Documentar de weekend – Spirala

Dragi prieteni,

După prima parte Akasha a documentarului  Inner Worlds, Outer Worlds – Lumile interioare, exterioare, ca film de weekend vă prezint partea a II-a a documentarului intitulata  Spirala.

Cei care nu au văzut și prima parte Akasha  o pot urmari de aici:  https://www.youtube.com/watch?v=aXuTt7c3Jkg

Pentru subtitrarea în româna click pe iconul rotiță Setings și alegeți română.

Filosoful Pythagorian Platon a sugerat enigmatic că a existat o cheie de aur care a unificat toate misterele universului. Cheia de aur este inteligența logos, sursa de OM primordial. S-ar putea spune că este mintea lui Dumnezeu. Sursa acestei simetrie divină este cel mai mare mister al existenței noastre.

Multe dintre istorie gânditori monumentale, cum ar fi Pitagora, Keppler, Leonardo da Vinci, Tesla și Einstein au ajuns la pragul misterului. Fiecare om de stiinta care se uită adânc în univers și fiecare mistic care arată profund în sine, în cele din urmă ajunge față în față cu acelasi lucru: Primordiala spirala.

Un film foarte bine realizat atât ca conținut informațional cât și ca grafica cu o calitate de înaltă definiție a imaginii.

Vizionare plăcută !

(weekendurile următoare: Part  3 și 4)

Până la o noua revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.