Muzică și Terapie – Sistemul imunitar

Dragi prieteni,

Încheiem ciclul celor 14 frecvențe activatoare ale funcțiilor organelor corpului cu frecvența de 835 Hz care activează funcția Sistemului imunitar.

Ele au făcut obiectul celor 10 albume scoase în cadrul ciclului Muzică și Terapie iar frecvențele folosite au fost:

 • 326 Hz – decalcifiere glandă pineală;
 • 337 Hz – circulața sanguină;
 • 537 Hz – funcția endocrină;
 • 625 Hz – funcția rinichilor;
 • 635 Hz – funcția pituitară;
 • 645 Hz – funcția pituitara – pentru producție mai mare de hormoni;
 • 654 Hz – funcția pancreasului;
 • 662 Hz si 936 Hz – funcția glandei pineale;
 • 696 Hz – funcția inimii;
 • 751 Hz – funcția ficatului;
 • 763 Hz – funcția glandei tiroide;
 • 764 Hz – funcția sistemului nervos;
 • 835 Hz – funcția sistemului imunitar;
 • 1335 Hz – funcția glandelor suprarenale.
 • La care s-au mai adăugat 174 Hz – fundația si 1565 Hz – Bunăstare spirituală

Frecvențele Solfegiu

Anul viitor vom trece prin intermediul frecvențelor și a muzicii de la trup spre spirit folosind cele 6 tonuri Solfegiu folosite  în muzica sacră.

Aceste frevențe sunt considerate adevărate binecuvântări spirituale, pentru că fiecare ton Solfegiu este format din o frecvență necesară pentru a echilibra energia și să păstreze corpul, mintea si spiritul in perfecta armonie.

Ele sunt următoarele:

 • 396 Hz – Eliberează frica și vina;
 • 417 Hz– Dezleagă situații și aduce schimbări în bine;
 • 528 Hz – Transformă și aduce miracole – Repară ADN-ul – Este socotită frecvența iubirii fiind un ton-miracol a scarii muzicale solfegiu;
 • 639 Hz – Ajută la conectare și relații între oameni;
 • 741 Hz – Trezește și amplifică intuitța în a găsi soluții
 • 852 Hz – Restaurează ordinea spirituală..

Sistemul imunitar

Sursa – http://www.csid.ro/ Autor:Paula Rotaru

sistem-imunitarSistemul imunitar nu este o structură fizică, ci un ansamblu de interacţiuni complexe care implică diferite organe, structuri şi substanţe, printre care globulele albe, măduva spinării, vasele limfatice şi organele, celulele specializate din anumite ţesuturi ale organismului  şi substanţe specializate numite factori de ser, care sunt prezente în sânge.

Ideal, toate aceste componente conlucrează pentru a proteja organismul împotriva bolilor şi a infecţiilor.

Care este rolul sistemului imunitar ?

Sistemul imunitar luptă împotriva microorganismelor care produc boli şi care îngreunează procesul de vindecare. Sistemul imunitar este cheia luptei împotriva oricărei probleme a organismului, începând cu micile zgârieturi de la bărbierit şi pînă la virusurile mutante care abundă în zilele noastre.

Mai simplu spus, sarcina sistemului imunitar este să identifice lucrurile care se găsesc, în mod natural, în organism şi pe cele care reprezintă material dăunător, iar apoi să neutralizeze sau să distrugă tot ce este străin.

Globulele albe, prima linie de apărare a organimului

Darorită rolului lor crucial în toate aspectele imunităţii, globulele albe sunt considerate un factor principal în apărarea organismului. În primul rând, globulele albe sunt mai mari decât globulele roşii. Apoi, acestea se pot mişca independent în fluxul sanguin şi au posibilitatea de a trece prin pereţii celulelor. Acest lucru le face să ajungă repede la locul rănirii sau al infecţiei.

Alte elemente care compun sistemul imunitar

O altă componentă importantă a imunităţii estesistemul limfatic, format din organe (splina, timusul, nodulii limfatici şi amigdale) şi dintr-un fluid numit limfă, care circulă prin vasele limfatice şi care scaldă celulele organismului. Rolul sistemului limfatic este de a curăţa în permanenţă corpul la nivel celular, de a elimina toxinele şi alte elemente dăunătoare din ţesuturi.

Splina are rolul de a filtra sângele şi de a alimina celulele roşii care trebuie înlocuoite. Din acest motiv, persoanele a căror splină a fost scoasă sunt mai predispuse la boli, pentru că aceste funcţii importante nu mai sunt îndeplinite.

Celulele T care populează splina joacă, de asemenea, un rol important în imunitate prin secretarea interleukinei-1, a interleukinei-2 şi a interferonului, cât şi prin activarea celulelor care produc anticorpi (celulele B). Aceste secreţii sunt cunoscute sub numele de citokine şi sunt esenţiale pentru supravieţuire.
Însă, câteodată sunt secretate prea multe şi creează un sistem imunitar mult prea încărcat. De exemplu, obezitatea provoacă eliberarea în exces a citokinelor şi plasează organismul în stare inflamatorie, făcându-l să fie mai expus la boli de inimă şi diabet.

Măduva osoasă are rolul de a produce noi globule albe care, la rândul lor, sunt făcute din celulel stem. Celulele stem sunt celule embrionare care au capacitatea de a se maturiza în practic orice tip de celulă. Unele globule albe care iau naştere din măduva osoasă o părăsesc şi se maturizează în altă parte a organismului, în timp ce restul celulelor se maturizează acolo unde iau naştere, susţinând sistemul imunitar. Toate celulele sistemului imunitar provin, de fapt, de la măduvă.

 Apendicele şi amigdalele susţin, de asemenea, sistemul imunitar.

Simptomele unui sistem imunitar slăbit

Slăbirea sistemului imunitar are drept rezultat o sensibilitate crescută la orice tip de boală. Printre simptomele comune ale funcţionării precare a sistemului imunitar se află:

 • oboseala
 • apatia
 • infecţiile repetate (care se manifestă prin răceli frecvente, infecții urinare, episoade frecvente de herpes etc.)
 • inflamaţiile
 • reacţiile alergice
 • vindecarea lentă a rănilor
 • diareea cronica

Factori care slăbesc sistemul imunitar

Sistemul imunitar se descurcă singur doar dacă este îngrijit cum trebuie. Acest lucru presupune ca organismul să primească toţi nutrienţii necesari şi un mediu sănătos, evitând acele lucruri care scad imunitatea.

Multe elemente ale mediului în care trăim astăzi distrug capacitatea sistemului imunitar de a lupta. Substanţele de curăţat din gospodărie, folosirea excesivă a antibioticelor şi a altor medicamente, pesticidele şi aditivii din mancare pe care o consumăm, expunerea la poluanţii din mediu, toate suprasolicită sistemul imuniar.

Un alt factor care contribuie la slăbirea sistemului imunitar este stresul. Stresul rezultă din evenimentele biochimice care suprimă activităţile normale ale globulelor albe şi care suprasolicită sistemul endocrine, la fel cum elimină şi nutrienţii necesari organismului. Rezultatul este slăbirea capacităţii de vindecare şi de apărare în faţa infecţiei.

Un factor la fel de important în slăbirea sistemului imunitar este sedentarismul şi alimentaţia lipsită de vitamine şi minerale esenţiale, dar bogată în grăsimi şi alimente rafinate şi procesate.

Recomandări pentru întărirea sistemului imunitar

Alimentaţia corectă este bariera de temut a microorganismelor, prin urmare încercaţi să includeţi în dietă necesarul de nutrienţi (vitamina A, C, E, zinc), care constă în consumul de fructe şi legume proaspete, oleaginoase, alge, condimente.

 • Dormiţi suficient şi pe cât de mult posibil evitaţi stresul.
 • Faceţi mişcare moderată şi regulat. Exerciţiile reduc stresul şi îmbunătăţesc starea de spirit, ceea ce are un efect benefic asupra sistemului imunitar. În plus, producţia de limfocite este stimulată de mişcare.
 • Evitaţi fumatul şi consumul de băuturi alcoolice în exces
 • Nu luaţi antibiotice decât dacă vă sunt prescrise de medic şi respectaţi întocmai modul de administrare.

Terapia prin muzică cu ajutorul  frecvențelor stimulatoare 

În urma studiilor făcute în domeniul frecvențelor și influența lor asupra corpului uman, în ceea ce privește Sistemul imunitar s-a constatat că frecvența de 835 Hz stimulează și stabilizează funcţia acestuia de a proteja organismul împotriva bolilor şi a infecţiilor.

Muzică și Terapie  CoRus Sistemul imunitar Muzica + 835 Hz

 

Ca și celelalte albume scoase până acum, și acest album cu toate piesele inclusiv coperțile  îl  puteți  găsi  și  descărca  gratuit  de  pe  www.corus-music.com dar asa cum am mai spus  piesă cu piesă … iar dacă cineva vrea să mă susțină în creerea altor albume precum și a găzduirii site-urilor, acționând astfel în sensul împlinirii legii primitului și dăruitului poate să o facă printr-o mică donație online cu PayPal sau card de credit acesând butonul Donează online. Mulțumesc!

Să vă fie de folos !

Până la o nouă revedere … pace și lumină pentru toți ! … și nu uitați … trăiți în lumină ca să răspândiți lumină !

Costi alias CoRus

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Un comentariu la „Muzică și Terapie – Sistemul imunitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.