Muzică și Terapie – Ficatul

Nașterea Sf. Ioan Botezătorul – Sânzienele – Drăgaica

În fiecare an, pe 24 iunie, românii marchează sărbătoarea de Sânziene sau Drăgaica aceasta fiind asociată  sărbătorii creștine a Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul și a Aducerii Moaștelor Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava.

nasterea-sfantului-ioan-botezatorul-sihlaNașterea Sf. Ioan Botezătorul , a împlinit cuvintele Binevestitorului Gavriil, care a zis către Zaharia: Femeia ta va naşte fiu şi mulţi se vor bucura de naşterea lui! Deci, împlinindu-se vremea Sfintei Elisabeta ca să nască, a născut fiu la bătrâneţile sale din pântece sterp, precum de demult Sara a născut pe Isaac.

Sfântul Ioan Înaintemergătorul, a vestit nașterea Mântuitorului Iisus Hristos el fiind un vestitor,  propovăduind şi zicând: Vine Cel mai tare decât mine, în urma mea.

Sânzienele își au originea într-un străvechi cult solar, și ele  erau considerate a fi niște sanzienefemei frumoase, care trăiesc prin păduri sau pe câmpii și sunt niște adevărate preotese ale soarelui.

Legendele spun că Sanzienele se prind în horă și „dau puteri” deosebite florilor și buruienilor, acestea devenind plante de leac, bune la toate bolile.

Sanzienele reprezintă și un prilej de întâlnire a tinerilor ce doresc să-și unească destinele, o sărbătoare iubirii, cinstită cum se cuvine, cu cântec și joc. Flăcăii aprind ruguri. Fetele mari culeg de pe câmp flori de sânziene și împletesc cununi. În popor se spune că fetele care vor să se mărite repede trebuie să se spele cu rouă. Noaptea ce precede această zi (marți spre miercuri) se crede că este magică.

                                                                        *

                                                       *                            *

Muzică  și  Terapie – Ficatul 

images (1)Din punct de vedere medical nu este cazul să dezvoltăm acest subiect … dar un numar mare de persoane suferă de tulburări ale funcției ficatului și deci de afecțiuni ale acestuia sub formă de  hepatite, steatoze,  ciroze .. etc .. cauzele fiind multiple mergand de la o alimentatie nesănătoasă, abuz de medicamente și până la vicii cum ar fi alcoolul.

Frecvențele stimulatoare folosite 

În urma studiilor făcute în domeniul frecvențelor și influența lor asupra corpului uman, în ceea ce privește ficatul s-a constatat că  frecvența de 751 Hz acționează pentru stimularea și echilibrarea  funcției ficatului.

CoRus – Ficat – Muzica + Frecvența 751 Hz

 

Mesajele subliminale folosite  – (fps) și (ths):

Având în vedere că și cuvântul este vibrație și  deci și el este vindecător, și mesajele subliminale de vindecare prin cuvânt au un rol la fel de important ca și cele prin frecvențe stimulatoare.

Mesajul subliminal (video sau audio) este un semnal sau mesaj  conceput să fie transmis sub limitele normale a percepției dar fiind perceput de subconsțient.Atunci când sugestiile sunt pozitive, rezultatele sunt uimitoare: relaxare și echilibrare,  reducerea depresiei, atenuarea durerii, vindecare, dobândirea unei gândiri pozitive, încrederea în sine, eliberarea de dependențe sau limitări, realizarea de performanțe sportive …etc.

Cel mai bun moment pentru ascultarea subliminalului este seara, înainte de culcare, sau dimineața, imediat după trezire, atunci când visele noastre au toate șansele să fie orientate în sensul reprogramării pe care o dorim.

Formulele pozitive subliminale (fps):

Formula lui Coue:“ În fiecare zi sunt tot mai bine și din toate punctele de vedere “
Formula lui Tu-Se-Ka-Ri:“ Astăzi toate îmi merg mai bine “
Formula lui Hannel:“ Sunt sănătos, perfect, tare, puternic, iubitor, armonios și fericit “           
CoRus – Ficat – Muzica + Frecvența 751 Hz + Formulele pozitive subliminale                   
                                                                                                                                                   Rugăciune subliminală în stilul terapiei Theta Healing (ths):                                           
Atoatecreatorule, flux infinit  al iubirii  sacre, iartă mie  orice  am  greșit  cu fapta, gândul sau cuvântul și  fie  ca  lumina  și  iubirea Ta necondiționată, să  curețe, purifice, regenereze  și  echilibreze  energetic  ficatul, fiecare  celulă,  organ , glandă, sistem, … întregul  meu  corp  aducându-l acum la armonie și perfecțiune divină așa cum L-ai creat.
Iți multumesc! Facă-se voia Ta!  Amin!.
S-a împlinit!  S-a împlinit!  S-a împlinit!.
Eu sunt divin, perfect, puternic, iubitor, armonios şi fericit! Eu sunt divin, perfect, puternic, iubitor, armonios  şi fericit! Eu  sunt divin,  perfect,  puternic,  iubitor,  armonios  şi  fericit !.
Atoatecreatorule, Tată, Mama, Dumnezeu, Sursă a tot ce este, iți mulțumesc  pentru grația Ta divină și tot ceea ce mi-ai dăruit.
Facă-se voia Ta!. Amin!.                                                                                                            
CoRus – Ficat – Muzica +  Terapie Theta Healing  sublimnal                                                                                              

 

Să vă fie cu folos ! … Aceste piese le puteți descarca de pe situl  www.corus-music.com

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi alias CoRus

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.