Noua Republică USA via Restarea Monetară Globală

 Dragi prieteni,

Despre Resetarea Monetară Globală și despre formarea BRICS-ului pentru a corecta situația monetară internațională, susținând monedele individuale ale lumii cu aur și resurse naturale s-a mai vorbit în ultimii ani .. precum și de necesitatea (forțarea) intrării USA în BRICS  pentru a trece de la raportarea falsă petro-dolar la susținerea monedei  lor în aur.

Astfel rămasă singură la 31 martie 2016 SUA s-a alăturat în cele din urmă Alianței BRICS, deschizând ușa pentru ca Noua Republică să preia și să dicteze politica monetară a SUA în conformitate cu regulile subliniate în Constituția originală a SUA ..

Deci Dragonii învingand astfel Cabala … deschizând astfel lumea spre benefice schimbări ce pe lângă unele financiare vor permite și eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate, care au fost reținute de la public sub masca securității naționale, inclusiv dispozitive de energie liberă, antigravitaționale și de vindecare sonice.

Se pare că anunțul oficial cu noile schimbări și  așa zisă Noua Republică USA va fi făcut public în jurul datei de  4 iulie 2016.

Articol preluat de pe http://burebista2012.blogspot.ro/

Noua Republică USA via Restarea Monetară Globală

De cel puțin 2 ani am început să public articole despre colapsul iminent al economiei globale, Resetarea Financiară (Monetară) Globală și legea NESARA, precum și de Familiile Dragon, Acordul de la Bretton Woods și acțiunile lui Neil Keenan și ale echipei sale pentru ca Fondurile Colaterale să parvină tuturor oamenilor de pe planetă.

Iată că acest proces este la final.

 Dacă veți avea răbdare să citiți aceste informații până la capăt vă veți lumina complet referitor la acest subiect și la istoria financiară adevărată, punctual și strict la obiect. A fost ceva muncă din partea mea, dar a meritat.

Este cel mai mare sentiment de speranță și împlinire pe care l-am avut de când am deschis blogul…Ne așteaptă vremuri cum nici în vise nu am văzut.

     Lectură plăcută și Dumnezeu să binecuvinteze Noua Republică a SUA !

Resetarea Monetară Globală este un proces complicat despre o resetare la nivel mondial al valutelor, înlăturarea mafiei Khazare, restaurarea Republicii SUA și a Constituției originale a SUA. În prezent, procesul se derulează fără întârziere și este de așteptat să fie finalizat în termen de săptămâni.

Mai jos este o istorie a acestui proces, inclusiv formarea Noii Republici SUA, integrarea Rezervei Federale în noua Trezorerie a SUA din Reno, modificările preconizate în sistemul fiscal din SUA, cu eliberarea anticipată a 800 de numere și relația dintre proiectele umanitare de 800 de trilioane $ (800.000 de miliarde) din banii contribuabilului SUA încasați de la un audit din 1992 a Rezervei Federale. Cele mai mari rate ale Contractului sunt disponibile, mai ales dacă se dedică un procent bun de fonduri pentru proiecte umanitare. Aceste rate mai mari se spune că sunt finanțate din 800.000.000.000.000 $ din banii contribuabilului din SUA, care au fost luați în mod ilegal de către Rezerva Federală în timpul Administrației Bush, apoi confiscați în timpul auditului din 1992 al Federal Reserve.

În prezent, banii sunt în conturile bancare europene așteaptând Resetarea Monetară Globală (RMG).

Istoria Noii Republici SUA și a procesului Resetării Monetare Globale (RMG)

Există un documentar: ,,Eagle One to Wanta” care se referă la modul în care agentul secret al preș. Reagan, ambasadorul Lee Emil Wanta acumulează 3,8 trilioane printr-un acord negociat cu secretarul general al PCUS, Mihail Gorbaciov în procesul de prăbușire al URSS. 3,8 trilioane au fost proiectați a se reîntoarce la poporul american, dar a fost furat de către Federal Reserve System. Wanta a promis să elimine peste noapte datoria națională după un mandat eliberat de US District Court din 2006. Documentarul este programat a fi difuzat la anunțarea Noii Republici în jurul datei de 04 iulie 2016:  http://eagleonetowanta.com/

 1.  1. De la începuturi sistemul monetar al SUA a fost deținut și condus de Cabala cunoscută sub numele de mafia Khazară, Uniunea America de Nord și US Incorporated (Corporația Statele Unite), care este pur și simplu o Corporație Maritimă cu capital integral privat înregistrată în Puerto Rico.
 2. 2. US Federal Reserve nu este conectată la guvernul Statelor Unite. Propietarii Cabalei sunt membri influenți ai puterii mondiale, cum ar fi Vaticanul, familiile regale europene, familiile private: George Soros, Rothschild, Carnegie și  Rockefeller. Banii Cabalei sunt în mod obișnuit spălați prin Banca Vaticanului.
 3. 3. Versiunea actuală a sistemului Federal Reserve cu capital integral privat a început în urmă cu aproximativ 450 de ani, la crearea Vatican Trust de către vechile familii regale. Una dintre cele mai importante fluxuri de finanțare regale atins pe termen lung, a fost întrerupt la începutul lui decembrie 2015 odată cu deschiderea ușii pentru închiderea Rezervei Federale și punerea în aplicare a noii Trezorerii a SUA.
 4. 4. Federal Reserve Bank (creată de un grup privat de bancheri în 1913, n.b.) este compusă dintr-un grup de bănci centrale private, al cărui interes principal este să servească Cabala.
 5. 5. Resetarea Monetară Globală a devenit o parte a prăbușirii acestui guvern corporativ ilegal din SUA prin formarea Noii Republici SUA, a Noii Trezorerii a SUA și noile bancnote ale SUA, susținute de resurse naturale și aurul Familiilor Regale Dragon. Familiile Dragon sunt în Filipine și nu sunt conectate cu Cabala și nici nu pretind să fie influențate de guvernul chinez (mai multe despre acestea în articolele de la categoria ,,Neil Keenan” și ,,Ben Fulford” de pe blog).
 6. 6. US Federal Reserve Note (dolarul în bancnote) sunt susținute de aur (împrumutat de la Familiile Regale Dragon după al doilea război mondial – este tratatul de la Bretton Woods), dar folosite numai în scopuri guvernamentale și comerciale. Acest sistem monetar funcționează în cadrul guvernului ilegal al SUA, aflat în proprietatea Uniunii Americii de Nord.
 7. 7. Federal Reserve Note (FRN – dolarul american), care este utilizată de către cetățenii americani nu are nici un suport real și este denumită monedă fiat. Statele Unite ale Americii este singura țară de pe planetă care nu are propria monedă națională. Unul dintre scopurile RMG este pentru ca Statele Unite să-și asigure moneda proprie garantată cu active.
 8. 8. De ani de zile Cabala s-a luptat cu punerea în aplicare a RMG, deoarece aceasta va îndepărta o mare putere a lor prin controlul monetar, inclusiv închiderea Rezervei Federale care este proprietatea lor privată. Încă de la începuturile SUA, cetățenii au fost obligați să cumpere Federal Reserv Note – moneda lor, împreună cu costul de interes al ei, de la Federal Reserve cu capital integral privat.
 9. 9. US Internal Revenue Service ( IRS, adică fiscul american) a venit la mal ca Delaware Corporation înapoi în 1934 și a fost imediat cumpărată de către o firmă de avocatură, care apoi a fost încorporată în Delaware Corporation. În cele din urmă IRS (fiscul) a ajuns într-o societate holding cunoscută sub numele de Northern Trust Company, care deține, de asemenea, asociațiile de stat și barourile din SUA. Pentru toate punctele de vedere, IRS și Asociația Avocaților din SUA sunt, în esență, aceeași entitate.
 10. 10. Federal Rezerve Note a avut un interes atașat ei, care a contribuit la crearea unor datorii naționale de peste 17 trilioane de dolari națiunii noastre (unii spun că sunt de fapt peste 100 de trilioane de dolari în datorii).
 11. Familiile Dragon ne-au scutit de aceste datorii atunci când aurul lor a fost plasat în noua Trezorerie a SUA din Reno săptămâna trecută. Aceasta a inclus datoria și derivative ale Wells Fargo Bank, care este deținută de familiile Dragon, plus derivativele altor bănci. (Există, o întrebare cu privire la scutirea de datorii și derivative ale Bank of America, deoarece aceasta este foarte utilizată de către Cabala).
 12. In anul 1991 Roy Schwasinger a mers în fața unei comisii a senatului să prezinte dovezi ale activității internaționale ale bancherilor internaționali și a guvernului prin Federal Reserve. El a informat despre modul în care Corporația Statele Unite era legată de stabilirea Noii Ordini Mondiale, care intenționează să instaureze un guvern fascist mondial condus de către bancherii internaționali.
 13. In 1992, s-a reunit un grup de lucru format din peste 300 de pensionari și 35 de ofițeri, militari americani activi, care au sprijinit cu fermitate dreptul constituțional. Această forță a avut sarcina și a fost responsabilă pentru investigarea oficialilor guvernamentali, ofițerii Congresului, judecători și Rezerva Federală. Grupul de lucru a inclus pe șeful Operațiunilor Navale amiralul Jeremy Boorda, generalul David McCloud și fostul director al CIA,William Colby. Ei au descoperit practica comună de luare de mită și extorcare comise de unii senatori și judecători. Activitatea criminală a fost atât de agresivă încât numai doi din 535 de membri ai Congresului au fost considerați onești. Mai important, au ordonat și a efectuat auditul pentru prima oară vreodată (din 1913 de la înființare) a Rezervei Federale.
 14. Rezerva Federală era obișnuită să dea comenzi politicienilor și nu avea intenția de a se supune auditului. Cu toate acestea, după ce au primit informații că birourile lor vor fi percheziționate sub amenințarea armaelor, dacă este necesar, s-au conformat anchetei. După trecerea în revistă a dosarelor, ofițerii militari au descoperit 800 trilioane de dolari ascunse în conturi care ar fi trebuit aplicate la datoria națională. Contrar propagandei guvernului federal, au descoperit, de asemenea, că majoritatea națiunilor datorau bani Statelor Unite și nu invers.
 15. Aceste mii de miliarde ascunse au fost cele confiscate și plasate în conturi bancare europene, în scopul de a genera fonduri enorme necesare pentru a plăti cu succes revendicările fermierilor care erau în procese și care a ajutat să instige în 1992 la efectuarea auditului Federal Reserve. Mai târziu, acești bani vor deveni baza prosperității Programelor RMG, satisfacerea nevoilor umanitare în întreaga lume.
 16. În ciuda acestor lovituri mortale, președintele George H.W. Bush (care este șeful facțiunii naziste a Illuminati, n.b.) și Illuminati au continuat cu planurile lor de înrobire la nivel mondial. În luna august 1992, ofițerii militari s-au confruntat cu președintele Bush și i-a cerut să semneze un acord că SUA se va întoarc la Dreptul Constituțional și i-a ordonat să nu mai folosească termenul Noua Ordine Mondială. Bush a pretins să coopereze, dar în secret a planificat aducerea Noii Ordini Mondiale oricum. El a propus să semneze un ordin executiv pe 25 decembrie 1992 prin care ar fi închis pe termen nelimitat toate băncile, oferindu-i lui Bush o scuză să declare legea marțială. Sub haosul legii marțiale, Bush intenționa să instaleze o nouă Constituție, care ar fi păstrat pe toată lumea în birouri până în prezent, în aceeași poziție timp de 25 de ani, plus ar fi eliminat toate drepturile de a alege noi funcționari. Armata a intervenit și l-a oprit de la semnarea acestui ordin executiv.
 17. In 1993, membrii Curții Supreme, anumiți membri ai Congresului și reprezentanți ai guvernului Clinton, s-au întâlnit cu înalți ofițeri militari, care solicitau o revenire la dreptul constituțional, reformele sistemului bancar și redresarea financiară a SUA. Clinton, cu toate acestea, a fost un susținător al Noii Ordini Mondiale și, ca urmare, nimic din toate acestea nu a fost făcut.
 18. NESARA – Actul Național de Reformă și Stabilizare Economică – este cel mai solid act de reformare matură a SUA. Actul stă departe de Federal Reserve Bank, IRS, guvernul din umbră și pune în aplicare următoarele modificări (precizez că acest act s-a transformat în GESARA, de la ,,global”, adică după Resetarea Monetară Globală se va aplica pe întreaga planetă, n.b.) :
 19. Ștergerea tuturor creditelor pe card, ipotecar, și alte datorii bancare ca urmare a activităților bancare și guvernamentale ilegale. Acesta este cel mai rău coșmar al Rezervei Federale, un „jubileu” sau o iertare de datorii.
 20. Abolirea tuturor taxelor în SUA
 21. Abolirea IRS (a fiscului). Angajații de la IRS vor fi transferați în Trezoreria SUA, în domeniul fiscal al vânzărilor naționale.
 22. Se va crea un impozit forfetar neesențial de 14% pe vânzarea noilor produse pentru guvern. Cu alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate, și nici nu se vor folosi elemente, cum ar fi casele vechi.
 23. Beneficiile pentru persoanele în vârstă vor crește
 24. Dreptul Constituțional se va reîntoarce în toate instanțele și aspectele juridice.
 25. Reinstituirea amendamentului despre Titlul original al Nobilimii.
 26. Stabilirea noilor alegeri prezidențiale și pentru Congres în termen de 120 de zile de la anunțarea NESARA. Guvernul interimar va anula toate urgențele și ne întoarcem înapoi la Dreptul Constituțional.
 27. Monitorizează alegerile și împiedică activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese speciale.
 28. Creează o nouă monedă a Trezoreriei SUA susținută de aur, argint, platină și metale prețioase, care va încheia falimentul Statelor Unite, inițiat de Franklin Roosevelt în 1933.
 29. Interzice vânzarea de certificate de naștere americane înregistrate drept titluri de proprietate înrobite de către Departamentul Transporturilor din SUA.
 30. Lansează un nou sistem financiar al US Treasury Bank în aliniere cu Dreptul Constituțional.
 31. Elimină Federal Reserve System. În timpul perioadei de tranziție Rezerva Federală va fi lăsată să opereze una lângă alta cu noua Trezorerie a SUA timp de un an, în scopul de a elimina toate vechile bancnote ale Rezervei Federale.
 32. Reinstaurează confidențialitatea financiară.
 33. Toți judecătorii și avocații vor fi recalificați în Drept Constituțional.
 34. Înceteazã toate acțiunile militare agresive ale guvernului SUA la nivel mondial.
 35. Aduce pacea în întreaga lume.
 36. Distribuie enorme sume de bani în scopuri umanitare.
 37. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate, care au fost reținute de la public sub masca securității naționale, inclusiv dispozitive de energie liberă, antigravitaționale și de vindecare sonice.
 38. Târziu într-o seară pe 9 martie 2000, un apel de cvorum scris a fost înmânat de către trupele Delta Force și Navy SEALs către 15 membri ai Senatului SUA și US House care au fost sponsori și co-sponsori ai NESARA. Ei au fost imediat escortați de către aceste trupe speciale de elită în camerele lor de vot respective, pentru a trece această lege de securitate economică națională și reformă, NESARA. Acești 15 membri ai Congresului au fost singurele persoane autorizate în mod legal să dețină o funcție, în conformitate cu amendamentul 13 original. Amintiți-vă de soldații britanici care au distrus copii ale Amendamentului Titlurilor Nobiliare (TONA) în războiul din 1812, pentru că cineva care avea legături cu coroana Angliei îi era interzisă deținerea unei funcții publice.
 39. Președintele Clinton nu a avut nici un interes pentru semnarea legii NESARA. La 10 octombrie 2000 și în conformitate cu ordinele generalilor  Armatei SUA, elita Naval SEALs și Delta Force au luat cu asalt Casa Albă. Sub  amenințarea armei, l-au forțat pe Bill Clinton, să semneze NESARA. În acest timp personalului de securitate a Serviciului Secret și Casei Albe i s-a ordonat să stea jos, dezarmați și li s-a permis să asiste la acest eveniment în cadrul unui ordin de gag. Președintele Clinton a renunțat, de asemenea la registrul său.
 40. Chiar de la începuturile lui Bush sr, Clinton, guvernul corporativ, marile bănci și grupul Carlyle s-au opus legii NESARA. Pentru a menține secretul, detaliile de caz și numărul de registru de procese, au fost sigilate și revizuite în cadrul registrului oficial al Congresului pentru a reflecta o monedă comemorativă. Aceasta a fost din nou revizuită și mai recent. Acesta este motivul pentru care nu există o înregistrare publică a Congresului despre NESARA și de ce o căutare pentru această lege nu va da detaliile corecte până după ce vor fi făcute publice Reformele.
 41. Membrii Congresului nu vor dezvălui legea NESARA, deoarece acestora le-a fost ordonat de către Curtea Supremă Court să nege existența sa, sau se vor confrunta cu acuzații de trădare pedepsite cu moartea. Unii membri ai Congresului au fost de fapt acuzați de obstrucție. Atunci când senatorul de Minnesota Paul Wellstone a fost pe cale să rupă ordinea, avionul său de pasageri de mici dimensiuni s-a prăbușit, omorându-i soția, fiica și pe el. Dar frica nu este suficientă pentru a menține Washington DC pe linie, ci bani. mită de rutină sunt oferite oficialilor guvernamentali / militari cu putere din elita guvernului secret.
 42. Fara a fi surprinzător, multă dezinformare cu privire la NESARA poate fi găsită pe internet. Articolul din Wikipedia este o dezinformare totală. Proiectul de lege al Dr. Harvey Francis Barnard – NESARA, a fost respins de către Congres în anii 1990. Dr. Barnard a fost un filozof al sistemelor și a încercat ani de zile să intereseze Congresul cu sugestiile sale de reformă monetară.
 43. Următorul pas a fost să anunțăm legea NESARA în lume, dar nu a fost o sarcină ușoară. Multe grupuri puternice au încercat să împiedice punerea în  aplicare a NESARA. Legea NESARA prevede ca cel puțin o dată pe an să se depună un efort pentru a anunța legea public. Trei judecători de la Curtea Supremă a Statelor Unite au controlat Comitetul responsabil cu anunțul NESARA. Acești judecători și-au folosit autoritatea lor generală de a sabota în secret anunțul NESARA.
 44. In anul 2001, după multe negocieri, judecătorii Curții Supreme au ordonat Congresului să treacă 107 rezoluții de aprobare a NESARA. Acest lucru a avut loc la data de 9 septembrie 2001, optsprezece luni mai târziu NESARA devenea lege.
 45. A doua zi, la data de 10 septembrie 2001, George Bush Sr. s-a mutat în casa Albă pentru a-l conduce pe fiul său cu privire la modul de a bloca anunțul. A doua zi, în data de 11 septembrie 2001, la ora 10 Est Ora de vară, Alan Greenspan, a fost programat să anunțe noul sistem american al Treasury Bank, iertarea datoriilor pentru toți cetățenii americani și desființarea IRS ca prima parte a anunțurilor publice din NESARA (alte amănunte despre NESARA aici:http://burebista2012.blogspot.ro/2014/05/legea-nesara-ce-inseamna-si-ce-cuprinde.html ).
 46. Se afirmă că, chiar înainte de anunțare, la ora 9 dimineața, Bush Sr. a ordonat demolarea World Trade Center -Twin Towers pentru a opri computerele bancare internaționale la etajele 1 și 2 din Turnul de Nord care urmau să  deschidă noul sistem al US Treasury Bank. Explozibilii din World Trade Center au fost plantați de către agenți și detonați de la distanță în clădirea 7, care a fost demolată mai târziu în acea zi, se pretinde, în scopul de a acoperi crima lor (amănunte despre 9/11 la categoria ,,Atacurile WTC 9/11 din blog) . De asemenea, s-a spus că tehnologia ,,pilot de la distanță” a fost utilizată în evenimentul de la Pentagon pentru a duce prin survol o sarcină utilă de explozibili exact la locul Cavalerilor Albi în noul lor Centru de Comandă Naval, care coordonau activitățile de sprijin pentru punerea în aplicare la nivel național a NESARA. Odată cu anunțarea NESARA s-ar fi oprit toate piesele lui George Bush Sr. și ar fi fost decapitată orice speranță de revenire a guvernului corupt, ilegitim. A se vedea acest documentar care urmează să fie eliberat după RMG:http://eagleonetowanta.com/
 47. Din 2008, un alt susținător al Noii Ordini Mondiale, administrația Obama a fost la conducere. Obama a refuzat să lucreze în cadrul unui buget în timp ce datoria națională a explodat, iar pachetul de stimulare nu a stimulat economia, dar a ridicat de trei ori datoria națională.
 48. SUA a început să piardă influența lor ca principală monedă de rezervă  mondială, datorită politicilor sale monetare incontrolabile, datoriile și utilizarea monedei fiat în continuă creștere. De asemenea, în 2008, familiile Regale Dragon au devenit foarte preocupatr atunci când SUA nu a putut plăti nici măcar dobânda la datoria sa. SUA au cerut un împrumut cu ipoteca pe Lehman Brothers, cauzând astfel criza din 2008.
 49. Până acum națiuni ale sistemului monetar mondial și-au exprimat îngrijorarea cu privire la datoria națională a SUA și moneda SUA, care nu a avut nici un suport, dar a fost folosită ca principala monedă de rezervă mondială.
 50. Familiile Regale Dragon au intervenit apoi pentru a forma Alianța BRICS, și a oferit suport monedelor națiunilor care au aderat la sistemul BRICS cu propriile lor resurse naturale și rezervele de aur ale familiilor Dragon. Brazilia, Rusia, Indonezia, China și din Africa de Sud au format BRICS pentru a corecta situația, susținând monedele individuale ale lumii cu aur și resurse naturale să fie conforme cu acordul Basil III al FMI. Alianța a reevaluat toate monedele lumii și a lucrat spre o Resetare Monetară Globală, folosind reevaluarea Dinarului irakian ca ,,Kingpin” (monedă de referință) pentru celelalte monede ale lumii.
 51. Până în 2015, toate națiunile lumii, cu excepția SUA și Japoniei s-au alăturat BRICS. Japonia s-a alăturat în toamna anului 2015, lăsând SUA singuratice. Cam în același timp, când Alianța BRICS s-a format (acum 7-8 ani) Armata Statelor Unite a creat un guvern interimar numit Noua Republică staționându-l în Virginia de Vest. Familiile Regale Dragon au cerut formarea acestei Noi Republici ca un pas necesar înainte ca ei să susțină moneda SUA cu aurul lor în sistemul BRICS. Un guvern interimar al Noii Republici a fost format de către oameni din Congres, deoarece administrația Obama refuză să se alăture BRICS, creând astfel o situație periculoasă a monedei fiat și economia SUA s-ar putea prăbuși cu ușurință.
 52. Noua Republică a intrat în funcțiune aproape de începutul anului 2015. Noua Republică a trebuit să construiască o monedă națională, dar ei nu au avut aurul prin care acesta s-ar putea conforma cu acordul Basel III al FMI. În luna aprilie 2015, Bătrânii din China (un alt grup antic, bogat) a închiriat 100 de miliarde în aur pentru Noua Republică. US Treasury Reserve Notes [TRN – noua monedă americană] a fost creată de către Noua Republică pentru a fi utilizată la nivel guvernamental, dar nu este utilizată pe stradă. Din 2015 aceasta a fost tranzacționată la nivel internațional, în Europa și pe piața japoneză. Pentru un sistem monetar care ar putea fi utilizat de către publicul larg din SUA, Noua Republică a creat ceea ce este cunoscut sub numele de United States Note [USNS]. Singura diferență dintre noua monedă SUA Note și Federale Reserve Note este că noua monedă nu va fi percepută cu interes.
 53. Noua monedă a SUA este ca ceea ce președintele Kennedy a creat, privind înapoi în 1963, când a încercat să închidă Rezerva Federală chiar înainte de a fi ucis. Toate acestea sunt în documentarul ce va fi transmis în 4 iulie 2016, aici: http://eagleonetowanta.com/
 54. Din 2012 Federal Reserve a fost absorbită în noua Trezorerie a Statelor Unite acum situată în Reno – Nevada. Patrioți precum Winston Shrout a ajutat ca Rezerva Federală să fie absorbită în Trezoreria SUA. Un interviu recent cu Winston Shrout discută procesul aici :http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=46256&cmd=tc
 55. A existat o hârtie în 2011 – Tratatul Alb, care a informat miniștrii de finanțe de condițiile economice ale lumii. Ca urmare, Irlanda a contestat băncile. Ei au spus: „Dacă se poate dovedi că ne-ați împrumutat bani, vă vom plăti cu plăcere. Dar dacă nu, se poate în principiu calira să se ducă în nisip„! Ei au făcut același lucru cu Grecia. Se credea că, dacă cel drept cîștigă alegerile în Grecia s-ar fi făcut același lucru cum a făcut Irlanda.
 56. În 2015, Noua Republică (însărcinată cu protejarea aurului familiilor Regale Dragon care a sprijinit noua monedă a SUA), a situat noua Trezorerie a SUA în Nevada, într-o Rezervație Indiană, deoarece Rezervațiile indienilor nativi au zone de liber schimb.
 57. În 2015 Marine Corp General Dunford a fost selectat pentru a fi președintele interimar al Noii Republici, deoarece el a fost recent numit de Congres pentru a fi șeful Statului Major la Pentagon. De asemenea, în 2015, când Paul Ryan îl înlocuiește pe John Boehner ca Liderul Majorității în Senat și Președinte al Camerei, a făcut acest lucru știind că-l va înlocui în cele din urmă pe Gen. Dunford ca președinte interimar al Noii Republici.
 58. Pe 1 Ian. 2016 Paul Ryan îl înlocuiește pe Gen.Dunford ca președinte interimar al Noii Republici. El va rămâne ca Vicepreședintele interimar al SUA până la alegerile din noiembrie 2016.
 59. La 31 martie 2016 SUA s-au alăturat în cele din urmă Alianței BRICS, deschizând ușa pentru Noua Republică să preia și să dicteze politica monetară a SUA în conformitate cu regulile subliniate în Constituția originală a SUA.
 60. Guvernul Noii Republici a Statelor Unite și Trezoreria au fost restaurate miercuri, 30 martie 2016, ora 18.30, atunci când Familia Dragon a lansat fonduri pentru Noua Republică (adevăratul motiv pentru vizita Chinei la Casa Albă în acea zi).
 61. 100 de miliarde în aur ale Familiei Dragon, au fost închiriate noii Trezorerii a SUA și stocate temporar în Texas, au fost expediate la noii Trezorerii în Reno.
 62. La 29 martie 2016 membrii guvernului Cabalei, SUA Inc. erau arestați în mod legal. Acest lucru era de așteptat să continue până când toți „agenții întunecați” cunoscuți vor fi adunați de peste tot.
 63. RMG este pe cale să aibă loc, împreună cu eliberarea a 800 trilioane. Noua Republică va fi anunțată ceva timp după ce RMG a avut loc, suspectat de a fi anunțată în jurul lui 04 iulie 2016.
 64. Sub Noua Republică, Federal Reserve este închisă. Sub Noua Republică, IRS și judecătorii corupți vor fi tratați ca atare. În conformitate cu Noua Republică Asociația Baroului și toți avocații din SUA vor trebui să renunțe la Jurământul Baroului la Temple Bar din Londra și să devină avocați, dar aceștia nu mai pot fi considerați avocați.
 65. Guvernele individuale ale celor 50 de state vor rămâne neschimbate. Uniunea Nord Americană este acum gata. Washington, D.C. a fost dez-încorporată.
 66. Papa Francisc a retras cinci cardinali din Banca Vaticanului, care controlau moneda mondială înainte de instigarea BRICS.
 67. Noua Republică militară este în curs de a reclama toate instalațiile militare.
 68. Scopul Noii Republici a SUA este de a funcționa ca un guvern constituțional restaurat ce a fost stabilit înainte de războiul civil. Anunțul Noii Republici este în curs, dar unii spun că se va face la 4 iulie 2016, împreună cu iertarea datoriilor bancare și datoriilor individuale, plus eliberarea acestui documentar: http://eagleonetowanta.com/

   Doamne ajută să se îndeplinească cu adevărat! Fiți pregătiți pentru aceste anunțuri mărețe, dar mai ales pentru ce va urma după asta….

    Drum drept spre Lumină!

   Sursa : http://inteldinarchronicles.blogspot.ro/2016/04/federal-reserve-to-new-republic-via.html

Până la o nouă revedere pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.