Muzică și terapie – Glanda pineală – Decalcifiere și activare

Dragi prieteni,

Am văzut din articolele precedente că ET prin  manipulările pe care le fac asupra oamenilor prin intermediul acestei cabale politico-bancare prin așa zișii „Iluminați” care iși autoarogă supremația asupra destinului umanității punând la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu pași din ce în ce mai repezi în ultimii ani, tind să controleze umanitatea prin diverse metode printre care și blocarea glandei pineale, al ochiului spiritual, pentru a bloca astfel expandarea conștiinței oamenilor prin acestă poartă hiperdimensională naturală.

Simbolismul din Biblie, referitor la semnul “fiarei” situat pe frunte, “fiară” pe care o găsim din ce în ce mai des în ultimul timp deghizată ca entități ET malefice, reprezintă situația când prin blocarea glandei pineale ești prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăind în întuneric, cum este cazul majorității oamenilor de pe Pământ.

Dar să vedem pe scurt ce este glanda pineală și care sunt rolurile ei atât din punct de vedere fiziologic cât și spiritual.

Glanda pineală sau epifiza

glanda pineala 1Glanda pineală (corpus pineale) sau numită și “al treilea ochi” este o formațiune nepereche, cu greutatea de aproximativ 0,2 g, situată deasupra coliculilor cvadrigemeni superiori. Este aflată între cele 2 emisfere, în masa encefalului, fiind parte a epitalamusului. În perioada copilăriei, epifiza este mare, însă odată cu trecerea anilor, aceasta se micșrează.

Această glandă este responsabilă pentru secreția unor hormoni, printre care cel mai important este melatonina  precum și a unui hormon hipogliceminant numit pinealină.

Melatonina are acțiune asupra sistemului  veghe – somn iar prin dimetriltriptamina (DMT) se deschide poarta spirituală în stările de somn, visare, meditație, transă , hipnoză , experiențe mistice ..etc .. de aceia trezirea glandei pineale (al celui de-al treilea ochi) are efecte extraordinare asupra expandării conștiinței și deschide astfel accesul catre cunoștințele universale.

Acțiunile hormonilor epifizei:

–  Are acțiune modulatoare asupra sistemului monoaminergic, de veghe și somn, ea emițând melatonina care calmează sistemul nervos înainte de culcare . Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimiși de ochi, deci în prezența întunericului.

–  Are acțiune depresivă asupra tiroidei, melatonina diminuând fixarea intratiroidiană a iodului, înhibând și TSH;

–  Are acțiune negativă asupra corticosuprarenalei diminuând secreția de aldosteron și corticosteron;

–  Are acțiune modulatoare fotoperiodică asupra gonadelor, melatonina fiind antigonadotrofică;

Cum lucrează glanda pineală ?

Specialiștii care au studiat-o spun ca ea lucrează în absența luminii, în jurul glandei pineale formându-se un scut electromagnetic, care are rolul de a o izola de toate radiațiile exterioare, din spatiu-timp, în scopul de a recepționa informații din timp-spațiu asemenea unui televizor, furnizând imagini și sunete, atunci când ai o experiență mistică, în meditație, transă, cand ai vise .. etc .. aceasta făcându-se prin interfața dintre cele doua lumi înăuntrul său formându-se mici molecule de microclusteri, care se transformă în unde, permițând percepția.

Elementele care duc la  blocarea glandei pineale  

Structura interioară a glandei este similară cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumită și al trei-lea ochi, sau ochiul spiritual. În interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, datorită dietei greșite, a fluorului din pasta de dinți, din apă și alte surse precum și a consumului mărit de băuturi carbogazoase.

Totodată s-a demonstrat că epifiza este legată direct de funcțiile sexuale, iar abținerea de la excese sexuale înspecial abstinența o actionează în mod favorabil. De aici se poate trage concluzia că marea  majoritate a mesajelor vizuale și subliminale cu referire la sex din media unde se promovează un comportament sexual abuziv, uneori chiar degenerat și degradant poate fi considerată o conspirație la nivel global pentru blocarea ei.

Deasemeni glanda pineală este influențată negativ și de câmpul electromagnetic nociv emis de noua tehnologie cum ar fi telefonul mobil, computer, televizor, etc. aparate de care din păcate suntem atât de atașați și dependenți zilnic, multe dintre ele fiindu-ne utile totuși dar și aici ne putem întreba dacă nu cumva aceasta noua tehnologie deși utilă totuși nocivă nu a fost dezvoltată în detrimentul altei tehnologii mai curate  în acest scop.

Și nu neapărat în ultimul rând, avand în vedere că în interiorul său, glanda pineală este umplută cu apă și cunoscând studiile lui Masaru Emoto asupra cristalizării apei  putem trage concluzia ca o muzică plăcută cu cuvinte frumoase  unde apa cristalizează frumos  este preferabilă unei muzici agresive și distorsionate gen veavy metal cu cuvinte vulgare care poate influența negativ glanda.

Masaru_Emoto_hado_water_foto_No_11-249x300HM

 

 

 

 

Ca o concluzie: pe scurt putem spune că pentru calcifierea și blocarea glandei pineale ar fi de vină în primul rând florul, indiferent de sursă, comportamentul abuziv sexual degenerat, muzica foarte agresivă, cuvintele vulgare .. etc ..  și câmpurile elctromagnetice prin toată gama așa zisei noii tehnologii în special telefonia mobilă ..

Cum ne putem proteja  și reactiva glanda pineală ?

–  Folosind pasta de dinți fără flor (se găsește la magazinele naturiste);

–  A se folosi noua tehnologie cu moderație în special vorbitul la mobile;

–  A se ieși cât mai des în natură și pe cât posibil departe de câmpurile electromagnetice sau unde acestea sunt minime;

–  A se renunța la sexul abuziv prin moderatie si chiar abstinenta;

–  A se curața corpul prin post, meditație, rugăciune, si un comportament adecvat;

–  A asculta o muzică placuta, linistită, eventual cu cuvinte frumoase, chiar o muzică terapeutică cu frecvențe care pot decalcifia și activa funcția glandei pineale.

Muzica terapeutică pentru glanda pineală

În urma studiilor făcute în domeniul frecvențelor și influența lor asupra corpului uman, în ceea ce privește glanda pineală s-a constatat că  frecvența de 326 Hz acționează pentru decalcifierea ei iar frecvențele 662 Hz și 936 Hz pentru activarea ei.

 

Costi clapetistulPiesa compusă de mine în acest scop și pe care v-o supun spre audiție  totalizează 15 min și are în fundal în mod continuu una din frecvente, dar fără a deranja deși se aude totuși nefiind  în prim plan și fiind oarecum acordată cu tonalitatea piesei nefiind decât puțin  dizonantă cu armonia și linia melodică.

Decalcifiere –  cu frecvența 326 Hz în fundal

 

Activare – cu frecvența 662 Hz în fundal

 

Activare – cu frecvența 936 Hz în fundal

 

Decalcifiere  – Activare  – cu frecvențele  326 Hz –  662 Hz  în fundal  .. în prima jumătate cu frecvența de decalcifierea 326 Hz în fundal și în ultima jumătate cu frecvența de activare 662 Hz în fundal.

 

Decalcifiere  – Activare  – cu frecvențele  326 Hz –  936 Hz  în fundal  .. în prima jumătate cu frecvența de decalcifierea 326 Hz în fundal și în ultima jumătate cu frecvența de activare 936 Hz în fundal.

 

Să vă fie de folos !

Cei cărora le place piesa compusă de mine și consideră că le poate fi de folos și sunt interesați a o asculta în repetiție fie în winamp sau un alt player deci nefiind dependenti de blog, imi pot scrie pentru a le trimite melodia prin e-mail (gratis fireste).

Privind glanda pineală și alții au compus diverse piese instrumentale suprapunând în fundal frecvențele de decalcifire – activare și se gasesc câteva videoclipuri pe net dar în final nu o să vă prezint o astfel de piesă ci  pentru contrast vreau să vă supun spre audiție și o piesă intr-un stil total diferit de acestea, prin Tom Kenyon și muzica sa.

https://tomkenyon.app.box.com/shared/b0xc8la6j5

thWJSS5XKHUn valentine’s day americănesc plin de iubire ..

Deși am văzut că biserica ortodoxă critică această sărbătoare .. eu aș zice ca  iubirea și exprimarea ei nu are frontire și limitări regionale .. ca să nu mai zic că nu ar trebui să aibă o zi anume în care să o manifestăm ci ar trebui „sărbătorită” zilnic.

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi alias CoRus

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

114 comentarii la „Muzică și terapie – Glanda pineală – Decalcifiere și activare

 1. Minunat, minunat, mii de multumiri…!
  As vrea sa mi-o trimiteti sa o mai ascult si sa o dau mai departe.
  Pacat ca a trebuit sa ma ridic din pozitia confortabila care am ales-o pentru a da start pentru urmatoarea de fiecare data.
  Daca ar fi o continuitate ar fi mult mai bine…
  multumiri cu toata dragostea!
  Maria.

 2. muzica e superba si de semeni tot ceeace faceti./va multumim/doresc aceasta muzica in format mp3 sa o ascult la volan in masina/pace si iubire va doresc!

 3. Minunat! Am ascultat muzica dumneavoastra si doresc in acest sens sa-mi trimiteti piesa muzicala terapeutica pentru a o avea cu mine in permanenta. Va multumesc!

 4. Buna Costi, imi place foarte mult articolul pe care l-ai scris despre Muzică și terapie – Glanda pineală – Decalcifiere și activare si nu in ultimul rand melodiile pe care le-ai compus care pe langa Decalcifiere – Activare a glandei pineale, cu siguranta ajung si la sufletele ascultatorilor. Felicitari! Mi-asi dori, te rog frumos sa-mi trimiti si mie melodiile in format mp3, pentru a le asculta mai des. Multumesc anticipat si iti doresc inspiratie, creativitate si mult succes!

 5. Foarte interesant articolul „Muzică și terapie – Glanda pineală”, muzica este cu adevarat relaxanta. Va rog sa-mi trimiteti si mie melodiile in format mp3, pentru a le asculta si in masina, daca este posibil. Va multumesc anticipat.

 6. draga Coasti – permite-mi sa-ti spun asa,cred ca ne apropiem ca varsta – multumesc pentru drumul astral parcurs impreuna cu muzica ta.vreau ca aceasta muzica sa o pot asculta cit mai des,asa incit ,te rog sa-mi trimiti si mie melodiile pentru decalcifierea si activarea glandei pineale.
  iti mutumesc si iti doresc multa inspiratie divina pentru a mai compune astfel de melodii.
  mariana

  • Draga Mariana,

   Ma bucura mai mult adresarea ta „draga Coasti” chiar daca m-ai botezat un pic prin a-ul adaugat .. hahaha .. decat „domnule Costi” pentru ca o simt mai aproape de inima si sufletul meu .. si prin asta nu aduc o critica Marinelei care a pus probabil politetea pe prim plan.
   Referitor la muzica .. asa cum i-am spus si ei, intreaga mea muzica o puteti descarca de pe situl meu http://www.corus-music.com precum si copertile albumelor incat sa va puteti face si CD-uri daca doriti .

   Va multumesc pentru frumoasele cuvinte si va imbratisez cu mult drag

 7. Domnule Costi
  Compuneti o muzica pentru suflet,ma cuprinde linistea ascultand-o.
  Mi-as dori daca-mi permiteti sa o descarc,sa am un cd cu aceasta muzica.
  Va multumesc mult pentru surpriza de a descoperi ca exista Oameni minunati in aceasta tara.

 8. Multumesc foarte mult pentru acest articol!
  Multumesc pentru piesele muzicale! Sunt deosebite!
  Iti mutumesc si iti doresc inspiratie divina pentru a compune astfel de melodii minunate!

  Cristina

 9. Pur si simplu, va multumesc ! Sper sa reusesc sa descarc si eu melodiile dumneavoastra. Va doresc sanatate si numai bine!

 10. Salut, foarte frumos, multumim pentru acest gest minunat.Doresc sa primesc si eu melodiile in format mp3.

  Multumesc, multa sanatate si fericire!!!!!!!!

 11. Foarte frumos ! Va rog sa mi trimiteti si mie muzica in format mp3 pentru ca nu reusesc sa o descarc , multumesc pentru intelegere !

  • Ieri s-au facut unele modificari la sit si anume … s-a scos butonul Download album pentru a nu mai tine si albumele arhivate zip … si asta din lipasa de spatiu alocat, pentru ca până acum luminapentrutoti.ro si corus-music.com cu cele 18 albume scoase până în prezent ocupa cca 4 GB, … spațiu care se tot mărește pe măsura postării de noi articole și albume și pentru care platesc lunar câtiva euro … sumele crecând odată cu depășirea spațiului alocat pe server de cei care oferă găzduirea.

   Deci daca nu a mers downloadul a fost din aceasta cauza .. dar acum este functional si albumele se pot descarca integral dar doar piesă cu piesă … și asta gratuit ca și până acum … dar cine vrea să mă susțină în creerea altor albume precum și a găzduirii lor, poate să o facă printr-o mică donație online cu PayPal sau card de credit acesând butonul Donează online. Multumesc pentru intelegere.

 12. Bine te-am gasit!
  Doamne, ce muzica!…nu ma mai satur sa o ascult… Chiar astazi dimineata citeam ca muzica este strans asociata cu calauzirea divina.
  Multumesc, multumesc, multumesc, suflet inspirat de ingeri! Mi-ai facut ziua mai frumoasa.
  Sa ti se intoarca inmiit toate darurile tale de lumina, pe care le daruiesti cu atata generozitate!
  O zi plina de lumina si iubire divina!

  • Multumesc pentru aprecieri si frumoasele tale urari … si ma bucur ca ti-am facut ziua mai frumoasa.

   O zi plina de lumina si iubire divina si tie !

 13. Domnule Costi,
  Imi place f mult muzica,este divina,multumesc pentru gestul dvs de a ne darui spre ascultare aceste sunete vindecatoare .Imi doresc sa primesc si eu pe email piesele muzicale oferite cu atata generozitate.Dumnezeu sa va rasplateasca aceste fapte minunate.O seara binecuvantata cu bucurii,pace sufleteasca si iubire.

 14. Multumescdin suflet Costi,sa ti dea Domnul inspiratie,sanatate si iubire ! Maria Mihail. Constanta – Romania.
  30.07.2015

 15. Articolul interesant. Muzica superba. Induce liniste, pace si relaxare, exact de ceea ce avem atat de mare nevoie fiecare dintre noi.Multumim

  • Multumesc pentru apreciere si ma bucur ca muzica mea a indus astfel de efecte .. asta am si intentionat ca pe un fond de liniste, pace si relaxare sa poata actiona mai bine frecventele stimulatoare.

 16. nu avem cuvinte sa redam trairile si sentimentele sufletesti cind o ascultam. doresc sa vorbim pe aceasta tema. se poate? Florin.

 17. Buna seara, un articol foarte interesant, iar muzica este divină. Va rog sa mi-o lasati și mie pe mail pt a o putea asculta oricând. Respect pt munca dumneavoastră.

  • Draga Delia,

   Toate piesele de pe toate cele 20 albume ale mele scoase pana in prezent le gasesti pe situl meu de muzica http://www.corus-music.com de unde le poti descarca gratis, atat melodiile (cele pe care le doresti sau toate descarcand una cate una) cat si copertile in caz ca vrei sa-ti faci vre-un CD.

   Multumesc pentru aprecieri …

   Cu respect,

   Constantin Rusu

 18. ce ne poti spune despre fregventa de 444Hz pentru terapia inpotriva cancerului, pentru ca pe net sint videoclipuri cu aceste fregventze pt ,,omorarea,, celulelor canceroase.
  pina sa citesc despre aceste fregvente ,am apucat sa ascult pret de cca 10 minute[clipul tine 21 minute], dar am inteles ca fac fff rau organismului.
  multumesc pt lamurirea situatiei si poate ami raspunzi pe email.
  sa ai o zi perfecta.
  bunii

  • Sincer nu stiu daca frecventa 444 hz folosita inainte in „acordajul standard” al instrumentelor muzicale si care este frecventa notei La deci inainte de a fi schimbata in La-ul de astazi (unii spun ca de catre Fundatia Rockefeller) este buna pentru tratarea cancerului.

   Costi

 19. Buna dimineata, muzica asta este extraordinara de linistita, eu sint kosmetikerin si ascult des o muzica de relaxare in timpul tratamentul care i-l fac la clienți mei . Am sa bag in programul meu aceasta muzica .
  Mulțumim din suflet pentru aceste momente de liniște si ma bucur ca pe acest pămînt sint si oamenii buni si caută liniștea si pacea. Domnul este mare si ne da rabdare sa căutam liniștea si pacea.
  Trimiteți si mie un l app sau link unde pot deține mai multa muzica.
  Mulțumim din suflet si Salutari din Germania
  Fibia

 20. buna …am sa indraznesc sa va intreb ce inseamna cercul de lumina …vie …argintiu violet …care imi apare uneori indiferent cas cu ochi deschisi sau inchisi …starea pe care o traesc in acele momente pot spune cai superba in adevaratul sens al cuvintului ,asi dori sa stiu ce inseamna ,ce semnifica ,de ce il vad ,..vasi fi extrem de recunoscator daca miati putea raspunde ….multumesc pt tot ,in special pt muzica dumneavostra .

  • Draga Petrica esti un fericit .. argintiu Violet este o energie spirituala de inalta vibratie .. de aceia starile pe care le traiesti sunt superbe.

   • ceea ce vad in acele momente ,,,este exact ca un semicer …plin de lumina superba ,argintie care la un moment dat devine flacara in colturile de sus …flacara efectiv …violet …nici nu va puteti imagina ceea ce simt cind is acolo …pling efectiv de fericire …este o senzatie de care miasi dori sa nu ma despart niciodata …cei ciudat ..este ca apare cind vrea …nu cind vreau eu …seara cind meditez vad flesuri din acea lumina …numai ca intensitatea nui atit de amplificata .Va multumesc din suflet pt raspunsul dat de dumneavoastra …caut de ft mult timp sa inteleg ce se intimpla …

    • Desi eu nu am experimentat astfel de „fericiri” .. dar le-au mai experimentat si altii .. se pare ca acestea sunt semne ca ai inceput sa vizualizezi chakrele din astral, care au o culoare magnifica si asa se vad, producand un fel de stare gen Nirvana …

  • Toate piesele de pe toate albumele mele scoase pana in prezent le gasesti pe situl meu de muzica http://www.corus-music.com (format mp3) de unde le poti descarca gratis, atat melodiile (cele pe care le doresti sau toate descarcand una cate una) cat si copertile in caz ca vrei sa-ti faci vre-un CD.

 21. E superba melodia dar basul si cinelul se aud mai tare decat restul melodiei in rest e super bravo e ceva extraordinar pt corp si suflet tineo tot asa

  • Multumesc pentru apreciere … cat despre cinel si bas depinde cum aveti reglate inaltele si basul pe amplificator ..

  • Toate piesele de pe toate albumele mele scoase pana in prezent le gasesti pe situl meu de muzica http://www.corus-music.com (format mp3) de unde le poti descarca gratis, atat melodiile (cele pe care le doresti sau toate descarcand una cate una) cat si copertile in caz ca vrei sa-ti faci vre-un CD.

 22. MIIII DE MULȚUMIRI SUFLET FRUMOS,
  DIVIN,DIVIN DIVIN!
  PE MINE PERSONAL M-A ÎNALTA CĂTRE ÎNALTUL CERULUI.
  VOI ASCULTA ACEASTA MUZICA CÂT DE DES POT.
  IN ACEST MOMENT AM DESCOPERIT.
  O SEARA BINECUVÂNTATA.
  TE IUBESC SUFLET DIVIN!

 23. Va salut cu drag! O melodie super ceva incantator, sublim ,ceva inaltator, ceva frumos si deosebit. Multumesc frumos , as avea rugamintea daca se poate sa-mi trimite-ti acesta super melodie. Va multumesc anticipat si va doresc o zi minunata!

  • Toate piesele de pe toate albumele mele scoase pana in prezent le gasesti pe situl meu de muzica http://www.corus-music.com (format mp3) de unde le poti descarca gratis, atat melodiile (cele pe care le doresti sau toate descarcand una cate una) cat si copertile in caz ca vrei sa-ti faci vre-un CD.

 24. Mii de multumiri pt.aceasta muzica divina.Este superba.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Imi doresc si eu melodiile in mp3.

 25. Multumesc frumos. Sunt melodii minunate, si nu ma satur sa le ascult.
  Va rog sa-mi trimiteti, daca se poate, in format care am toate melodiile pe stick permanent. Inclusiv melodia ”Everything is love”, pe care am ascultat-o de 10 ori in prima zi cand am primit-o.
  Multumesc, inca odata.

  • Draga Lucian,

   Toate piesele de pe toate albumele mele scoase pana in prezent le gasesti pe situl meu de muzica http://www.corus-music.com de unde le poti descarca gratis, atat melodiile (cele pe care le doresti sau toate descarcand una cate una) cat si copertile in caz ca vrei sa-ti faci vre-un CD.

   Multumesc pentru aprecieri …

   Cu respect,

   Constantin Rusu

 26. Buna seara,

  Multumesc pentru ceea ce creati si daruiti!
  Am rugamintea daca este posibil,sa-mi trimiteti si mie pe mail aceasta muzica divina pe care ati compus-o.

  Sa aveti un an minunat,plin de inspiratie si bucurii!

  [email protected]

 27. Draga Corus, a venit timpul sa ajunga la urechile si sufletul meu aceasta muzica superba si iti multumesc f mult.
  Ganduri frumoase, inspiratie si sa ne bucuri si pe noi cu frumusetea sufletului tau!!
  Sper sa pot descarca si pe telefon.

 28. muzica e superba si de semeni tot ceeace faceti./va multumim/doresc aceasta muzica in format mp3 sa o ascult la volan in masina/pace si iubire va doresc!
  Dan

 29. Compozitia muzicala este intr-adevar deosebita.
  Va rog frumos sa mi-o trimiteti si mie pe mail, daca se poate.
  Multumim,
  Magda

 30. Absolut sublim!!!! Divin!!! Va multumesc din suflet pentru aceasta muzica!!!! As dori sa o ascult la nesfarsit, te transforma total, as dori sa mi o trimiteti pe mail. Multumesc! Multumesc! Multumesc!🙏

 31. Multumesc pentru iubirea ce o transmiteti semenilor ! Multumesc pentru muzica divina ! Succes la mai multe creatii ! Ascult cu placere piesele si as vrea sa intreb cate minute sau ore😊,pe zi, sa ascultam pentru a decalcifia si activa pineala ! Cu respect,va multumesc😊!

 32. Multumim din tot sufletul!!!Melodia e superba!!Felicitari!!!!Va fi un balsam pentru sufletul meu,pentru persoanele aflate in suferinta,va contribui atat la vindecarea fizica cat si spirituala!Sunt maestru profesor reiki!Lumina Universala Divina sa aduca mult har si inspiratie in continuare!!!!

 33. Multumesc frumos din toata inima pentru darurile care curg prin tine Gratie Harului Divin pus in tine si aliniat cu toata Voia Tatalui Ceresc ! Minunat articol si frumoasa munca ce incununeaza sufletul tau frumos , infinite binecuvantari sa primesti, inspiratie divina si infinit sa iti fie rasplatita munca , devotiunea prin vindecarea ta pe toate planurile tale existentiale ,aducand armonie si vindecare tuturor celor care iti asculta muzica Ta Doamne ! Multumesc cu infinita iubire , lumina si recunostinta OM Frumos ! Fie ca tot ce faci sa contribuie la Implinirea Ta Divina pe Pamant si Conlucrand cu Planul Divin Al Tatalui pentru ca noi toti sa traim Raiul si Imparatia Cerului sa se manifeste prin toti ! Sa fie si asa si este , infinit aici si acum , Amin ! Multumesc !

 34. Seamăn printre semeni..
  Frumoasă această împărtășire subtilă de informații benefice. Influențati pozitiv umanitatea spre trezire și autocunoaștere la scară universală.
  Am ajuns pe acest site datorită simțurilor de bază ale sinelui. Anume: ele îmi spun că trăim într-un ecosistem/univers geocentric unde planul teluric este staționar iar cel astral(celest) se mișcă în raport cu noi.
  În sensul ăsta glanda pineală mă susține negreșit și îmi oferă impulsuri oridecâteori reușesc să o activez. Iar dacă mintea mea reușește să emane astfel de gânduri, consider că ele vibrează în rezonanță cu realitatea. Adică ceea ce simt și vine din interior este ADEVARAT.
  Sunt sigur că mă „ascultați” conștient.
  Am scris pentru că îmi doresc o lume mai bună.
  Mulțumesc!

  „Knowledge is power and it could be the difference between life and death”

  • Draga Anca,

   Toate piesele de pe toate albumele mele scoase pana in prezent le gasesti pe situl meu de muzica http://www.corus-music.com de unde le poti descarca gratis tu (deci nu trebuie sa ti le trimit eu), atat melodiile (cele pe care le doresti sau toate descarcand una cate una) cat si copertile in caz ca vrei sa-ti faci vre-un CD.

   Constantin Rusu

 35. Un om batran lovit de boli si necazuri gaseste in muzica ta o unda de speranta si bucurie care- l trezeste la viata Pentru ce faci pentru oameni ,nu poate fii rasplatit prin cuvinte ..e prea putin Iti multumesc din suflet atat pentru muzica , cat si pentru intentia care a generat-o Cu toata dragostea

 36. Multumesc pentru ceace creati este uimitor de placuta si linistita as dori sa IMI trimiteti si mie prin adresa email creatiile dvoastra si daca se poate sa ne ziceti unde va mai putem gasi in cazul in care aveti o pagina de publicare fiti binecuvintat cu idei cit mai minunate si cu sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.