Documentar de weekend – Șarpele și Lotusul

Dragi prieteni,

După Akasha și Spirala prima și a doua parte  a documentarului   Lumile interioare, exterioare, vă prezint în continuare partea a III-a a documentarului intitulata Șarpele și Lotusul.

Pentru subtitrarea în româna click pe iconul rotiță Setings și alegeți română.

 

Spirala primordială este lumea manifestată, în timp ce Akasha este nemanifestat, sau goliciunea în sine. Toată realitatea este o interacțiune între aceste două lucruri; Yang și Yin, sau conștiința si materie. Spirala a fost adesea reprezentată de șarpe, curentul jos, în timp ce floarea de lotus înflorită  a reprezentat  curentul de sus sau transcendentul.

Traditii stravechi ne învățată că o ființă umană poate deveni un pod ce se extinde de la exterior la interior, de la brut la subtil, de la chakrele inferioare la chakrele superioare. Calea de mijloc este calea pentru a echilibra interiorul și exteriorul, este ceea ce Aristotel numea media de Aur sau  Buddha calea de mijloc.

Puteți fi acel pod. Trezirea deplină a conștiinței umane și energia este dreptul prin naștere de fiecare individ de pe planetă. În societatea de astăzi ne-am pierdut echilibrul între interior și exterior. Suntem atât de distrași de lumea exterioară formă, gânduri și idei, și nu mai avem timp pentru a ne conecta la lumile noastre interioare, la împărăția cerurilor, care este în noi.

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.