Documentar de weekend – Akasha

Dragi prieteni,

Ca film de weekend vă prezint documentarul Akasha care este prima parte din documentarul  Inner Worlds, Outer WorldsLumile interioare, exterioare.

Pentru subtitrarea în româna click pe iconul rotiță Setings și alegeți română.

Akasha – prima parte a filmului Lumile interioare, exterioare  încearcă să prezinte Nemanifestatul, „nimicul” sau golul care umple vidul spațiului.

Einstein a realizat că spatiul gol nu este cu adevărat gol și sfinți, înțelepți și yoghini care au privit în interiorul lor și-au dat seama, de asemenea, că, în „golul” este puterea de neînțeles, un câmp de informații sau energie care leagă toate lucrurile,  această matrice sau câmp fiind numită „Logosul”.

În prima parte filmul exploreaza vibrația care se extinde prin toate lucrurile, prin știința cimatica, conceptul de Logos, și conceptul vedică de Nada Brahma  precum cărora universul este sunet sau vibratii.

Odată ce ne dăm seama că există o sursă vibratorie care este rădăcina tuturor, ne dam seama și de nonsensul divizării și a spune  „religia mea”, „Dumnezeul meu” sau „descoperirea mea”.?

Un film foarte bine realizat atât ca conținut informațional cât și ca grafica cu o calitate de înaltă definiție a imaginii.

Vizionare plăcută !

(weekendurile următoare: Part 2, 3 și 4)

Până la o nouă revedere .. pace și lumină tuturor !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.