Film de weekend – Venitul minim garantat – un impuls cultural

Preluare You Tube

Ideia unui venit minim garantat si neconditionat .. acordat tuturor ființelor umane .. este o ideie minunata și care deja funcționează cei drept în unele țări bogate cum ar fi Kuweit, Qatar, Norvegia .. venit ce  ar putea pune bazele unei societați sănătoase din toate punctele de vedere ducand prin implementare la nivel planetar la o societate umana cu adevarat civilizată, spirituală și liberă.

Promotorii acestei idei de transformare sociala prin iubirea de semeni au fost germanii – austriecii și nu arabii asa cum s-ar crede pentru că în Kuweit și Qatar deja este asigurat,  ei avad bogatia rezervelor de petrol și considerând ca aceasta aparține întregului popor și că fiecare cetățean deci trebuie să se bucure astfel de un venit minim garantat.

Deci ca să nu o mai lungim .. filmul e o pledoarie pentru acest nou tip de organizare socială reprezentând punctul de vedere al școlii de gandire economice austriece  cu privire la posibilitatea soluționării acestei probleme odata cu dezvoltarea tehnologică și automatizarea,  venit asigurat în mod practic din returnarea taxelor și impozitelor către cetațean .. ceea ce va duce ca într-un viitor să sperăm apropiat încât să-l prindem și noi .. haha .. oamenii să se redescopere pe sine și ce potențe creative au, să aleagă astfel în mod real ce vor să facă cu viața lor, să aleagă unde și când să muncească .

Până la o nouă revedere .. pace și lumină tuturor!

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.