Mașini de explorat timpul – Cronovizoarele – Film de weekend – Cronovizorul eteric

Dragi prieteni,

Astăzi vă propun un subiect mai fascinant și anume – mașini de explorat timpul,  așa zisele cronovizoare.

Cronovizorul părintelui Ernetti – preluare energobiologie.ro

Cronovizorul este o maşină pentru a „vedea” în trecut, prin care se accesează imagine şi sunet ale unor evenimente petrecute. Astfel, prin intermediul unor tehnici moderne, la fel cum un sistem AV sau IT accesează un canal de televiziune şi înregistrează o emisiune (pe bandă, disc sau alt suport), cronovizorul, reglat, sincronizat cu timpul trecut ales de către experimentator păstrează rezultatele prin aceleaşi procedee video şi audio.

Principiul ce stă la baza acestei maşini deci este foarte simplu pentru ca s-a demonstrat că lungimile de undă video și audio din trecut nu sunt distruse, ele nu dispar iar această invenţie practic recuperează acea energie şi recompune scene petrecute în urmă cu secole.

Cronovizorul cel mai faimos şi cel mai cunoscut este acela al părintelui benedictin Italian Pellegrino Ernetti care a fost ajutat se pare la construirea lui de savantul Enrico Fermi.

Ernetti a făcut cunoscut cazul cronovizorului în 1972 într-un interviu publicat în revista La Domenica del Corriere (numărul din 2 mai 1972), unde afirma că a participat la construirea şi punerea în funcţiune a unei maşini capabile să înregistreze imagini şi sunete din trecut.

Benedictinul afirma că maşina sa a funcţionat perfect şi cu ajutorul ei a putut reconstitui porţiuni ale unor piese muzicale pierdute timp de secole, precum Thyestes de Quinto Ennio, reprezentată la Roma în anul 169 î.Hr. Din alte afirmaţii ale sale rezultă că a fost martor la momente importante din mileniile trecute: distrugerea Sodomei şi a Gomorei, crucificarea lui Iisus fiind în măsură să stabilească ultimele sale cuvinte, a văzut tăbliţele cu primele legi primite de Moise.

Pentru mai multe amănunte accesați:

http://www.energobiologie.ro/index.php/Enigme/Explorarea-timpului-Cronovizorul-descoperirea-parintele-Pellegrino-Ernetti.html

Film – Cronovizorul eteric – preluare youtube

Filmul pe care vi-l propun descrie în principal un dispozitiv siriusian de înaltă tehnologie, denumit „cronovizor eteric”, prin intermediul cărui pot fi accesate informații din „memoria universala” sau Akasha.

Detaliile oferite sunt uimitoare; ele implica, printre altele, modalitatea de deplasare a navelor-mamă siriusiene în spațiul cosmic și conceptul de informație și de stocare a ei la siriusieni.

În partea finală a filmului sunt facute unele predicții despre evolutia evenimentelor la nivel mondial în urmatoarea perioadă, așa cum au fost ele revelate de catre siriusieni.

Vizionare plăcută !

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți!

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.