Medicale – Ființele frecvențelor – Radiațiile Electromagnetice

Dragi prieteni,

Nu știu dacă prin alte vieți și prin alte locuri am cohetat printre altele și cu studiul frecvențelor și medicina .. dar dupa terapie prin muzică, m-am gândit să încerc să vă prezint pe blog (și asta fără intenția de a întări ideia de boală, termen pe care de altfel nici nu prea o sa-l folosesc), și unele subiecte medicale de terapie mai mult sau mai puțin convențională aplicate unor dezechilibre și afecțiuni mai cunoscute zilelor noastre .. sau unele subiecte de atenționare.

Unele precizări

E bine să știți că nu, nu sunt medic și nici nu am preteții de așa ceva … și deci nu o să expun teoriile mele medicale, chiar dacă de-a lungul timpului am acumulat unele cunoștințe ci cel mult pot sa-mi exprim unele păreri față de un subiect prin prisma unor cunoștințe acumulate din experiența personală și familială … eu lucrând într-un domeniu care nu are nici o legatură cu medicina.

Cântecul corpului

Dacă e să facem o comparație cu muzica, având în vedere că totul este energie, vibrație, lumină, culoare, sunet … un corp sănătos are o armonie interioara perfectă și  nimic nu sună dizonant în această armonie interoară … chiar și cântecul unei celule va suna în aceiași armonie cu cântecul corpului.

În momentul în care un organ să zicem nu funcționează corect el va crea o dizarmonie prin dizonanța cântecului său .. „va canta fals” .. trimițând semnale gresite astfel celorlalte organe  ducând implicit la dezechilibrarea sistemelor corpului și deci a întregului organism.

De aceia este bine ca să ne ascultăm cântecul corpului și în momentul când apare o dizarmonie la nivelul lui prin dizonanța unui organ … sa-i sesizăm imediat cântecul fals și să depistăm factorii care au dus la aceasta dizarmonie … ei pot fi de natură cauzală, (stil de viață, alimentație greșită, stress, .. etc), mentală, emoțională,  spirituă … etc .. și să acționăm în consecință.

Ființele frecvențelor  – Radiațiile Electromagnetice

va continua ….

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.