Filmul de weekend – Frâu liber sufletului

Dragi prieteni ,

În acest weekend vă propun spre vizionare filmul  Frau liber sufletului – un film despre mafia medicală și manipularea lumii către boală și medicamente .. deci o altă metodă de manipulare având ca finalitate profitul și nu neapărat binele oamenilor.

De prin înțelepciunea maeștrilor – Poate fi asemuit corpul uman cu un biocomputer și boala poate fi considerată  un program ? 

Pentru a întelege mai usor funcționarea acestui program boală , medic, medicamente .. am sa încerc să fac o analogie cu softul și calculatoarele ..  cu care cu toții mai mult sau mai puțin suntem familiarizați.

Mintea umană e ca un computer, care primește energie de funcționare de la corpul emoțional. În minte încă de cand omul este copil i se introduc, ia contact cu  tot felul de softuri (cum e de ex și softul boală, medic, medicamente) care întărite fiind de emoții (ex. frica .. aoleu esti racit/ă o sa ne dai și nouă tuturor și o să ne înbolnăvim cu toții ), încep să ruleze ori de câte ori energia/emoțiile sunt activate (ca în ex dat – emoția fricii că o sa te înbolnăvești) … e dacă vrei, ca și cum emoția (gândul, energia lui) ar da click pe iconul cu programul (în cazul nostru explicativ programul boală) .. și asta e valabil în rularea oricarui program .. de aceia se zice că suntem ceea ce gândim  .. și de aceia în cazul programului boală este bine să vadem doar perfecțiunea și deci sănătatea și niciodată boala pentru a nu-l activa.

Dar sigur omul pe lângă ce gândește mai este și ceea ce mănâncă de aceia, este foarte important ca să nu ne batem joc de acest minunat corp și sa-l alimentăm necorespunzător .. ca și o mașină dacă ea funcționează cu benzină curată nu poți sa-i pui motorină sau benzină impură că nu va funcționa corespunzător  … deci și omul pentru a fi sănătos are nevoie în mod normal, pentru trupul fizic de hrana grosieră și vitamine…. pentru trupul emoțional de lichide și minerale, .. pentru trupul mental de oligoelemente…. iar pentru trupul spiritual de softuri bune care să redea programe care să servească sănătatea și evoluția lui la cea mai înaltă cotă.

Așa cum se arată și în filmul Frâu liber sufletului  Ghis, omul în această societate în care trăim este programat în mod manipulativ, folosindu-se în acest scop ca emoția frica (față de boală) , care e prezentată ca și prevenție de ce?…. ca omul să înceapă să iși facă analize, ați văzut că cu timpul sau scazut și limitele la analize  ca oamenii  să ia pilule ca tratament deși poate nu era cazul sau să ia eventual preventiv în scopul de a nu se îmbolnăvi .. cei care manipulează toate acestea îmbogătindu-se de pe urma medicamentelor vândute și luate de oameni de multe ori nejustificat .. ca să nu mai vorbim că medicamentele (vorbind la modul general) sunt făcute mai mult să te facă dependent de ele și nu să te vindece complet  .. deci în acest caz, direcția minții și a emoțiilor fiind îndreptată mereu spre boală, ea la un moment dat se va declanșa.

Deci dacă omul s-ar alimenta corect ..  și din minte aceste softuri (manipulative) virusate ar lipsi, calculatorul central, adică spiritul ar funționa perfect … pentru că, în calculatorul central, programele sunt luate de pe situri de siguranță, adică divine (omul fiind o ființă perfectă creată să funcționeze în ordinea și perfecțiunea divină) …. iar cele din corpul mental (dominate de manipulări, emoții, frică)  sunt buguri și programe malware.

Dacă antivirusul înțelepciune depistează acești viruși, le poate da Delet, știind că sunt programe iluzorii care n-au nici un rost să le lase să ruleze .. recunoscând când dinspre înafară vine spre calculator un astfel de virus că el este un fals, o iluzie neavând nici o consistență nici măcar ca prezentare a bolii, el nu mai poate pătrunde, fiindcă antivirusul automat atenționează că e un program compromis, așa cum și cel ce acționează ca boală e unul la fel …. în acest caz, se va avea grijă să nu se mai apese pe butonul emoție care dă click pe iconul de rulare a programului boală , iar virusul nemaiprimind energie, e imposibil să mai ruleze.

De aceia nu e bine să vezi boala ci doar perfecțiunea și să nu vorbești despre boală că chiar și atunci când repeți ceva de trei ori .. de ex.   dacă x e bolnav o să te îmbolnăvești și tu  .. susții un program în care te înscrii singur…. ca atare, mai bine să repetăm ceva benefic și ce ne susține în perfecțiune, vorba lui Ghis din film …. chiar dacă va fi insuficient fixat pentru noi în această existență, va ajunge să fie fixat de copii și nepoti, rulând foarte bine cand ne vom intoarce din nou pe pământ într-o nouă existență.

Asa ar trebui sa gandim cu totii ca daca percepem acest lucru, nepierzandu-ne curajul si rabdarea, perseverand orice ar fi, avand grija la ce gandim, cuvantam si faptuim plus la emotii, in final sigur iese ceva, chiar daca programele care ruleaza inca arata altceva …. important e sa refuzam in a le mai hrani …. indreptandu-ne gandul spre plus … spre sanatate iesind in afara programului afirmand de ex chiar daca ei unele pastile ca sunt pilule ptr superputere sau orice alt cuvant dorim sa folosim .. oricum altul in afara de asocieri medicale …. asa reusind sa scapam mai repede de virusi …. evitand in a mai face si asocieri personale …. gen corpul meu sau a lui X sau Y .. etc…. preferand sa folosim doar cuvantul corp., emotii etc …. asa nemaiasociindu-se omul cu programul.

Eu sunt bolnav zice omul …. automat apare asocierea om-boala …. dar daca ar zice trupul e obosit sau intoxicat dar il curat de toxine si gata e ca nou ….. afirmatia e net diferita si fără asocierea cu boala  și nemaivizand o persoana ci doar corpul.

Cand soferul e in masina si stie ca e murdara, nu zice ca se spală pe el ci masina …. nefacand nici o legatura intre el si masina …. asa si cu masinile noastre corp , noi nu suntem nici trupul nici macar mintea .. noi suntem spiritul ce salasluieste in noi iar el este perfect … cum de altfel trebuie sa fim si noi.

Deci in concluzie, programele se fixeaza si ruleaza cand primesc energie si sunt personalizate…la nivel de Terra de altfel tot ce este fiind doar experiment in diverse programe unele mai bune altele mai rele si manipulative  si cu cat softul intelepciune le depisteaza pe cele virusate care aduc rau si distorsiuni in fiinta dandu-le Delete sau inlocui cu altele cu atat mai bine .. deci cu cat ne prindem mai repede de programele in care rulam si cat de utile sau nu ne sunt renuntand la a mai juca in ele cu atat mai bine .. deci constientizarea lor si cum functioneaza fiind un lucru important.

Până la o nouă revedere .. pace si lumina tuturor !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.