Filmul de weekend – TREZIREA – Maxwell Igan

Dragi prieteni,

1 martie 2Întrucât am văzut recent în articolul – Sferele luminii și ale vieții – cum ar trebuie să arate viața pe o planetă evolutivă  aflată în primul stadiu al luminii și al vieții, cam ce taxe se percep și cum sunt administrate activitățile publice  .. etc .. haideți acum să coborâm pe Pământ și să vedem și în lumea noastră și societatea de astăzi la nivel global .. cum ne conduc „aleșii noștri ” de pretutindeni precum și  conducătorii din umbră ai planetei.

Firește că si noi ca țară pe plan intern avem problemele noastre ca să nu mai vorbim și de cele pe plan extern ca slugi la nivel de conducere față de UE .. pentru care ca țară în urma închiderii a mai toată industria am devenit piață de desfacere pentru ei și mai nou în urma îndatoririlor prin împrumuturi le vom pune probabil la dispoziție și resursele țării .. dacă nu vom face nimic în acest sens .

Deci avem și noi loco problemele noastre cu „aleșii noștri ” și cu ce vor să facă din această țară .. distrugând astfel mediul prin cianuri și impurificarea apelor în urma exploatării gaze de șist și a generarii de cutremure  .. ca să nu mai vorbim de aceste supra taxări și impozitări continue ..  guvernul introducând 35 de noi taxe ..

Deci ca să nu mai lungim vorba vă propun pentru acest weekend să urmariți acest film care așa cum spune și titlul TREZIREA are rol de aflare a adevarului, de trezire și de conștientizare în vederea acționarii, că doar a constata unele adevăruri dar a nu face nimic în schimb și deci a nu acționa în nici un fel pentru un bine comun deși modalitați sunt destule mergând pâna la protestul în strada cu prilejul diverselor mitinguri sau acțiuni de protest care se fac  .. nu vor duce la nici un rezultat .. românul ducându-și în continuare  „somnul cel de moarte în care-l adânciră barbarii de tirani ” chiar daca i se cântă în fiecare dimineața .. „Deașteaptă-te române”.

Film TREZIREA – Maxwell Igan

Ridicați-vă și luptați!

1 martie 1Fie ca în această zi de mărțișor și de început conform calendarului popular la geto-daci, odată cu venirea primăverii și trezirea naturii la viață .. sa dea bunul Dumnezeu să ne trezim și noi pentru un nou început și o nouă viață mai bună ..  pe care să o construim în unitate, cooperare pentru un bine comun, într-o țară și pe o planetă curată .. în pace, iubire și armonie .. O primăvara frumoasă tuturor !

Până la o nouă revedere,

Pace și lumină pentru toți!

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.