Ufologice – Vă doriţi ca noi să venim ?

MESAJUL  EXTRATEREŞTRILOR  BENEFICI  PENTRU  OMENIRE

Dragii mei,

Pentru că am vorbit în articolul trecut de o posibilă apocalipsă în septembrie în urma coliziunii pământului cu o cometă  precum și de posibilitatea ca salvarea noastră în caz că un corp ceresc ar cădea pe pământ să vină de la frații noștri extratereștri care l-ar putea devia sau distruge în spațiu … m-am gândit că ar fi bine să vă fac cunoscut și un interesant și recent  mesaj de la extratereștri benefici adresat omenirii – Vă doriţi ca noi să venim?” .. fiind un mesaj important în funcție de ce alegem fiecare pentru viitoarea noastră evoluţie spirituală și nu numai.

Aceste informații ne-au fost aduse la cunoştiinţă prin Jean Ederman, în vârstă de 49 ani, din Franța, care lucrează în domeniul aviației.

El pretinde că a fost pilot militar, controlor de trafic aerian și manager de aeroport, fiind şi absolvent al unui masterat în economie. De asemenea, el susţine că a avut o serie de experienţe de la vârsta de șase ani, care mai târziu au inclus o serie de apariţii OZN și contacte ET.

El scrie: “… după ce am învățat cum să mă proiectez mental într-un loc, în prezenţa extratereştrilor benefici, am primit următorul mesaj …“ 

Imagini pentru foto extraterestri

Mesajul extratereştrilor benefici către omenire: “ Vă doriţi ca noi să venim? ”

Fiecare dintre voi dorește să-și exercite libera voință și să experimenteze fericirea. Liberul vostru arbitru depinde de cunoaşterea pe care o aveţi despre propria putere. Fericirea voastră depinde de iubirea pe care o daţi şi primiţi.

La fel ca toate rasele conștiente din acest stadiu de progres, vă puteţi simţi izolaţi pe planeta voastră. Această impresie vă oferă o anumită vedere asupra propriului destin. Cu toate acestea, vă aflați la un pas de mari transformări, de care doar o minoritate dintre voi este conștientă.

Nu este responsabilitatea noastră de a vă modifica viitorul, fără ca voi să alegeţi. Deci luaţi în considerare acest mesaj ca un referendum la nivel mondial, iar răspunsul vostru ca pe un vot.

Oamenii de știinţă, reprezentanţii voştri religioși vorbesc în necunoștiință de cauză despre anumite evenimente aeriene și celeste inexplicabile, la care omenirea a fost martoră timp de mii de ani.

Pentru a cunoaște adevărul, oricine trebuie să-l înfrunte și să-l descopere, fără a-l trece prin filtrul convingerilor sau dogmelor altor persoane, oricât de respectabile ar fi.

Un număr din ce în ce mai mare de cercetători anonimi de pe Pământ, explorează noi căi de cunoaștere și se apropie foarte mult de realitate. Astăzi, civilizația voastră este inundată de un ocean de informaţii, din care, doar o mică parte, cea mai puţin supărătoare, este dată public în special.

Țineți cont de faptul că ceea ce în istoria voastră părea ridicol sau improbabil, a devenit adesea posibil, apoi s-a realizat – în special în ultimii cincizeci de ani.

Fiți conștienți de faptul că viitorul va fi și mai surprinzător. Veți descoperi atât răul, cât şi binele.

Mulţi dintre cei care studiază aparițiile noastre, ne consideră a fi lumini pe cerul nopţii, fără a conştientiza că ei, adesea, gândesc în termeni de obiecte, când este vorba de fiinţe conștiente.

Cine suntem noi?

UFOfield-300x168Ca alte miliarde din această galaxie, noi suntem ființe conștiente, pe care unii le numesc “extratereștrii”, chiar dacă realitatea noastră este mai subtilă. Nu există nici o diferență fundamentală între voi și noi, cu excepția experimentării unor anumite stadii de evoluţie.

Ca în orice altă societate organizată, o ierarhie există și în relațiile noastre interne. Cu toate acestea, a noastră se bazează pe înțelepciunea mai multor rase. Ne-am întors la voi cu aprobarea acestei ierarhii.

Ca majoritatea dintre voi, suntem în căutarea “Fiinţei Supreme”, a Spiritului Divin.Prin urmare, nu suntem zei sau dumnezei mai mici, suntem practic egalii voştri în Frăția Cosmică. Fizic, suntem oarecum diferiţi de voi, dar majoritatea avem formă umanoidă.

Suntem conștiințe la fel ca voi. Existența noastră este o realitate, dar majoritatea dintre voi n-o percep încă, deoarece noi rămânem invizibili simțurilor și instrumentelor voastre tehnologice de cele mai multe ori.

Dorim să umplem acest gol în acest moment din istoria voastră. Am luat această decizie colectivă de partea noastră, dar nu este suficient – avem nevoie şi de decizia voastră, de asemenea.

Prin acest mesaj, puteţi deveni factorii de decizie. Voi, personal. Nu avem niciun reprezentant uman pe Pământ, care ar putea ghida decizia voastră.

De ce nu suntem vizibili?

maxresdefault-300x225La anumite etape din evoluție, “științele umaniste” cosmice au descoperit anumite principii științifice în legătură cu materia, cum ar fi, dematerializarea structurată și materializarea.

Umanitatea a atins această treaptă în câteva laboratoare, în strânsă colaborare cu alte rase extraterestre – cu preţul unor compromisuri periculoase care rămân intenționat ascunse de voi, de unii dintre reprezentanții voștri.

În plus față de obiectele sau fenomenele aeriene sau spațiale cunoscute de către comunitatea științifică ca fiind”OZN-uri” fizice, există, în esență, și nave spaţiale multidimensionale, fabricate care posedă aceste capacități extinse.

Mulţi oameni au fost în contact vizual, auditiv, tactil sau fizic cu astfel de nave – dintre care unele, trebuie observate cu atenție, deoarece sunt sub influența puterilor ascunse care vă guvernează, care de multe ori noi le numim “al treilea partid” sau “a treia parte”.

Raritatea relativă a observaţiilor voastre, se datorează stării dematerializate a acestor nave, făcându-le invizibile. Voi fiind în imposibilitatea de a le percepe, nu puteți recunoaște existența lor. Noi înțelegem pe deplin acest lucru.

Când au loc cele mai multe observații, acestea sunt aranjate în mod individual, astfel încât să atingă sufletul colectiv, și nu să influențeze sau să deranjeze vreun sistem social organizat.

Această alegere este în mod deliberat din partea diferitelor rase care vă înconjoară, pentru o varietate de motive și rezultate. Pentru ființele multidimensionale negative, care joacă un rol în exercitarea puterii din umbra oligarhiei umane, discreția este motivată de dorința de a menține existența lor necunoscută.

Pentru noi, discreţia a fost motivată de respectarea liberei voințe umane, pe care oamenii o exercită, pentru a-şi gestiona vieţile, astfel încât aceştia să poată ajunge la maturitate tehnologică și spirituală pe cont propriu.

Cu toate acestea, aderarea omenirii în familia civilizaţiilor galactice, este foarte mult așteptată.

Noi putem apărea oricând în plină zi pentru a vă ajuta la atingerea acestei uniri, dar nu am făcut-o până acum, deoarece prea puțini dintre voi ați dorit cu adevărat acest lucru, din cauza ignoranței, indiferenței sau a fricii, și pentru că urgența situației nu a fost justificată.

Cine sunteţi voi?

arcturian-232x300Sunteți descendenții multor tradiții, care de-a lungul timpului, au fost îmbogățite prin contribuțiile celorlalți.

Scopul vostru este de a vă uni, respectând în același timp aceste rădăcini diverse, pentru a realiza un scop comun, un proiect unit.

Aparenţele diverselor voastre culturi v-au menţinut într-o separare, deoarece le daţi o importanță mult mai mare decât ființelor voastre la nivel profund.

Conturul, sau forma, au fost considerate mai importante decât esența naturii voastre subtile. Pentru puterile în control, acest accent pus pe diferențele de formă, constituie un bastion împotriva oricărei forme de schimbare pozitivă.

Acum sunteți chemați să depășiţi identificarea cu forma voastră, în acelaşi timp respectând-o pentru bogăția și frumusețea ei. Înțelegerea conștiinței din spatele formei, ne permite să iubim toți oamenii în diversitatea lor.

Pacea nu înseamnă pur și simplu a nu fi război; constă în a deveni ceea ce, în mod colectiv, suntem în realitate: o frăție.

Soluțiile disponibile pentru a realiza acest lucru sunt în scădere, dar un catalizator bun ar fi contactul deschis cu o altă rasă, care să reflecte imaginea a ceea ce sunteţi, într-o realitate mai profundă.

Exceptând ocaziile rare, intenţionat, intervenţiile noastre anterioare au avut o foarte mică influenţă asupra capacității voastre de a lua decizii colective și individuale, cu privire la propriul viitor.

Acest lucru a fost motivat de cunoștințele noastre despre mecanismele voastre psihologice profunde. Am ajuns la concluzia că libertatea se construiește zilnic, de fiecare fiinţă ce devine conștientă de sine și de mediul său, pentru a scăpa progresiv de constrângeri și inerții, oricare ar fi ele.

Cu toate acestea, în ciuda acțiunilor numeroaselor suflete curajoase și dornice, aceste inerții au fost menținute cu succes în beneficiul creșterii, unei puteri centralizate.

Care este situația voastră?

Până de curând, omenirea a trăit într-un control satisfăcător al deciziilor sale. Dar pierde tot mai mult din controlul asupra propriei sorţi; parţial, datorită utilizării tot mai mare a tehnologiilor avansate, care afectează corpul vostru, precum și mintea voastră, iar aceasta va avea în cele din urmă consecințe ireversibile letale pentru ecosistemele pământeşti şi umane.

Independent de propria voastră voinţă, rezistenţa voastră va scădea în mod artificial, şi încet, încet, dar sigur, veţi pierde capacitatea extraordinară de a vă face viața conform dorințelor proprii. Astfel de planuri sunt pe drum.

Dacă o reacție colectivă de mare amploare nu va avea loc, această putere individuală este condamnată spre a dispărea. Perioada următoare va fi una de ruptură.

Această pauză, însă, poate fi una pozitivă în legătură cu trecutul, atâta timp cât vă păstrați această putere creatoare vie în voi, chiar dacă coabiteaza, deocamdată, cu intențiile întunecate ale potenţialilor voştrii conducători.

Şi acum ce? Ar trebui să aşteptaţi ultimul moment pentru a găsi soluţii? Ar trebui să anticipaţi sau supune durerea?

Istoria voastră nu a încetat să fie marcată de întâlniri între popoare, unde descoperirea reciprocă a avut loc în condiții de conflict și cucerire.

Pământul a devenit acum precum o comună în care toată lumea ştie pe toată lumea, dar încă persistă conflictele, iar ameninţările de tot felul se agravează în intensitate şi durată.

Persoanele care au mai multe potenţiale capacităţi, nu le pot exersa, exercita cu demnitate. Acesta este cazul pentru cea mai mare parte dintre voi, din motive care sunt, în esenţă, geopolitice.

Există miliarde de oameni pe Pământ, educația copiilor voştri, condiţiile voastre de trai, precum şi condițiile de existenţă ale numeroaselor animale şi plante sunt “sub degetul mare” al unui număr mic de reprezentanţi politici, financiari, reprezentanți religioși, militari.

Gândurile şi credinţele voastre sunt modelate după interese partizane, în același timp, oferindu-vă sentimentul că sunteţi în deplin control al destinul vostru; care, în esență reprezintă realitatea, dar este o cale lungă între dorință şi faptă, atunci când adevăratele reguli ale jocului sunt păstrate ascunse în mânecile persoanelor nepotrivite.

De această dată, nu voi sunteţi cuceritorii. Răspândirea informațiilor părtinitoare este o strategie eficientă pentru manipularea oamenilor. Inducerea gândurilor şi a emoțiilor, sau chiar crearea unor organisme, care nu fac parte din voi, este o strategie mult mai veche.

Un mare val este la orizont. Acesta presupune potențiale foarte pozitive, dar de asemenea, şi foarte negative. În acest moment minunate oportunităţi de progres stau alături de amenințări de distrugere.

Cu toate acestea, puteți percepe doar ceea ce vă este arătat, afişat. Diminuarea a tot mai multe resurse naturale este inevitabilă şi niciun proiect de remediere colectiv, pe termen lung nu a fost lansat. Mecanismele de epuizare a ecosistemului au depăşit limitele ireversibile.

Deficitul de resurse al căror preţ de intrare va creşte zi de zi – şi distribuirea lor nedreaptă – va duce la lupte fratricide pe scară largă, de la inima oraşelor voastre până la zonele rurale.

Acesta este motivul pentru care, mai mult decât oricând în istoria voastră, deciziile voastre de azi vor avea un impact direct şi semnificativ de supravieţuire pentru mâine.

Ura crește … dar la fel şi iubirea. Aceasta este ceea ce vă menține încrezători în capacitatea voastră de a găsi soluții.

Cu toate acestea, comportamentele umane, formate din obiceiuri și antrenamente trecute, au o mare inerție, care duc la o fundătură. Masa critică nu a fost atinsă, în timp ce activităţile de sabotaj se desfășoară inteligent și eficient.

Vă încredinţaţi toate problemele reprezentanţilor voștri, a căror conştientizare de bine colectiv, dispare inexorabil, punând în prim plan interesele corporatiste.

Aceşti presupuşi slujitori ai umanităţii, dezbat mult mai des forma, decât conţinutul. Doar în momentul acţiunii, întârzierile se acumulează până în punctul când voi va trebuie să vă afirmaţi, mai degrabă decât să alegeţi.

Această inerţie este în multe feluri tipică oricărei civilizaţii. Ce eveniment ar putea-o modifica radical? De unde ar putea proveni o conştiinţă colectivă şi unificatoare pentru a opri această înaintare oarbă?

Triburi, populaţii şi naţiuni umane s-au întâlnit mereu și au interacționat unii cu alţii. Confruntându-ne în prezent cu amenințări asupra familiei umane, este poate timpul să aibe loc o interacţiune mai mare.

Există două moduri de a stabili un contact cosmic cu o altă civilizație: fie prin reprezentanții săi permanenţi sau fie direct cu persoane obișnuite.

Prima modalitate presupune lupte de interese, a doua cale duce la conştientizare. Prima modalitate a fost aleasă de către un grup de rase motivate de menținerea omenirii în sclavie, astfel controlând resursele Pământului, fondul genetic, şi masa de energie emoţională umană.

A doua cale a fost aleasă de un grup de rase aliate cu Spiritul Divin. Acum câțiva ani ne-am făcut cunoscuţi unor reprezentanţi ai structurii puterii umane, dar au refuzat mâna noastră întinsă, pe baza intereselor care erau incompatibile cu viziunea lor strategică.

În prezent, acesta este motivul pentru care toţi oamenii trebuie să facă această alegere individual, de la sine, fără nici o interferență a reprezentanţilor umanităţii. Ceea ce le-am propus în trecut acelora care puteau contribui şi lua decizii cu privire la fericirea voastră, a umanităţii, vă propunem acum – vouă.

Puțini dintre voi sunt conştienţi că creaturi non-umane au fost implicate în centralizarea puterii în lumea voastră, și în control subtil. Aceste creaturi nu stau neaparat în planul vostru material, acest fapt este exact ceea ce ar putea să-i facă extrem de eficienţi şi înfricoşători în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, de asemenea, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că foarte puțini dintre reprezentanţii voştri, combat acest pericol, că nu toate răpirile extraterestre sunt efectuate în detrimentul vostru, şi că rezistenţa există, de asemenea, printre rasele orientate spre dominare.

Pacea între popoare şi reunificarea popoarelor voastre ar fi un prim pas spre armonie cu alte civilizații decât cea umană. Aceasta este exact ceea ce fiinţele care vă manipulează din spatele scenei doresc să evite cu orice preț, deoarece, prin divizare, domnesc, controlează.

De asemenea, ei domnesc peste cei care vă guvernează vizibil. Puterea lor vine din capacitatea de a insufla neîncredere şi teamă. Aceasta dăunează considerabil naturii voastre cosmice.

Acest mesaj n-ar fi fost de niciun interes dacă influența acestor manipulatori nu ar fi atins apogeul şi dacă planurile lor înşelătoare şi criminale nu s-ar materializa în câţiva ani de acum.

Termenele lor sunt aproape şi omenirea va suferi dificultăţi fără precedent pentru următorii zece ani. Pentru a vă apăra împotriva acestei agresiuni, aveţi nevoie de cel puțin suficiente informații care ar indica soluții.

Aici din nou, aspectul şi tipul corpului nu va fi suficient pentru a descoperi dominatorul de aliat.

În starea curentă de dezvoltare la nivel psihic, este extrem de dificil pentru voi să faceţi distincţia între ei. În plus faţă de intuiţia voastră, antrenamentul va fi necesar atunci când va veni timpul. Fiind conştienţi de valoarea nepreţuită a liberului arbitru, vă invităm la o alternativă.

Ce putem oferi?

Why-Your-Heart-Connects-You-To-The-Universe_-733x440-300x180Vă putem oferi o viziune mai cuprinzătoare a universului şi a vieţii, interacţiuni constructive, experienţa unor relaţii corecte şi fraterne, eliberarea cunoştiinţelor tehnologice, eradicarea suferinţei, exersarea în mod controlat a puterilor individuale din voi, accesul la noi forme de energie, şi, în cele din urmă, o mai bună înţelegere a conştiinţei.

Noi nu vă putem ajuta în a vă depăşi propriile temeri individuale şi colective, sau să venim cu legi pe care voi nu le-aţi ales. Trebuie să lucraţi, de asemenea, cu voi înşivă, prin aplicarea unor eforturi individuale şi colective, pentru a vă construi lumea pe care o doriţi, şi a vă manifesta spiritul prin căutarea noilor lumi.

Ce am primi noi?

planeta-terra-300x225Ar trebui să vă decideți dacă un astfel de contact să aibe loc.

Ne-ar bucura nespus aceasta, pentru menţinerea echilibrului fratern în această regiune a universului, cu fructuoase schimburi diplomatice, și bucuria intensă de a şti că sunteți uniţi pentru a realiza ceea ce sunteţi capabili.

Sentimentul de bucurie este puternic solicitat în univers, deoarece energia sa este Divină.

Care este întrebarea pe care v-o adresăm? – “Vă doriţi ca noi să venim?”

et-greeting-300x168Cum puteţi răspunde la această întrebare? Adevărul sufletului poate fi citit telepatic, deci trebuie doar să vă adresaţi în mod clar această întrebare şi să răspundeţi cât mai clar, pe cont propriu sau într-un grup, după cum doriți.

Oriunde ați fi, în inima unui oraş sau în mijlocul unui deşert, nu afectează eficienţa răspunsului. DA sau NU.
Făceţi-o ca şi cum aţi vorbi cu voi, dar gândindu-vă profund la mesaj. Aceasta este o întrebare universală, iar aceste câteva simple cuvinte, puse în contextul lor, au un sens puternic.

Acesta este motivul pentru care trebuie să vă gândiţi calm la acest lucru, în toată conştiinţa. În scopul de a asocia perfect răspunsul cu întrebarea, este recomandat să răspundeți după citirea atentă a acestui mesaj.

Nu vă grăbiţi să răspundeţi. Respiraţi şi lăsaţi ca toată puterea voinţei voastre să vă penetreze. Fiţi mândrii de ceea ce sunteţi! Pe urmă, nu lăsaţi ca ezitarea să vă stea în cale.

Problemele zilnice pe care le aveţi, vă pot slăbi. Pentru a fi voi înşivă, uitaţi de ele timp de câteva minute. Simţiţi forţa care izvorăşte din voi. Sunteţi în control deplin asupra voastră!

Un singur gând, un singur răspuns poate schimba drastic viitorul vostru apropiat, într-un mod sau în altul. Decizia voastră individuală de a vă adresa sinelui interior, întrebarea dacă noi să venim, să apărem în planul vostru material (3D), în plină zi, este preţiosă şi esenţială pentru noi.

Chiar dacă puteţi alege modul care vi se potriveşte cel mai bine pentru a răspunde, ritualurile în sine sunt în esenţă inutile. O cerere sinceră din inima şi voia voastră, va fi întotdeauna percepută de către cei dintre noi cărora le este trimisă. În propria voastră cabina privată de vot, vă veţi determina viitorul.

Care este efectul de pârghie?

Imagini pentru foto parghii umaneAceastă decizie ar trebui luată de către un număr cât mai mare posibil dintre voi, chiar dacă ar putea părea ca o minoritate.

Se recomandă a se răspândi acest mesaj, în toate modalităţile avute în vedere, în cât mai multe ţări şi limbi posibile, pentru cei din jurul vostru, indiferent dacă par sau nu receptivi la această nouă viziune a viitorului. Făceţi-o, folosind un ton umoristic; sau ca o derâdere dacă aceasta vă ajută.

Puteţi chiar în mod deschis şi public face haz de el, dacă vă face să vă simţiţi mai confortabili, dar nu fiţi indiferenţi, deoarece, cel puţin, vă veţi exercita libera voinţă. Uitaţi de falşi profeţi şi de convingerile greşite şi neadevărate care v-au fost transmise și inoculate despre noi, extratereştrii.

Această solicitare este una dintre cele mai intime, care vă poate fi adresată. Luarea unei decizii de unul singur, ca individ, este dreptul tău, precum şi responsabilitatea ta. Pasivitatea duce doar la absenţa libertăţii.

În mod similar, indecizia nu este niciodată eficientă. Dacă chiar vrei ca răspunsul să se agaţe de convingerile tale, noi te înţelegem, apoi spune cu tărie NU.

Dacă nu ştii ce să alegi, nu spune DA din simplă curiozitate. Nu este un spectacol, aceasta este viaţa de zi cu zi, reală. Existăm. Suntem în viaţă.

Istoria voastră a avut o multitudine de episoade când bărbaţi şi femei cu determinare, au fost capabili să influenţeze șirul evenimentelor, în ciuda numărului lor mic.

La fel cum un număr mic de indivizi este suficient pentru a lua puterea temporală pe Pământ şi pentru a influenţa viitorul majorităţii; de asemenea, un număr mic poate schimba radical soarta, ca răspuns a inerţiei și a atâtor obstacole. Puteţi uşura naşterea omenirii la frăţie.

Unul dintre gânditorii voştri a spus odată: “Dă-mi o mână de ajutor şi voi ridica Pământul.“

Răspândirea acestui mesaj va duce apoi la consolidarea relaţiei între noi. Noi vom fi maneta şi voi veţi fi meşterii în “ridicarea Pământul”, ca urmare a aspectului nostru.

Care ar fi rezultatele unei decizii pozitive?

future-city-300x240Pentru noi, rezultatul imediat al unei decizii colective favorabile ar fi materializarea multor nave pe cerul vostru şi pe Pământ.

Pentru voi, efectul direct ar fi abandonarea rapidă a multor îndoctrinări şi credinţe. Un simplu contact vizual concludent ar avea repercusiuni imense pentru viitorul vostru.

Multă din cunoaşterea voastră s-ar modifica pentru totdeauna. Organizarea societăţilor voastre ar fi profund cutremurată pentru totdeauna, în toate domeniile de activitate.

Puterea va deveni individuală pentru că veţi vedea cu ochii voştri că existăm ca fiinţe vii. Aceasta ar schimba scara valorilor voastre.

Cel mai important lucru pentru noi este că omenirea va forma o singură familie în faţa acestui “necunoscut” reprezentat!

Pericolul s-ar topi încet din casele voastre, deoarece voi aţi obliga în mod indirect pe cei nedoriţi, cei pe care îi numim “a treia parte”, să se arate şi să dispară. Veţi avea toţi acelaşi nume şi împărtăşi aceleaşi rădăcini, și anume: Omenirea.

Mai târziu, vor fi posibile schimburi paşnice şi respectuoase, dacă aceasta este dorinţa voastră. Pentru moment, cel căruia îi este foame nu poate zâmbi, cel căruia îi este frică nu ne poate bineveni.

Ne întristează să vedem bărbaţi, femei şi copii într-o profundă suferinţă, când poartă în ei înşişi o lumină interioară extraordinară. Această lumină poate fi viitorul vostru.

Relaţiile noastre s-ar putea dezvolta în etape. Mai multe etape ce includ ani sau zeci de ani, desfăşurându-se astfel: apariţia demonstrativă a navelor noastre, aspectul fizic lângă fiinţele umane, colaborarea în evoluţia voastră tehnică şi spirituală, descoperirea unor părţi ale galaxiei.

În fiecare etapă, noi alegeri vor fi puse la dispoziție pentru voi. Fiecare ar decide de unul singur dacă ar dori să intre în noi etape, dacă crede că este necesar bunăstării sale externe şi interne. Fără interferențe, ar fi decizii în mod unilateral. Am pleca de îndată, dacă voi v-aţi dori în mod colectiv aceasta.

În funcţie de viteza răspândirii acestui mesaj în întreaga lume, vor fi necesare mai multe săptămâni, sau chiar mai multe luni înainte de “marea noastră apariţie”, în cazul în care aceasta este decizia luată de majoritatea celor care vor utiliza capacitatea de a alege, şi dacă acest mesaj primeşte sprijinul necesar.

Principala diferenţă dintre rugăciunile voastre zilnice adresate entităţilor de natură strict spirituală şi a deciziei voastre actuale este extrem de simplă: suntem tehnic echipaţi să ne materializăm.

De ce o astfel de dilemă istorică?

Ştim că “străinii” sunt consideraţi inamici atâta timp cât ei întruchipează “necunoscutul”. Într-o primă etapă, emoţia pe care aspectul nostru o va genera, va consolida relaţiile voastre la scară mondială.

Cum aţi putea şti dacă sosirea noastră este rezultatul alegerii voastre colective? Pentru simplul motiv că ne-am fi arătat public cu mult timp în urmă pe nivelul vostru de existență. Dacă nu suntem încă acolo, este pentru faptul că nu aţi făcut o astfel de decizie în mod explicit.

Unii dintre voi ar putea gândi că dorim să vă facem să credeţi într-o alegere deliberată a voastră, astfel încât să justifice sosirea noastră, deşi acest lucru nu este adevărat. Dacă acesta ar fi cazul, ce interes am avea în a da deschis accesul la aceste oportunităţi, în beneficiul unui cât mai mare număr din voi?

Cum puteţi fi siguri că acest mesaj nu este încă o manevră subtilă a celei de-a “treia părţi” pentru a vă înrobi mai bine? Pentru ca o luptă este întotdeauna câştigată mai eficient împotriva a ceva ce este identificat, decât a ceva ce este ținut ascuns.

Nu este terorismul care corodeaza un exemplu flagrant? Oricare ar fi, sunteţi singurii judecători în propria voastră inimă şi în propriul suflet. Oricare ar fi alegerea voastră, ar fi respectabilă şi respectată.

În absența reprezentanţilor umani potriviți, sunteți induși în eroare, pentru a ignora totul despre noi, precum și pentru a-i ignora pe cei care vă manipulează fără consimțământul vostru.

În situația actuală, principiul precauției, care constă în a nu încerca să ne descoperiți, nu mai prevalează. Sunteți deja în cutia Pandorei pe care “a treia parte”, a creat-o în jurul vostru. Oricare ar fi decizia voastră, va trebui să ieșiți din ea.

În fața unei astfel de dileme, a unei ignoranțe împotriva alteia, trebuie să vă ascultați intuitia. Vreți să ne vedeți cu proprii ochi, sau pur și simplu să credeți tot ceea ce “autoritățile” voastre vă aduc la cunoștiință? Aceasta este adevărata întrebare! După mii de ani, într-o zi, această alegere va fi inevitabilă: alegerea între două necunoscute.

De ce să răspândiți un astfel de mesaj printre voi?

Imagini pentru foto raspandire mesajeTraduceți și răspândiți acest mesaj pe scară largă. Această acțiune va afecta viitorul într-un mod ireversibil și istoric la scara mileniilor. În caz contrar, se va amâna o nouă oportunitate timp de câțiva ani  – cel puțin o generație, în cazul în care generația poate supraviețui.

Nu luați decizii în numele altora. A nu informa și pe alții, reprezintă riscul de a obține un rezultat care este contrar așteptărilor cuiva. A rămâne indiferenți înseamnă  a nu vă păsa de deciziile, alegerile semenilor voștri, înseamnă a renunța la voința cuiva în mod gratuit.

Este vorba despre viitorul vostru. Este vorba despre evoluția voastră. Este posibil ca această invitație să nu primească acordul vostru colectiv și atunci nu va fi luată în considerare. Cu toate acestea, nicio dorință individuală nu este ignorată în univers.

Imaginați-vă mâine sosirea noastră. Mii de nave. Un șoc cultural unic în istoria de astăzi a omenirii. Va fi prea târziu să regretați că nu ați făcut o alegere și că nu ați răspândit mesajul, deoarece această descoperire va fi ireversibilă.

Noi insistăm să nu vă grăbiți în a da un răspuns, dar să vă gândiți la acest mesaj… pentru a lua o decizie înțeleaptă. Mass-media nu va fi neapărat interesată de răspândirea acestui mesaj. Prin urmare, este sarcina voastră, ca și anonimi, ființelor extraordinare și iubitoare ce sunteți, să-l transmiteți.

Sunteți încă arhitecții propriei sorți …“Vă doriți ca noi să venim?”

Sursă: http://spiritualitatesiabundenta.ro

Sursă: http://worldtruth.tv/alien-message-to-mankind-do-you-wish-that-we-show-up/

 

INFO PE SCURT – cu unele speculații de factură științifico – extraterestră

Transmutarea  Carbon-12 din ADN-ul uman  in Carbon-7

Există un val de ingrijorare in cercurile stiintifice cu privire la descoperirea influentei Soarelui și a noii energii asupra dezintegrarii elementelor radioactive pe Pamant si inspecial a transmutarii graduale a Carbonului-12 din AND-ul uman în Carbon-7.

În filmuletul The Secret of Secrets – se anticipează că o masa critica a omenirii va trece gradual de la o viata egocentric-materiala la o viata fara de ego, plina de iubire si spiritualitate datorită noii energii și activitatății soarelui, in aceasta perioadă viitoare, care  va duce la transformarea finala, care va fi transmutarea Carbonului-12 din AND-ul uman, in Carbon-7, acest lucru permițându-i  omului sa supravietuiasca dublului “cataclism” de schimbare a polilor si migrarii Noului Pamant spre dimensiunile superioare.

Evenimentul din  23-24 septembrie

Se anticipează că o accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare și altor energii cosmice va duce în lunile următoare august și septembrie și  la o „schimbare de frecvență”, în conștiință .. care va conduce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv dezvăluiri majore ale tehnologiilor avansate, programe spațiale secrete și ale vieții extraterestre.

SUA, a făcut și face deja unele experimente și exerciții și cu siguranță ca  nu este singura entitate globală conștienta de energiile cosmice ce vin si care iau măsuri pentru a gestiona acest lucru.

Se preconizează (predicția Dr Atken) că această schimbare de frecvență va avea loc în septembrie în perioada 23-24 și ea este foarte importantă întrucât acesta se suprapune cu vizita lui  Papa Francis care se va întâlni cu președintele Obama la Casa Albă (23 septembrie), va vorbi în fața Congresului SUA (24 septembrie) și se va adresa unui grup de lideri politici ai lumii la Adunarea Generală a ONU Sept 25.

Corey Goode – o altă sursă independentă susține, de asemenea, că energiile cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa dezvăluiri majore.

Corey Goode susține că a lucrat pentru programe spațiale secrete intre 1987-2007, și, mai recent, a fost numit în funcția de delegat al unui grup de extratereștrii numit Alianta Ființelor Sferice.

Potrivit spuselor lui Goode,Alianta Ființelor Sferice a apărut de ceva timp , aproximativ intre 2012-2013 cu sfere imense care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și soarelui pentru  a regla cantitatea de energie cosmică, ce intra în sistemul nostru solar și pe Pământ astfel incat omenirea sa le poată integra mai bine și să se pregătească pentru schimbările majore.

Aceste sferele amplasate par a se apropia de finalul scopului lor deoarece acestea încep să anihileze din ce in mai puțin energia, permițând astfel din ce in ce mai mult intrarea ei în sistemul Solar interior și cu efect direct asupra Soarelui, planetelor și ființelor umane.

Toate acestea sugerează că la sfârșitul lunii septembrie ar putea fi un moment când un apogeu de energie cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând și un eveniment al dezvăluirilor de informații privind programele spațiale secrete și viata extraterestra care vor împinge întreaga omenire nerăbdătoare să devină cetățeni ai unei comunități galactice.

Sursă:http://exopolitics.org/cosmic-energies-predicted-to-trigger-dna-changes-disclosure-events-in-september/

                                                   *                  *                 *

În urma celor prezentate mai sus  închei cu câteva întrebări:

– Oare cu această ocazie a vizitei papale in USA si a Evenimentului să se facă mult așteptatele dezvăluiri legate de existența civilizatiilor extraterestre ?

– Să fie oare legată această dezvăluire si de o posibila deviere sau distrugere a cometei de către extratereștrii, care ni se vor dezvălui cu această ocazie ca salvatori ai umanității ?

– Poate fi acesta  un plan al iluminaților care colaborează atât cu papalitatea cât și cu extratereștrii pentru începerea instalarii la nivel planetar a unui Guvern Mondial și a uni Noi Ordini Mondiale  ?

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți ! .. și nu uitați .. trăiți în lumină ca să răspândiți lumină !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.