am văzut organismul poate absorbi informații prin stimularea senzorială , stimulând astfel potențialul nostru de auto-vindecare prin intermediul sunetelor și nu numai al lor ci și a culorilor, cuvintelor scrise, numerelor, ecuațiilor fractale, simbolurilor, .. deci un fel de intrucțiuni adresate direct inteligentei corpului stimulând astfel puterile natural – vindecare ale corpului.

Unii ceretători studiind frecvențele și muzica gregoriană a evului mediu au ajuns la concluzia ca acesta folosea o scală de frecvențe armonice care reprezentau de fapt frecvențele de baza ale Creatiei, care modifica materia și nivelul de conștiință, deci se poate spune că într-un anume sens modifica chiar realitatea.

Cele 6 frecvențe fundamentale de bază ale Creației sunt: 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz si 852 Hz, la care au mai fost adăugate, respectând principiul armonic, încă trei: 174 Hz, 285 Hz si 963 Hz.

Frecventele sacre 1

Dintre frecvențele fundamentale, se remarcă în mod deosebit frecvența de 528 Hz  considerată a fi frecventa iubirii divine sau Codul Sursă, asta spus în limbajul programatorilor de software. Această frecvență a iubirii, în urma cercetărilor efectuate ne readuce în armonie divină cu toată Creația, ne eliberează de constrângeri  și ne descătușează potențialul co-creativ și nu în ultimul rând facilitează vindecarea putând apare chiar și unele miracolele.

Cei care au cercetat aceste aspecte susțin că în ultimul timp, mai ales dupa 2012 datorită înălțării rezultate în urma alinierii Pamântului cu centrul galactic, sufletele care coboară la întrupare inaugurează noua lume într-un corp care „cântă” pe un ton diferit, omul nou angelic cu inima curată  fiind  acordat la rezonanța de 528 Hz a inimii superioare sacre, ce rezonează în armonie cu reteaua cristalina Christică.

Deci se poate trage concluzia, ca acest cod acționeaza oarecum ca un limitator, pentru a asigura că puterile sacre ale universului sunt acordate doar celor cu inima curată .. și deci dacă sufletele  care se nasc deja cântă în acestă tonalitate, dragi prieteni este și de datoria noastră a tuturor celor întrupați mai de mult, să învățăm să cântăm acest cantec al iubirii divine, acordându-ne gradual la această frecvență a iubirii,  prin curațarea sufletului de orice distorsiuni, limitări, traume,..etc .. ce va duce implicit și la curățarea corpului de boli.

Frecvențe stimulatoar – vindecătoare

Cercetătorii care au studiat aceste frecvențe au descoperit că ele pot fi folosite pentru vindecare sufletească și trupească, deoarece au darul să reducă unele probleme emoționale și să readucă structurile corpului fizic la armonia arhetipală, prin refacerea ADN-ului.

Frecventele de bază:

 • Frecvența – 174 Hz – sursa, fundația, baza;
 • Frecvența – 396 Hz – eliberează de frică şi de culpabilizare;
 • Frecvența – 417 Hz – soluţionarea situaţiilor nerezolvate;
 • Frecvența – 528 Hz – transformare şi miracole (repară ADN-ul);
 • Frecvența – 639 Hz – conexiune / relaţionare interumană;
 • Frecvența – 741 Hz – expansiunea conștiinței;
 • Frecvența – 852 Hz – dezvoltarea intuiției, restaurează ordinea spirituală;
 • Frecvența – 963 Hz – accesarea energiei creatorului.

Ele:

 • stimulează sistemul imunitar inducând regenerarea celulară şi facilitând producerea unor substanţe care întăresc sistemul imunitar ;
 • înbunătățesc vitalitatea, echilibrul şi stabilitatea eliberând de frică și de culpabilizare și reduc și problemele emoționale cum ar fi confuzia, anxietatea, depresia, insomnia, furia şi iritabilitatea;
 • îmbunătățesc memoria și sincronizarea creerului, crescând capacitatea de a avea o viziune globală şi completă asupra lucrurilor;
 • amplifică intuiţia şi discernământul precum și imaginaţia creatoare.

Frecvențe particulare ale corpului:

Pe lângă aceste frecvențe de bază cercetătorii au mai descoperit și unele frecvențe particulare care pot activa funcțiile unor organe ale corpului,  asta în caz că sunt afectate în urma unui dezechilibru energetic ducând astfel la vindecarea lor .

 • Frecvența – 337 Hz – îmbunătățește circulația sanguină;
 • Frecvența – 537 Hz – activează funcția endocrină;
 • Frecvența – 625 Hz – activează funcția rinichilor;
 • Frecvența – 635 Hz – activează funcția glandei pituitare;
 • Frecvența – 645 Hz – crește mult productia hormonului eliberat de pituitară;
 • Frecvența – 654 Hz – activează funcția pancreasului;
 • Frecvența – 662 Hz – activează funcția glandei pineale;
 • Frecvența – 696 Hz – activează funcția inimii;
 • Frecvența – 751 Hz – activează funcția ficatului;
 • Frecvența – 763 Hz – activează funcția glandei tiroide;
 • Frecvența – 764 Hz – activează funcția sistemului nervos;
 • Frecvența – 835 Hz – activează funcția sistemului imunitar.
 • Frecvența – 1335 Hz – activează funcția glandelor suprarenale

… și multe altele …

Exista o bază de date tabelară pe cateva pagini cu toate frecvențele .. de asemni există  și aparate generatoare de frecvențe…  dar ..  Atentie! la ce cumparați și atenție și la folosirea lor înspecial la gravide !

CoRus – Muzică și terapie – Tratament audio  pentru diabet

–  cu frecvențele pentru activarea rinichilor 625 Hz și a pancreasului 654 Hz  

Pentru că și eu lucrez în domeniul cercetării și mai cochetez așa cum bine știți și cu muzica,  deci se poate spune că fac cercetări și în domeniul acusticii .. hahaha … și pentru că astăzi este ziua cercetătorului,  vreau să vă fac un dar muzical terapeutic că tot am vorbit de frecvențe vindecătoare, și anume o piesă muzicală care sper să vă placă și care are incluse atât separat cât și împreună frecvențele de stimulare a funcției pancreasului și rinichilor.

Aceaste frecvențe stimulatoare sunt amplasate în spatele fondului muzical pentru a nu fi nici deranjante ele fiind foarte bune pentru bolnavii de diabet cărora pancreasul nu mai secretă insulină suficientă sau deloc în cazul celor insulino-dependenți și cărora în timp diabetul le-a deteriorat și funcția rinichilor, unii bolnavi ajungând chiar la dializă.

CoRus – Muzică și Terapie – stimulare rinichi –  frecv. 625 Hz

 

CoRus – Muzică și Terapie – stimulare pancreas –  frecv. 654 Hz

 

CoRus – Muzică  și Terapie- stimulare rinichi  625 Hz și pancreas 654 Hz

 

Să vă fie cu folos ..

Având în vedere că și cuvântul este vibrație și  deci și el este vindecător, în curând voi adăuga acestor 3 piese care  de fapt este una singură doar că frecvențele din spatele muzicii se schimbă, și mesaje subliminale de vindecare prin cuvânt care însă nu vor deranja fiind sub pragul audio senzorial dar vor fi percepute de subconștient  .. gen .. pancreasul funcționează perfect .. etc ..  încă nu m-am hotărât asupra mesajului.

Până atunci și până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toti!.

Costi alias CoRus

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

58 de comentarii la „Muzică și terapie – Pancreas – Rinichi – Frecvențe fundamentale și stimulator-vindecătoare

 1. NAMASTE……Am descoperit pagina minunata a dumneavoastra unde cele trei muzici terapeutice imi aduc o liniste ,de nu am cuvinte ..Exact ca in biblie cum ca primul a fost cuvantul ,cel care zideste asa si muzica pe frecventa respectiva zideste sanatatea in trupul meu ..Cum nimic nu e la voia intamplarii in univers nici aici nimic nu e intamplator ,Stiu si cred ca aceasta terapie imi va aduce santatea de care am mare nevoie si ca eu sunt propriul meu vindecator insa trebuie eliminata ,ura ,rautatea irascibilitatea etc ca sa fiu in armonie cu mine . As dori dori sa primesc materiale sa citesc sa ma ajut pe mine si apoi pe cei din jur..Va doresc multa pace lumina si iubire…….

 2. minunat,
  as dorii o melodie pentru fiecare frecventa,sa stai si sa asculti ,sa asculti ,sa asculti,sa tot asculti….
  multumesc CoRus

 3. Faci mult bine celor ce au putere sa te inteleaga!!! Esti o fiinta generoasa si de vei ramane asa vei avea TOTUL!!!

  • in principiu exista frecvente pentru orice … nefacand o specificatie anume intrebarea ta e una generala pentru ca toate glandele secreta hormoni ..

  • Draga Roberta .. in principiu cu ajutorul unui generator de frecventa poti accesa orice frecventa .. se poate atat cumpara un astfel de aparat sau folosi o aplicatie generator de frecvente pe computer .. se gasesc pe net unele aplicatii cum ar fi NCH ToneGenerator si altele ..

  • Eu gasisem o astfel de lista sub forma tabelara pe net .. cuprindea peste 1000 de frecvente pentru mai toate tipurile de afectiuni … de regula cei ce comercializeaza aparate tip generatoare de frecventa cum e si zapperul de ex fac astfel de liste … dar cum au stabilit ei frecventele si cat de exacte si eficace sunt in cazul unor afectiuni nu as putea sa va spun …

   Cautand acum din nou am gasit o astfel de lista tabelara pentru bacterii, virusi .. etc …. pe http://www.ekilibrium.ro/file/Frecvente_Zapper%20Profesional.pdf – deci axata pe patogeni, bacterii, virusi, cestode, sapprofite .. etc

   Deci astfel de liste gasiti pe net … cautati .. succes !

 4. Prietene, tu esti cu mine in fiecare seara, aici, in singuratatea mea. Iti ascult muzica iti citesc articolele, imi incarc bateriile….Multumesc! Fii in continuare ceia ce esti !

  • Multumesc pentru apreciere Maria .. si ma bucur ca-ti pot tine companie prin articolele postate si muzica mea .. si ca ele iti incarca bateriile.

 5. Nu vrei sa incerci si pe 528Hz?
  Poate cu putina inspiratie Divina vom avea ceva deosebit !?
  Multumesc pentru muzica ta!
  Laurentiu

 6. Fara cuvinte. Este ceva extraordinar. Cred ca cineva acolo sus ma iubeste daca mi -a trimis aceasta informatie. Multumesc ffff mult.

 7. buna,
  o muzica superba, multumim.
  te rog sa- mi spui unde pot gasi o baza de date pt tabelul de frecvente.
  multumesc inca o data.

 8. Un tonus bun, relaxanta, placuta si terapeutica.
  Interesant sa poti utiliza muzica nu doar din prisma meloterapiei cunoscute ci si ca o capacitate de vindecarea prin frecventa stimulatoare.
  Multumesc si iti doresc inspiratie pentru alte „afectiuni”, dezechilibre, stari de spirit.
  Astept cu interes o noua realizarea.

 9. Multumesc frumos pentru tot …..in special pentru muzica ….ar fi buna si o melodie pentru raceli banale 😀 ….tot asa urmaresc siteul cu mare placere

  • Ar fi buna .. haha .. dar raceala o poti trata si cu o baie fierbinte, un paracetamol si eventual o tuica fiarta .. haha

 10. Multumesc,pana acum in cabinetul meu de terapie se asculta doar muzica lu i Gheorghe Iov u si Mozart for healing..imi plcace..vibratii minunate…as vrea un Cd..exista?

 11. Iti multumesc! Ma incanta !Chiar aveam nevoie de aceasta terapie, mai cu seama pentru rinichi si pancreas. Ador acest tip de muzica. Cu multi ani in urma ascultam si practicam meditatia. Acum doar observ ce mult am pierdut, ratacind pe cale.Fi binecuvantata pentru tot ce faci! <3

 12. F interesant !! multumesc f mult ! As dori sa va intreb, muzica rock – heavy metal in ce game de frecvente se situeaza !? Toate cele bune si keep rock in !!

  • Banuiesc ca ati vrut sa intrebati daca muzica rock-heavy are unele frecvente benefice pentru sanatate …. depinde de melodie si muzica pe ansamblu … unele piese mai melodice si mai armonice pot fi benefice .. cele agresive ca sunet si mai distorsionate armonic nu sunt benefice sanatatii .. ele distorsioneaza structura moleculara a apei din corp … vezi studiile lui Masaru Emoto si cum cristalizeaza apa pe diverse muzici

 13. SUNT IMPRESIONAT DE CELE GASITE IN ACESTE PAGINI !!!!! (23.01.2018)-mai bine mai tarziu decat…..
  VA ROG SA CONTINUATI SA PUBLICATI!
  LUMEA NU CUNOASTE , NU ARE TIMP, NU STIE UNDE SA CAUTE ETC. ETC…..

 14. Am descoperit intamplator aceasta pagina de muzica si terapie vindecatoare dar sunt foarte incantata de tot ce am gasit. De fapt, cum nimic nu este intamplator, probabil ca acum aveam cea mai mare nevoie de aceasta terapie!!! Multumesc ca faceti acest lucru pentru noi! Dumnezeu sa va dea multa sanatate si har in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.