Geomantica literei S inversate spre sublim / atemporal

După ce v-am prezentat în Geomantica unei enigme simboluri solare vechi de cca 10.000 de ani în peștera Cizmei din Apuseni jud. Bihor și cîteva Ipostaze geomantice despre munții Bucegi și Carpații Meridionali … în acest material avand ca sursă Internetul si Mailul, vreau să vă prezint câte ceva despre Geomantica literelor și anume :

           GEOMANTICA LITEREI   S   INVERSATE spre SUBTIL / ATEMPORAL

Misterul e simplu in simplitatea lui, dar detalierea este mai complexa.Sa cercetam acum doar simplitatea, fiindca viitorul va detalia complexitatea.

Privind cu ochii nostri fizici spre exterior, litera S ne apare inversata in peisajul natural al Mamei Terra.

Dar inversind Perspectiva de privire la modul spiritual, deci privind de dincolo de litera S Inversat spre noi cei care cu ochii fizici il vedem inversat, constatam ca acolo se afla Adevarul, Originea si Esenta literei S mare de Tipar care in  3D si 4D ne apare inversat.

            Exemplificare din natura fizica al Spiritului Mamei Terra – ROMÂNIA :

1- Geomantica OULUI – COCONULUI Divin din Muntii Apuseni   

EL insusi Ou Primordial si structura fizica iesita prima din apele primordiale ale Geologiei Spiritului Mamei Pamint, care nu cunocuse pina atunci fizicalitatea geologica de suprafata.

Localizare Geomantica de identificare in Muntii Apuseni – ROMÂNIA :

Zona localitatii NECRILESTI = CER LIN ESTI (Anagramare).

Axa Rosia Montana spre Necrilesti este Bratul Crucii Sf Andrei din stinga sus in dreapta jos, adica Materializarea de catre Oameni a Cunoasterilor SUBTILE Multidimensionale Divine pe Terra in masura in care isi OMUL isi Expansioneaza Constiinta si Evolueaza spre Unificare in UNIME . Mai jos este Imaginea de baza.

click pe imagine pentru zoom :

Snapshot 1

 

 

 

 

 

 

Incadrarea de Detaliu Geomantic al Simbolismului OULUI / COCONULUI  PRIMORDIAL la SUD EST de de Rosia Montana la NECRILESTI = CER LIN ESTI.

Snapshot 2

 

 

 

 

 

 

Geomantic, acest OU / COCON Primordial Contine un S mare de tipar Inversat ca S SUBTIL MULTIDIMENSIONAL ATEMPORAL, cu un element circular (galbenusul oului) pe Bucla de jos a literei S, care sugereaza existenta / utilizarea (cine poate) a unui PORTAL INTERDIMENSIONAL.

Oul este culcat cu Litera S / Subtil pe Teluric / Adormire in Constiinta pe directie ascensionala stiga jos spre dreapta sus pe al doilea brat al crucii Sf. Andrei.

Snapshot 3

 

 

 

 

 

 

Rotirea Topografica a Peisajului cu Zona Geomantica a OULUI / COCONULUI Primordial ce contine pe partea dreapta in interiorul sau litera S Inversata Atemporala. Inversarea se face cu 90 de grade asa cum si OZN urile- isi rotesc mercaba pentru a se face invizibile ochiului fizic.In situatia Omului, Rotirea se face initial la nivel de Constiinta si apoi la nivel fizic trecindu-se la utilizarea merkabei corpului de lumina. Imaginea de Jos reprezinta Trezirea Spirituala si Ascensiunea Constienta pina la Unificarea Colectiva Cristica.

Snapshot 4

 

 

 

 

 

 

 

 

2.- Exemplificare a Geomaticii literei S mare de tipar Inversate in Cheile Bicazului

O vedeti pe Stinca ?

 Snapshot 5

 

 

 

 

 

Iata mai jos Conturarea Geomantica a literei S in poza de jos, o conturare in interiorul unui portal circular de aceasta data.

Snapshot 6

 

 

 

 

 

 

Conturarea literei S inversat in interiorul portalului. Acest Portal este cel marcat in Interiorul Literei S inversate din Oul / Coconul Primordial din Apuseni = Negrilesti = Cer Lin Esti. Din Oul / Coconul Primordial se iese doar prin portal / Iubire Neconditionata si Compasiune.

Snapshot 7

 

 

 

 

 

Si mai jos iata alaturarea geomantica Negrilesti = Cer Lin Esti cu Cheile Bicazului.

Snapshot 8

 

 

 

 

 

 

Concluzii :

In concluzie, studiul Geomantic al semnelor diverse de care toata terra este plina, sunt jaloane ascensionale pe care le regasim pentru a redescoperi Taine, Enigme si Mistere pe care fiecare dintre noi le cunoaste la nivel de Sine Inalta, doar ca acum in aceasta faza ascensionala abia incepem sa le redescoperim. Nimic nu e nou, doar ni se pare ca e nou, fiindca acest aparent nou noi il jucam acum in alt context experimental.                               Asa ca fiti atenti la GEOMANTICA TERREI. Succes !

Sursa : Internet si Mail.

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.