Muzică și terapie – Fundația – Bunăstare spirituală – Paște Fericit !

 

invierea_domnului_02

                     Dragi prieteni,

Cu ocazia Sfintei Sărbătoari a Învierii Domnului … vă doresc tuturor:  Sărbători luminate!, Paște fericit ! … și fie ca lumina învierii Domnului nostru Iisus Hristos să coboare și în inimile noastre a tuturor și să ne călăuzească spre ce e mai luminos în noi … iar Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă, armonie, pace , liniște sufletească și multe bucurii.

               ” Hristos a înviat !”.

 

images

Darul meu pentru voi cu ocazia sfintelor sărbători pascale este o piesă muzicală compusă de mine și o versiune actualizată la timpul prezent a Marii invocații către Dumnezeu .. care sper să înalțe sufletele și inimile noastre .. aducând bunăstare spirituală  în întreaga noastra  ființă pe toate nivelurile ei cât și pe pământ.

Piesa este un mixt îmbinând muzica compusă cu frecvența  174 Hz considerata ca fiind frecvența bazei, a fundației creației și a frecvenței 1565 Hz pentru activarea bunăstarii spirituale.

CoRus – Muzică și Terapie – Fundația – Bunăstare spirituală                                                               (muzica +174 Hz + 1565 Hz)

 

Iisus spune că atunci când ne rugăm, când cerem ceva, pe lângă sentimentul potențator și credință  să o facem ca și cum acel lucru s-ar fi și îplinit deja .. deci să ne unim conștiința cu cea a Creatorului, să fim una cu El, și să fim acel lucru pe care îl cerem pentru a-l aduce instantaneu în manifestare .. deci să accesăm starea de a fi ! .. de ex.  vrei să plouă trebuie să fii ploaia, vrei să fie lumină pe pământ trebuie să accesezi starea de a fi tu însăși lumină .. etc  și asta nu cândva în viitor indiferent cât de apropiat sau depărtat este acel viitor ci  AICI și ACUM, deci in prezent.

De aceia unii maeștri ai zilelor noastre, punând accent pe clipa prezentă pe AICI și ACUM considerând viitorul ca INEXISTENT și fiind în consens cu afirmațiile lui Iisus, spun și ei că o cerere, rugăciune .. etc,  și deci prin urmare și Marea invocație către Dumnezeu  ar trebui rostită la timpul prezent … pentru ca în mintea Divină unde toate trecut- prezent-viitor se desfașoară simultan, să poată intra imediat în manifestare fără nici o întărziere temporală.

Avand in vedere că timpul este o succesiune a mereu prezentei clipe acum și că în succesiunea clipei prezente viitorul poate fi și secunda următoare rostirii cuvintelor cererii, eu consider că Marea invocație catre Dumnezeu a maeștrilor chiar dacă este formulată la timpul viitor, (cerere ce poate intra în manifestare imediat în viitorul de după rostirea cuvintelor sau poate intra în manifestare și ceva mai tărziu) este la fel de valoroasă ca și varianta actualizată la timpul prezent, care întradevăr are avantajul unui plus de eficiență putând intra imediat în manifestare fără nici o întărziere temporală în caz că cererea se manifestă.

Dar așa cum am spus manifestarea unei cereri depinde de credinta noastra, de sentimentele puse în cerere și de posibilitatea noastră de a accesa starea de a fi, stare pe care puțini o pot accesa. Dar chiar dacă nu o putem accesa, sau o accesăm parțial  având credință mai puțină, întrucât și cuvântul, gândul este vibrație și deci energie transmisă,  cererea făcută va genera o formă gând care prin repetare se va întări energetic gradual devenind un program care  mai devreme sau mai târziu va intra în manifestare.

Indiferent de varianta care rezonează mai bine cu fiecare și pe care o rostim individual cu cuvântul sau cu gândul sau o ascultăm, (mie personal imi plac ambele variante, de aceia le-am și pus pe album),  fie ca ea să aducă lumină, iubire,înțelepciune, pace și armonie în sufletul fiecăruia și pe pământ între noi oamenii .. restabilind planul divin pe pământ ..  și așa este !

Marea invocație către Dumnezeu – versiunea actualizată la timpul prezent

versiune preluată de pe blogul:https://caleaspretine.wordpress.com/2015/04/08/gandeste-vorbeste-si-traieste-prezentul/ administrator Ramona Nicoară

Din Izvorul de Lumină din Mintea lui Dumnezeu
Se revarsă Lumina în mințile oamenilor
Lumina coboară pe Pamant.

Din Izvorul de Iubire din Lumina lui Dumnezeu
Se revarsă Iubirea în inimile oamenilor
Hristos se-află pe pământ. (este vorba de energia christică)

Din Centrul de unde Voința lui Dumnezeu este cunoscută
Sunt călăuzite micile voințe omenești,
Spre țelul pe care maeștrii-l cunosc și-l slujesc

Din centrul pe care noi îl numim rasa umană,
Acum Este Realizat Planul de Lumină și Iubire, care zăvorăște ușa spre rău,
Lumina și Puterea, Înfăptuiește acest Plan pe Pământ!

CoRus – Muzică și Terapie – Marea invocație către Dumnezeu – versiunea actualizată

 

Să vă fie de folos!

Mai multe amănunte despre album, piese, mesajele subliminale folosite și mixurile făcute și cu unele formule subliminale și de terapie theta healing benefice pentru subconștient vizând per global aducerea unei bunăstari atât fizice, materiale cât și spirituale pe  www.corus-music.com de unde puteți descărca orice piesă vă place de pe orice album și chiar și coperțile în caz că doriți să vă faceți CD-uri.

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți ! .. sărbători fericite !

Costi alias CoRus                       

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.