Cartea pierdută a lui Enki – prima parte – La Mulți Ani ! de Sf. Nicolae

Sfântul Ierarh Nicolae
Sf NicolaeAstăzi, este Sfântul Nicolae sau Moş Nicolae, aşa cum îl cunosc copiii. Această sărbătoare a Sfântului Ierarh Nicolae deschide sezonul sărbătorilor de iarnă.

La Mulți ani ! tuturor celor care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicuşor, Niculiţă, Niculina, Nicu, Nicole și  îşi serbează astăzi ziua numelui.

La Mulți ani ! de Sf Nicolae tuturor cititorilor.

Pentru că v-ați făcut ghetuțele și ați fost cuminți „Moșu” o să vă spună o poveste frumoasă, interesantă, palpitantă și chiar dramatică pe alocuri dintr-o carte de mult pierdută.

Cartea pierdută a lui Enki

Pentru că tot am vorbit de ET să vorbim acum și de  intervenția lor la nivel genetic pentru elevarea rasei umane primitive. Se pare că în perioada de început al Terrei pentru elevarea genetică a rasei umane primitive ei au intervenit pe două direcții .. prima – prin elevatori biologici (Adam si Eva) așa cum am prezentat din cartea Urantia …  și a doua  – prin intervenția rasei anunnaki cum o să vă prezinit în Cartea pierdută a lui Enki scrisa de Zecharia Sitchin un expert in arheologie, ebraica și Biblie.

Carte este scrisă de Sitchin în baza studierii și descifrării unor tablițe sumeriene  care prezintă o perioadă a istoriei Terrei în care conform mărturiilor arheologice rasa anunnaki a intervenit clar în evoluția biologică a rasei umane primitive. Este interesant de constatat cum s-a putut transmite genetic caracterul inspecial cel comportamental (razbunător, agresiv, războinic)  al acestei rase oamenilor de astăzi.

Cartea o găsiți și pe www.scribd.com

ENKI

Într-o prelegere cu ocazia lansării unui DVD Zecharia Sitchin spune:

“ La un moment dat, mi-am dat seama că ceea ce făceam eu folosindu-mă de aceste tăbliţe, etc., era să spun povestea strămoşilor noştri, a omenirii, a oamenilor, aşa cum au înţeles-o ei, aşa cum o ştiau, aşa cum au învăţat-o de la anunnaki (zei, în limba sumeriană; A.NU.NA.KI = Cei care au coborât din CER pe PAMANT). Apoi m-am întrebat ce-ar spune aşa-numiţii zei? … Ce-ar gândi ei? … Iată povestea: fiinţe de pe o altă planetă, planeta lor natală, Nibiru, călătoresc pe o altă planetă, din motive pe care le cunoaşteţi de acum,… ei vin pe această planetă, îşi construiesc aşezări, se apucă de minerit, sfârşesc prin a creea fiinţe inteligente, civilizând acei hominizi care au evoluat pe Pământ … “

Dar mai bine vă las să urmăriți această serie de filmulețe făcute după carte.

Până la o nouă revedere .. pace și lumină pentru toți !

Costi

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.