Floriile – Marea invocație către Dumnezeu

Dragi prieteni,

intrarea in-ierusalimIntrarea în Iersalim a Domnului Iisus este singurul moment din Sfânta Scriptură în care Hristos este aclamat ca împărat de către mulţime.

Regele este întâmpinat cu atâta bucurie și frenezie încat chiar a provocat neliniste în rândul apostolilor care vroiau sa-i mai tempereze dar Iisus le-a spus “ Lasati-i să strige că dacă ei vor tace atunci vor striga pietrele în locul lor” (Marea Evanghelie dupa Ioan  – Lorber).

Dar pentru că Iisus nu a fost însă conducătorul de stat mult aşteptat, ci aparţinea lumii de sus, o săptămână mai târziu, aceeaşi idee va constitui una dintre cauzele pentru care El va fi hulit, batjocorit şi răstignit.

Tuturor ortodocșilor în această zi a Floriilor, a intrarii Domnului în Ierusalim fie ca Domnul să intre și în inimile noastre a tuturor copiilor sai indiferent de religie și sa-l întampinăm cu flori de iubire crescute in inimile noastre și cuvintele biblice “ Osana Fiului lui David; binecuvântat este Cel ce vine întru numele Domnului! Osana întru cei de sus! “.

Tuturor  catolicilor care  astăzi sărbătoriți Învierea Domnului  vă doresc sărbători pascale fericite și fie ca învierea Domnului să învie și să trezească la viață și inimile noastre a tuturor copiilor săi indiferent de religie, ratacite și adormite în aceasta lume materială și iluzorie.

La Mulți ani!  tuturor celor ce poarta nume florale ..  Florin, Florentina, Viorica, Camelia .. La Mulți ani!  tuturor !...

Dar spiritual – Marea invocație către Dumnezeu –  muzică CoRus – album Bunăstare spirituală.

 

Marea invocație către Dumnezeu

Fie ca, din punctul de lumină din gândirea lui Dumnezeu,
Lumina să se reverse în mințile oamenilor
Lumina să coboare pe pamânt.

 

Fie ca, din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu,
Iubirea să se reverse în inimile oamenilor
Și să poată Christos reveni pe pământ.

 

Fie ca, din centrul unde Voia lui Dumnezeu este cunoscută,
Țelul divin să călăuzească slaba voință a oamenilor.
Țel pe care Dascălii îl cunosc și-l slujesc.

 

Fie ca, din centrul pe care-l numim neamul omenesc,
Planul de Iubire și Lumina să se înfăptuiască.
Și să zăvorască ușa de la sălașul răului.

 

Fie ca Lumina, Iubirea și Puterea,
Să restabilească Planul divin pe pământ.

 

Fie ca această invocație indiferent cum o rostiți  ..  la viitor așa cum este făcută de maestri sau actualizată la prezent  ..  să ducă la creșterea gradului de înțepciune, lumină și iubire  în inimile noastre a tuturor oamenilor pentru ca Planul divin să fie restabilit și Împărăția lui Dumnezeu să coboare pe pământ în noua eră de lumină.

Nu am mai pus informații despre Evenimentul preconizat și mult așteptat la nivel planetar și sincer vă spun ca nu știu cât de precise sunt datele prezentate de mai multe surse fie că sunt făcute prin măsurători radiestezice sau de altă natură …  deci momentan nu există cu certitudine o dată a producerii sale, data variind în funcție de conțiința oamenilor la nivel planetar.

Dar pentru cei interesați de ultimile date, obținute prin citiri de doua ori pe săptămână  ale gradului de dezactivare a voalului, a gradului de lumină pe Pământ, a nivelelor de conștiință ale oamenilor pe continente, țări, chiar și ale unor personalități politice și nu numai politice .. sau chiar citiri individuale ale nivelului de conștiință dacă le cereți .. le puteți afla pe blogul  http://heavenletter2000.blogspot.ro/

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.