Medicale – Poluarea electromagnetică – Cum ne apărăm?

POLUAREA ELECTROMAGNETICĂ – Cum ne apărăm?

Soluţia ar fi să te izolezi într-o cuşcă ecranată, care să facă în aşa fel încât organismul să-şi menţină frecvenţa lui de vibraţie naturală, chiar şi atunci când interferează cu unde electromagnetice perturbatoare.

Dar evident că nu se poate trăi în astfel de condiții așa că putem spune ca nu există ceva care să poată bloca baia de frecvenţe nocive în care ne scăldăm și totodată suntem conştienţi că trăim într-o eră a tehnologiilor avansate, care au şi avantajul că ne uşurează viaţa.

Sunt unele dispozitive de protecție parțială cum ar fi Vital protect, Torserul, Orogonitele .. etc

Eu personal folosesc orogonite și torsere pentru casă iar la telefon nimic .. vorbesc puțin și când o fac caut să țin telefonul la cca 2-3 cm de ureche sau îl pun pe difuzor uneori.

Orogonitele (piramide și conuri de dimenisiuni mai mari )  le-am amplasat in fiecare camera în special în zonele unde am rutere Wi-Fi iar în fața TV sau a monitorului mi-am pus câte un Spinor (torser).

Mai multe despre orgon pe:

http://putereaorgonului.blogspot.ro/

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.