Apocalipsa 5G – O amenințare existențială pentru oameni și planetă

As vrea sa fac cateva speculatii personale pe scurt :

Tehnologia provenine din armata privind controlul populatiei … iar acest lucru este planuit de mai mult timp pentru a controla populatia la nivel global … a o indobitoci si manipula prin frecventele folosite si a o monitoriza permanent 24/24 … deci control total la nivel global … iar de aici la o conducere unica la nivel global a unei populatii mai mult zombi si imbolnavita de aceasta radiatie decat vie, sanatoasa  si trezita/ constienta nu e decat un pas .. deci planul reptiliano/iluminati  sau cine o mai fi implicati  e pe cale de adeveni realitate cat de curand daca acesta tehnologie va fi implementata la nivel global.

Ne intrebam ce sunt dârele/chemistrals de pe cer ? … acum avem raspunsul  – orice fiinta vie prin nano-particulele  inglobate in piele/organism va deveni  vizibila in campul eletromagnetic 5G indiferent unde s-ar afla – in case, pesteri  sau in exterior .. etc;… 5G penetrand betoane si solul pana la peste 20m adancime.

Deasemeni tehnologia LED este folosita de aceia probabil a si fost pusa pe piata – chiar si becurile LED din casa prin unele componente pe care le au in constructie vor amplifica si uniformiza semnalul 5G ;

Ca sa nu o mai lungesc si sa vorbim mai detaliat despre  efectele negative asupra sanatatii populatiei pot spune pe scurt ca ele vor fi drastice denaturand  pana si AND-ul … probabil multi dintre copii care se vor naste vor avea malformatii … iar probabil cei are o vor implementa si care sunt in spatele acestei manipulari globale vor avea cu siguranta  si mijlocele de protectie necesare pentru a nu fi afectati.

Deci … parerea mea personala este ca – daca aceasta tehnologie se va implementa la nivel global  … vad ca si Romania cu Vodafone, Digi .. etc ..  e printre fruntasi in implementare … controlul umanitatii va fi total …. si sfatul meu e sa refuzati aceasta tehnologie care nu aduce decat boala, manipulare si un control total la nivel global.

Până la o nouă revedere … pace, lumină și iubire pentru toți !

Constantin RUSU

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.