Primiți cu plugușorul ? … La Mulți Ani ! … 2017

Image result for foto cu plugusorul

Primiți cu Plugușorul ? …. Colindăm  împreună ? 

Așa cum se obișnuiește în această ultimă zi din an, … zi și de plugușor, … vă invit să colindăm împreună .. pentru a întări forma gând a urărilor benefice pentru noul an.

CoRus –  Urări de Plugușor – pentru noul an 2017

Împliniri – neîmpliniri în 2016 – Noua listă cu dorințe pe 2017

După acest plugușor, care sper că va plăcut, chiar daca nu este în stilul clasic de colind, aș vrea să vă supun atenției că  în această ultimă zi a anului nu ar strica să medităm puțin și asupra celor împlinite și neîmplinite în anul 2016, și să facem o listă cu prioritățile pentru noul an 2017 ..  așa cum v-am sfătuit  în articolul din 2014 :

http://www.luminapentrutoti.ro/la-multi-ani-alaturi-de-100-de-dorinte-impletite-vise/

Și in final să ne îndreptăm gândul spre Domnul .. într-o Rugăciune și Meditație de Aneta Giocaș pentru Intergrarea Sufletului Neamului Românesc .. precum și o Rugăciue Planetară pentru România și Toate Neamurile acestei planete pentru a trăi cu toții în iubire, pace, armonie și cooperare.

Aneta Giocas – Rugăciune  pentru Sufletul Neamului Românesc 

Aneta Giocas – Meditație pentru Integrarea Sufletului Neamului Românesc 

Rugăciune – Planetară pentru România și Toate Neamurile – pentru noul an 2017

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne mântuieşti pe toţi, cu sufletele pline de evlavie, Ţie astfel ne rugăm: Îndură-te, Doamne, de ţara noastră, neamul nostru romînesc şi de toate celelalte neamuri ai acestei planete  și ajută ca fiecare să-şi găsească în sfârşit, calea cea dreaptă.

Coboară Duhul Tău cel Mângâietor să ne curăţească întinăciunea şi să ne întoarcă inimile la blândeţe și iubire. Luminează, Doamne, minţile noastre, care din pricina amărăciunilor şi umilinţelor, nu văd calea cea dreaptă. Încălzeşte, Doamne, inimile noastre  împietrite care au uitat să-şi iubească aproapele şi să ierte vrăjmaşilor.

Slobozeşte, Doamne, neamul nostru românesc si toate celelalte neamuri din jugul minciunii, egoismului, urii, agresiunii unora față de alții , a lipsei de iubire, toleranță și cooperare pentru un bine comun și stinge pofta celor care pentru binele lor îşi asupresc semenii și învaţă-ne, Doamne, să ne rabdam unii pe alţii aşa cum Tu ne rabzi pe noi toţi, să ne iubim unii pe alții așa cum și Tu Doamne ne iubești pe noi, să ne iertăm unii pe alții așa cum și Tu Doamne ne ierți pe noi și să trăim astfel cu toții în iubire, pace, armonie și cooperare.

Cu capetele plecate, genunchii îndoiţi şi inimile frânte, ridicăm această rugăciune către Tine, Doamne, Bunule, şi te rugăm Încălzeşte Doamne inimile noastre , tămădu-ne rănile şi îmbrăţişează-ne pe noi toți copii tăi  cu neţărmurita Ta dragoste.

Fie ca Duhul Sfant, in chip de porumbel, sa se reverse peste intreaga planetă și peste toți oamenii de pretutindeni.Fie ca armonia, pacea si iubirea Divină sa se trezeasca in toate Sufletele, pentru ca impreuna sa batem ca o singura inima!

Fie, ca fiecare dintre noi sa fim axe puternice, ale Coloanei Infinitului, care leaga Cerul si Pamantul.Fie ca Viata noastra sa iasă din rătăcirea iluzorie a materiei și să fie condusa de catre Spirit, din iluzie spre realitate, din întuneric spre lumină, din moarte spre viața eternă , pentru a fi cu toții  altare si temple vii ale Tale Doamne pe Pamant, la fel ca si in cer. Că numai a Ta este slava, puterea şi mărirea în veac, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh … Amin, Amin, Amin, … Asa sa fie! …  Amin.

La Mulți Ani ! români, …  La Mulți Ani ! România La Mulți Ani ! tuturor oamenilor

Image result for foto cu la multi ani 2017

Până la o noua revedere, vă îmbrațișez cu mult drag  … și vă urez ca în noul an  2017 , toate visele și dorințele să vi se împlinească .

Pace și lumină tuturor !   

                 Și nu uitați .. în noul an 2017 încercați să:

 – Trăiți în lumină ca să fiți lumină și să răspândiți lumină ;                                     Trăiți în iubire ca să fiți iubire și să dăruiți iubire.

Constantin RUSU   și   Aneta GIOCAȘ

La Mulți Ani !  .. pentru mâine  .. tuturor celor ce poartă numele Sf. Vasile cel Mare 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

2 comentarii la „Primiți cu plugușorul ? … La Mulți Ani ! … 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.