Mesaje ascunse din apă – partea a II-a

Continuare:

Mic rezumat – din cartea – Mesaje  ascunse  din  apă  Masaru Emoto – part. a II -a   

Teoria lui Jung şi a lui David Bohm

            Impactul conştiinţei voastre asupra lumii este mare. Sentimentele şi gândurile noastre influenţează lumea în fiecare clipă. Dacă sunt creative va contribui la o lume frumoasă dacă sunt distructive vom contribui la distrugerea Universului.

            Mecanica cuantică şi ingineria genetică (teoria lui Jung) ne învaţă că pe lângă lumea care o cunoaştem atât de bine există şi o altă lume nevăzută unde însuşi timpul nu există.

            Cunoscutul teoretician de mecanică cuantică David Bohm numeşte lumea accesibilă simţurilor noastre ”ordine explicită” iar firea dinăuntru ”ordine implicită”. Concepţia sa este că tot ceea ce există în ordinea explicită a fost cuprins iniţial în ordinea implicită şi că fiecare element al ordinii explicite conţine toate informaţiile din ordinea implicită.

            Sau mai pe înţelesul tuturor fiecare element din Univers conţine informaţii despre toate celelalte elemente din Univers,  sau altfel spus în fiecare individ – chiar şi într-o singură celulă – se găsesc toate informaţiile din şi despre Univers. Aceste informaţii ale universului includ timpul.

            Astfel faptul că existăm aici şi acum este inclus în informaţiile din Univers, împreună cu toate informaţiile din trecut, prezent şi viitor.

            David Bohm explică cum un anumit aspect al Universului interior este proiectat asupra fiecărei clipe din timp, creând astfel prezentul. Următorul moment este o proiecţie a unui alt aspect ş.a.m d.  Cu alte cuvinte în fiecare clipă ne este arătată o altă lume, dar fiecare lume momentană va influenţa următoarea lume momentană, dând impresia unei aceleiaşi lumi continue.

            Conform acestei teorii lumea se schimbă în fiecare clipă, recreată încontinuu, conştiinţa noastră având un rol în această creare a lumii.

            Exemplu: În urma începerii războiului din Golf în vibraţia apei de la robinet în Tokio – la mii de km de Orientul Mijlociu – a crescut acut vibraţia produselor mercur, plumb, aluminiu şi alte substanţe dăunătoare corpului uman datorită vibraţiilor negative create prin lansarea bombelor. Aceste vibraţii  s-au întins dincolo de limitele timpului şi spaţiului. Când se întâmplă ceva pe Pământ, indiferent în care dintre lumi, apa detectează prima acest lucru şi ne transmite această informaţie nouă.

            Un alt exemplu când vibraţiile au influenţat puternic şi rapid lumea fizică. – puterea rugăciunii pentru a purifica apa cu fotografii făcute înainte când era tulbure şi cristalele semănau cu chipul unei persoane care suferea foarte mult şi după (după o perioada de timp) când se putea vedea şi fundul lacului iar cristalele după au ieşit foarte frumoase şi perfecte învăluite într-o aureolă de lumină.

Meditaţie: pentru longevitate – Metoda respiraţii a Maestrului Shioya (101 ani)

               Inspiri până umpli plămânii răspândind oxigen în tot corpul, în timp ce meditezi asupra energiei Universului care se adună în jurul tău şi îţi dăruieşte energie revigorantă.

La sfârşitul exerciţiului afirmaţi :

” Puterea infinită a Universului va să se concentreze pentru a aduce lumii adevărata pace.”

            Importantă este hotărârea puternică cuprinsă în cuvântul – va – provine din verbul a voi. Potrivit Maestrului Shioya există particule–duh ce nu pot fi văzute cu mijloacele ştiinţei de astăzi pentru că se află la graniţa dintre dimensiunea a treia şi a patra. Cuvintele rostite cu hotărâre au darul de a atrage aceste particule-duh făcând posibilă realizarea unor lucruri în lumea tridimensională.

Apa înainte şi după efectuarea unei rugăciuni budiste tămăduitoaCapture apa 9 a
Capture apa 9 b

                                                                                                                 Voinţa unită a atâtor oameni care s-au rugat a fost ca o forţă, o energie întru schimbarea Universului, încât putem spune că ecuaţia teoriei reletivităţii a lui Einstein E=MC2  – se poate aplica şi aici – C fiind  conştiinţa în loc de viteza luminii.

Teoria câmpului morfic – Sheldrache

            Conform teoriei profesorului Sheldrache când un lucru se tot repetă se creează un câmp morfic.

            Fenomenul repetării unor incidente similare se numeşte rezonanţă morfică

            Profesorului Sheldrache susţine că incidentele pot rezona ca sunetele.

            Ex. Ideea acceptată a fost că glicerina nu cristalizează. Intr-o zi pe la începutul sec a XIX-lea, glicerina dintr-un recipient transportat de la Viena la Londra a început brusc să cristalizeze. La scurt timp după asta într-un alt loc, într-o cu totul altă parte, un alt lot a cristalizat, apoi fenomenul s-a generalizat astăzi fiind cunoscut faptul că glicerina formează cristale când  temperatura scade sub 170C. Când s-au format prima dată cristale, s-a creat un câmp morfic, şi în final în conformitate cu câmpul morfic, glicerina a devenit o substanţă care creează cristale.

            Sau un alt exemplu este chiar al prof. Emoto care nu reuşea să fotografieze cristale de ghiaţă, nici el și nici alţii care au mai încercat. În momentul când el a reuşit au început şi ceilalţi să reuşească.

            Experimentele arată că dacă cineva devine conştient de un lucru, atunci şi alte persoane vor avea tendinţa să conştientizeze acest lucru.

            Aspectul important din teoria profesorului Sheldrache, este aceia că odată ce rezonanţa morfică s-a răspândit se întinde pe întreg spaţiul şi timpul.

Concluzii :

            De ce mediul încunjurător al Pământului este într-o stare atât de gravă, de ce oamenii sunt atât de confunzi şi de ce civilizaţia noastră este asemeni lor ?

            Reflectând asupra acestor întrebări am ajuns la concluzia că este vorba despre o combinaţie, în primul rând între mândria şi corupţia din comunitatea oamenilor de ştiinţă şi, în al doilea rând, acţiunea autorităţilor de a permite şi încuraja în mod conştient formarea unei astfel de societăţi.

            Sigur există şi oameni de ştiinţă a căror muncă se ghidează după propria conştiinţă, dar marea majoritate nu-şi îndeplinesc munca cu intenţia de a ajuta omenirea şi de a curăţa planeta pe care trăim.

            Bazele societăţii sunt şubrede şi ne îndreptăm către o direcţie nefastă. Cum putem schimba direcţia? Mai întâi prin a schimba mediul şi sistemele legate comunitatea oamenilor de ştiinţă şi spunând lucrurilor pe nume.

                 Simplul fapt de a spune ceva este un mod de a atrage energia în direcţia ta. În special când spui ceva celorlalţi oameni, energia vine înspre tine, ajutându-te să îţi atingi ţelurile. Dacă vă exprimaţi intenţiile, rostind ce simţiţi cu adevărat şi fiind hotărât să vă angajaţi în ceea ce aţi spus, ele se vor împlini.

            Cuvintele au propriile lor frecvenţe vibraţionale iar energia lor influenţează lumea şi implicit universul.

            Vieţile noastre se datorează mişcării unei energii nevăzute. Din acest motiv trebuie să acordăm atenţie celor din jurul nostru şi lucrurilor care se întâmplă, deoarece acţiunea de a privi un lucru are o influenţă imediată asupra acelui lucru. Toţi par să ştie asta dar nimeni nu-l o pune în practică.

            Acasă părinţii trebuie să acorde atenţie şi grijă copiilor lor. Nu trebuie să jignească sau să poruncească. 

                      Ești drăguță                                                              Proasto !

Esti draguta Proasto                                                                               Este o mare diferenţă dacă le vorbeşti cu dragoste sau dacă pur şi simplu le porunceşti. Există o diferenţă între ”Hai să facem lucru ăsta” şi ”Fă asta”

            Hai să facem împreună                                                       Fă-o !

Fao Hai sa facem impreuna

                                                              Aşadar ce câmp morfic ar trebui să fim interesaţi să creăm? Vom crea câmpuri de răutate şi suferinţă sau de iubire şi recunoştinţă? Ori de câte ori stai în faţa unei ape şi transmiţi mesaje de iubire şi recunoştinţă, undeva în lumea asta cineva se umple de iubire şi recunoştinţă.

             Faptul de a vă concentra atenţia asupra oricărui lucru este o expresie de iubire.

            Cu toţii am fost înzestraţi de Dumnezeu cu puterea de a crea. Dacă ne folosim la maxim această putere vom putea schimba lumea într-o singură clipă. Depinde de fiecare om în parte ce fel de influenţă aduce în jurul său, prin gândurile, cuvintele şi acţiunile sale.

         Dacă dorim să avem o viaţă frumoasă trebuie să avem grijă să bem apă proaspătă în fiecare zi şi, de asemenea să fim atenţi la modul în care gândim, simţim, vorbim şi acţionăm pentru a nu influenţa negativ apa din interiorul nostru.

            Să nu uităm că tot ceea ce facem, de la gând, privire, gest, vorbă, faptă se înregistrează undeva, în finitul care ne înconjoară şi când plecăm din viaţă ne întâlnim cu noi, fiind direct răspunzători pentru tot ce am făcut bine sau rău!

            Tu ce alegi ?  Întreabă-ţi sufletul şi îţi va răspunde.

Semnatura

 

 

 

                                                                            Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Un comentariu la „Mesaje ascunse din apă – partea a II-a

  1. o informatie f.bine venita ,pe cat de frumoasa si adevarata ,usor de aplicat !!! si TOTUSI ….. sper sa ne mobilizeze si sa vedem cat mai repede SCHIMBAREA ! pt.ca e VREMEA ROADELOR si vom culege ceea ce am semanat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.