Film de weekend – Fiul lui Dumnezeu (2014)

Dragi prieteni,

Întrucât am vorbit de Iisus și învățăura Sa transmisă prin Jakob Lorber, despre renașterea spirituală despre care Iisus  spune:  ”Nimeni nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu şi nu poate ajunge acolo dacă nu se naşte din nou (naștere spirituală – trezire spirituală) … vă prezint ca film de weekend un film făcut recent în 2014 despre Viața și Învățăturile Mântuitorului Iisus intitulat Fiul lui Dumnezeu.

Despre nașterea  spirituală – în filmul Fiul lui Dumnezeu (calitate 236p)

 

Film – Fiul lui Dumnezeu :

  1. Data lansării: 8 februarie 2014 
  2. Regizor : Christopher Spencer 
  3. Durată: 2 h 45 min. 
  4. Cu :  Diego Morgado (Iisus) ; Roma Dawney (Fecioara Maria); Darwin Shaw (Sfântu          Petru) ; Amber Rose (Maria Magdalena) ; Greg Hicks (Pilat) .. etc

Filmul prezintă povestea vieţii lui Isus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi  înviere.

Exceptând scenele de violență și cruzime la care a fost supus Mânuitorul,  care sunt o rusine pentru umanitate chiar dacă s-au  derulat cu acord divin, … scene peste care de altfel puteți sări  … filmul deși nu se ridică la valoarea filmului Iisus din Nazaret a lui Franco Zeffirelli (6 ore si 20 min) este totusi un film foarte bine făcut  pentru cele 2 ore si 45 minute în care prinde mai toate momentele importante ale Vieții și Învățăturii Mântuitorului Iisus.

Filmul – Fiul lui Dumnezeu – 2 ore și 45 minute (subtitrare română)

cu subtitrarea pe alb – calitate 236p  calitate ceva mai slabă a imaginii (ca filmulețul de 1 min si 40 sec de mai sus despre renașterea spirituală) dar filmul rulează fluent si puteți sări cu ușurință peste unele scene fară ca filmul să se intrerupă pentru încarcarea bufferului. 

http://video.tt/watch_video.php?v=0AIwabBF8

cu subtitrarea pe galbencalitate 720p (HD)  – deși un pic mai bună, totuși imaginea nu  pare a fi de calitate HD.

www.filme-bune.net/son-of-god-2014-filme-online-subtitrat-in-romana/

Vizionare plăcută !

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.